21-dnevni poglobljeni program prehrane in vadbenih obredov ZA POMLAJEVANJE, OBNOVO TVOJIH CELIC Z NOBELOVO NAGRADO NAGRAJENO AUTOFAGIJO

Sistematično pomlajevanje in obnova celic, reset hormonskega sistema in globinsko odplakovanje strupov iz jeter, možganov, črevesja. 

Program je sestavljen iz popolnoma enostavnega in praktičnega načrta za vseh 21 dni. 

Spoznala boš način prehrane in vaje, ki preverjeno topijo maščobe, oblikujejo telo, čistijo notranje organe in s tem kožo, prinesejo več jasnosti in energije, popravljajo spomin, fokus.

V svoje celice boš prinesla SONCE, svetlobo - prižgala jih boš. 

Ta 21-dnevni izziv ti bo pomagal, da boš prišla do svoje prave cvetoče TEBE.

21-dnevni BREZPLAČNI IZZIV ZA POMLAJEVANJE, OBNOVO TVOJIH CELIC Z NOBELOVO NAGRADO NAGRAJENO AUTOFAGIJO

Ta izziv ti bo prinesel več jasnosti, energije, zdravja, sijaja in lepote tudi na zuanaj in navznoter. Tvoja koža bo zasijala, blazno se ti bo popravil spomin, fokus, sposobnost jasnega mišljenja.

V tvojih celicah bo zasijalo sonce.

Ta 21-dnevni izziv ti bo pomagal, da boš prišla do svoje prave cvetoče TEBE.

Prijavi se na celostni program AUTOFAGIJA - POMLAJEVANJE IN OBNOVA CELIC. Program z video vajami, PDF načrtom in prehrano je tvoj za 19,70€.

Autofagija je proces, ki se dogaja na celičnem nivoju in dejansko odplakuje strupe in nečistoče ter pomlajuje in obnavlja celotno celično strukturo, daje energijo mitohondrijem (ki so kot energijske centrale tvojih celic).

Pri tem se celice pričnejo pospešeno čisititi, obnavljati, samozdraviti. In neverjetno je tudi to, da se ti prične obnavljati DNK, proizvaja se ti rastni hormon (hormon mladosti in dolgoživosti), melatonin (ki ima največje antioksidantno delovanje).

Rezultat tega je, da si kar naenkrat polna sijaja, energije, da se tvoja ščitnica in nadledvična žleza se obnovita, tvoj stres v organizmu se zniža , metabolizem uravna.

Končno prideš do svojega pravega počutja, ki se kaže na tem kako izgledaš, kako čutiš, kako sončno živiš svoje življenje.

To ti bo prineslo več jasnosti, energije, zdravja, sijaja in lepote tudi na zunaj in navznoter.

Najboljša novica je ta, da je autofagija mehanizem, ki ga v telesu že imaš, pomembno je, da spoznaš sprožilce in spodbujevalce tega procesa. 

Ta poseben mehanizem - striček autofagiček (čistilec kanalizacije), je tako zelo poseben, da je prejel Nobelovo nagrado. Yoshinori Ohsumi je z znanstveno raziskavo potrdil, da celica prične jesti sama sebe, oziroma prične presnavljati packarije, ki smo jih naložili tja.

želiš očistiti telo strupov?

Tvoja koža bo sijoča, črevesje očiščeno, da bo lahko absorbiralo zlate sestavine, ti pa čustveno in energijsko prerojena.

želiš stopiti zimske oblogice?

Spoznaj se z načinom prehrane, ki bo za vedno spremenil tvoja temeljna prepričanja o tem, kako izgleda zdrav zajtrk, kako maščobe vplivajo na hujšanje itd.

želiš uravnovesiti hormone?

Želiš resetirati hormonski sistem, se napojiti s pomladitvenimi in obnovitvenimi hormonskimi koktejli? Morda želiš le spodbuditi zaspan metabolizem?

želiš pregnati spomladansko utrujenost ?

Aktiviraj procese čiščenja in obnove na celičnem nivoju in nagrajena boš z veliko dozo sveže energije, jasnih misli, zagona, optimizma.

Prijavi se na celostni program AUTOFAGIJA - POMLAJEVANJE IN OBNOVA CELIC. Program z video vajami, PDF načrtom in prehrano je tvoj za 19,70€.

praktični načrt za 21 dni programa

Ob prijavi na program ZLATA AUTOFAGIJA boš prejela praktični načrt/koledar, ki bo vseboval vse na enem mestu. Ob katerih urah spiješ autofagija čaj, kdaj narediš obred za jogo obraza in aktivacijo energije, kdaj prakticiraš prekinitveni post in kdaj spiješ eliksir superživil (ki niso pogoj za uspešno izpeljan program!).

Recepti in jedilniki, seznami da in ne živil

Ob prijavi boš prejela seznam živil, ki se jih v teh 21-dnevih zelo izplača jesti in seznam živil, ki bodo tvojo preobrazbo in tvoj napredek otežili in se jim izplača ogniti. S tabo bom seveda delila nekaj mojih jedilnikov, receptov za napitke, obroke in prigrizke, ki bodo vseh 21 dni tvoji nepogrešljivi spremljevalci.

vadbeni obredi in treningi joge obraza

Zate sem sestavila 4 posebne vadbene obrede. Prvi je eliksir energije, stik s tvojo notranjo, žensko močjo. Dva treninga sta rituala joge obraza, ki ti bo prižgala žleze v glavi, prinesla bister in oster um in izboljšala tvoje mentalne sposobnosti. Zadnji, zelo posebni pa je intervalni trening, ki bo poskrbel za dvig srčnega utripa in pospešeno skuril maščobne oblogice.

 

Autofagija

Program, ki sem ti ga pripravila, aktivira mehanizem autofagije (samočiščenja in odplakovanja strupov iz celic). Za znanstveno odkritje tega procesa je Yoshinori Ohsumi prejel Nobelovo nagrado. 

VIR.

 

Bioritemska ura

Vsake 2 uri se v tvojem organizmu menja obdobje, ko 'vlada' določen notranji organ. To kitajska medicina ve že 4000 let, sedaj pa je to tudi znanstveno potrjeno in nagrajeno s presižno Nobelovo nagrado.

VIR.

Program, ki sem ti ga pa pripravila ti bo pa pomagal, da ta mehanizem aktiviraš na 3 načine.

Drugi pomembni poudarek vsega naštetega, ki bo le še potenciral delovanje pa je BIORITEMSKA URA.

Če ob pravem času za svoje telo narediš prave stvari, potem dostopiš do organov, ki so v tistem času prižgani in delujoči ter istočasno najbolj dovzetni za signale zdravljenja.

Uporabljali bova 2 posebni uri v dnevu, ki sta pomembni za tvojo nadledvično žlezo in reset hormonov.

Med 9-11 uro dopoldne - obnova vranice
Med 17-19 uro - obnova ledvic (za tvoje hormone, energijo, antistres)

Prijavi se na celostni program AUTOFAGIJA - POMLAJEVANJE IN OBNOVA CELIC. Program z video vajami, PDF načrtom in prehrano je tvoj za 19,70€.

pridruži se autofagija zabavi tudi na instagramu

No images found.