Ljuba moja,

danes s tabo delim ZVOČNI KOKTEJL, ANTISTRESNI TRETMA in USPAVANKO, ki te bo zazibala v globok, regenerativen spanec. 😴😴😴

Zapomni si nekaj!

Največ AUTOFAGIJE se zgodi prav ponoči, med spanjem. 

Ko boš spala 7-9 ur na noč (poudarek je na NOČ:)) boš odpravila škodljive posledice, ki jih je stres že povzročil tvojim žlezam, živčnemu sistemu in celicam. 

Možgani nimajo svojega limfnega sistema in med spanjem imajo edino priložnost razstrupljanja.

30 minut pred spanjem je odločilnih ali bo tvoj spanec regenerativen in bodo tvoji možgani dosegli globoke frekvence, ali pa bo tvoj spanec blag, nemiren...

Kako spati, da sprožiš procese AUTOFAGIJE?

#1 KLJUČ - 30 min pred spanjem ugasni vse elektronske naprave, televizijski ekran, telefon, tablico, ...

Če zvečer tik pred spanjem gledamo v računalnik ali televizijo, s tem spodbudimo jetrni meridijan (ki poteka skozi oči).

Jetra se zato zbudijo in zahtevajo akcijo ter sporočajo hipotalamusu, da je jutro.

Regeneracija se tako ustavi, vrata boleznim ščitnice pa se odprejo. To pa pomeni, da si že zjutraj brez energije in je tvoj um poln megle.

 

30 minut pred spanjem vklopi ZVOČNE FREKVENCE, ki te bodo zazibale globoko. 

 

Idealno je, da si zvočni MP3 posnetek, ki ga najdeš na TEJ POVEZAVI preneseš na telefon in ga potem (na "airplane modu") predvajaš s slušalkami ali pa brez (če imaš kakšen mini zvočnik v spalnici). Te frekvence koristijo tudi dojenčkom, tako da če spiš v spalnici z otročkom, ti svetujem, da zvočno kopel frekvenc privoščiš obema.

#2 KLJUČ - izklopiš vse svetlobne signale, ki se nahajajo v tvoji spalnici

Vsaka nenaravna svetloba v tvoji spalici (javna razsvetljava, ki vdira skozi okna spalnice, lučka na ekranu, digitalni uri,...) moti tvoj melatonin.

Melatonin je največji antikoksidant in predpogoj za nastanek rastnega hormona. Rastni hormon pa je tisti, ki nas dela močne, odporne, vzdržljive, aktivne, ki ohranja mišično in kostno maso, elastičnost kože in tkiv, zdravje notranjih organov, ki preprečuje gube, motnje razpoloženja, izgubo spomina in koncentracije, psihično in fizično degeneracijo. In on na žalost pade prvi. 

 

#3 KLJUČ - eno uro pred spanjem zapišeš, kaj so tvoja opravila za naslednji dan.

Velikokrat se odpravimo v posteljo na smrt utrujeni, izmučeni. Ampak glava. Glava prične vrteti tisoče misli, ki jih nikakor ne moremo umiriti. Zato je tako zelo blagodejno, da svoj miselni tok preprečiš s tem, da vse skrbi, vse stvari, ki jih moram opraviti jutri ali v prihodnjih dneh, zliješ na papir. Tako svojim mislim vzameš gorivo. Skrbi. 

 

Rada te imam in ti želim lepo, lahko noč. 😴😴😴

Savina 

 

PS: če te muči nespečnost, če si konstantno v stresu, težko umiriš misli in je tvoja glava kot pregreta tovarna skrbi, potem ti toplo priporočam vse vaje, ki so del mojega programa TELESNI STRAŽAR ZA STRES IN SPANJE. 

14 edinstvenih vaj skupaj s priročnikom za spanje in antistres dobiš za 14,90. 

Preveri več tukaj>>>>

No images found.