Dobrodošla na našo stran IZZIVA 21 DNI ZLATE AUTOFAGIJE. Tukaj bodo objavljeni tudi vsi izzivi, ki bodo poslani tebi na email, tako da boš imela vedno na razpolago pregleden arhiv.

NADALJUJ
NADALJUJ
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
PRIHAJA KMALU
PRIHAJA KMALU
PRIHAJA KMALU
PRIHAJA KMALU

21 dni brez sladkorja & glutena

Zelo pomemben del tega 21-dnevnega generalnega servisa in zaščite tvojih hormonov je prehrana - autofagija v prehrani.

Zelo pomembno je, da si z zlatimi črkami zapišeš, da teh 21-dni ne poješ NITI PIKICE SLADKORJA IN GLUTENA. Obljubim ti, da se ti bo izplačalo in boš res, res bogato nagrajena.

Zakaj?

Autofagija načrt prehranjevanja je zasnovan tako, da ti ustavi vnetja v telesu (vnetja v črevesju, organih, vključno z možgani!).

Vsako vnetje v tvojem telesu v tvojem telesu pa povzroča staranje - tako kot se kaže to na zunaj, na našem obrazu, koži (ki je povešena, zgubana), isto se dogaja z našimi notranjimi organi. Organi, žlezein tkivo med njimi se guba, postanejo ohlapne in izsušene ter vse mišice v telesu atrofirajo.

Karadarkoli poješ gluten ali sladkor se v tvojem organizu se prične vnetje.
To povzroči, da se celotno telo skoncentrira na gašenje vnetja in ne more delati obnove.

9 x prekinitveni post

3 dni v tednu (ni ti potrebno vsak dan) , torej v celotnem izzivu skupaj 9 dni boš 8 ur v dnevu jedla, 16 ur pa se boš postila (v teh 16 ur spada tudi spanje:)).

Torej, če od 9.00 do 17.00 ure ješ, potem od 17.00 ure do 9.00 ure vmes ne ješ.

Ko tvoje telo za nekaj časa “ugasne” prebavo in presnovo, vsa ta energija preide v mehanizme za obnovo.

Kadar organizem ne prebavlja - se obnavlja. No, najprej se razstruplja, nato obnavlja. Post je pomlajevanje.

Zanimivo je to, da je post v vsaki religiji, v vsaki duhovnosti, svetem spisu predstavljen kot poseben ritual, ki ti omogoča komunikacijo s tvojo dušo, istočasno pa je najboljše zdravilo za tvoje telo (pri pametni uporabi!).

V 8-ih urah boš pojedla vse kalorije, vsa hranila, vitamine, ki jih za tisti dan potrebuješ. Idealno je, da v tem časovnem oknu poješ čimveč zdravih maščob in ogromno, ogromno zelenjave. V tem času se izogibaj preveliki količini ogljikovih hidratov in tudi preveč beljakovinam.

spanje in antistres

Pravo spanje je najmočnejše superživilo na svetu, največ autofagije se zgodi prav ponoči, medtem ko spimo, zato lahko rečemo, da je tudi najboljši zdravnik, najbolj vrhunski pomlajevalni in lepotni tretma.

Je tudi zaščitnik pred stresom, ki revitalizira možgane, je eno najmočnejših shujševalnih sredstev, krepi spomin in koncentracijo, stabilizira čustva, obnovi imunski sistem, živčni sistem in napolni baterije notranje energije, ter kreativnosti.

Teh 21-dni iz svoje spalnice odstrani telefon, ugasni vse elektronske naprave in 30 min pred spanjem, namesto gledanja televizije, brskanja po Instagramu ali Facebooku poslušaj spalne frekvence, ki jih delim s tabo v tem izzivu. 

Pravtako bom tekom 21-dni s tabo delila nekaj vaj, ki ti bodo pomagale uravnati stresne hormončke in se pripraviti na spanje.

21-dnevni BREZPLAČNI IZZIV ZA POMLAJEVANJE, OBNOVO TVOJIH CELIC Z NOBELOVO NAGRADO NAGRAJENO AUTOFAGIJO

Ta izziv ti bo prinesel več jasnosti, energije, zdravja, sijaja in lepote tudi na zuanaj in navznoter. Tvoja koža bo zasijala, blazno se ti bo popravil spomin, fokus, sposobnost jasnega mišljenja.

V tvojih celicah bo zasijalo sonce.

Ta 21-dnevni izziv ti bo pomagal, da boš prišla do svoje prave cvetoče TEBE.

No images found.

Autofagija je proces, ki se dogaja na celičnem nivoju in dejansko odplakuje strupe in nečistoče ter pomlajuje in obnavlja celotno celično strukturo, daje energijo mitohondrijem (ki so kot energijske centrale tvojih celic).

Pri tem se celice pričnejo pospešeno čisititi, obnavljati, samozdraviti. In neverjetno je tudi to, da se ti prične obnavljati DNK, proizvaja se ti rastni hormon (hormon mladosti in dolgoživosti), melatonin (ki ima največje antioksidantno delovanje).

Rezultat tega je, da si kar naenkrat polna sijaja, energije, da se tvoja ščitnica in nadledvična žleza se obnovita, tvoj stres v organizmu se zniža , metabolizem uravna.

Končno prideš do svojega pravega počutja, ki se kaže na tem kako izgledaš, kako čutiš, kako sončno živiš svoje življenje.

To ti bo prineslo več jasnosti, energije, zdravja, sijaja in lepote tudi na zunaj in navznoter.

Najboljša novica je ta, da je autofagija mehanizem, ki ga v telesu že imaš, pomembno je, da spoznaš sprožilce in spodbujevalce tega procesa. 

Ta poseben mehanizem - striček autofagiček (čistilec kanalizacije), je tako zelo poseben, da je prejel Nobelovo nagrado. 

Yoshinori Ohsumi je z znanstveno raziskavo potrdil, da celica prične jesti sama sebe, oziroma prične presnavljati packarije, ki smo jih naložili tja.