Ljuba moja,

Ta vikend bova sračkali. 💩

Dobesedno. 🤣

Čaka naju pravi detoks črevesja in generalno čiščenje z dvignjenimi ustnimi kotički. Če si nosečka, doječka potem TO NI ZATE. 

Zakaj je to zelo pomembno za tvoje celostno zdravje izveš v nadaljevanju emaila.

Arhiv vseh izzivov najdeš tukaj>>>

 

 

Ne glede na to kateri notranji organ želiš okrepiti – vedno je potrebno začeti pri črevesju. Če tukaj ni pretočnosti ter čistosti, ki omogoča optimalno absorpcijo, potem je celotno telo blokirano in ovirano.

 

🌿Kar 80% tvojega imunskega sistema je v črevesju; 90% bolezni pa izvira iz zastojev na tem delu.

Brez zdravega črevesja, ni mladih možganov in bistrega uma; niti mladostnega in sijočega videza; organizem se ne more razstrupiti.

Vsak centimeter črevesja je z živčevjem povezan z vsemi deli tvojega telesa. In tudi najbolj kakovostna hrana ne pomaga, če so organi izločanja zmašeni.

 

🌿Ta izjemna tehnika tuširanja prebavil od vrha do dna nudi veliko več prednosti, kot izpiranje s klistirjem ali kolonikom.

Pomanjkljivosti teh dveh metod sta v tem, da vodo vnašamo od spodaj, navzgor – torej od konca debelega črevesa, proti tankemu; kar lahko poškoduje črevesne laske, ki so obrnjeni v drugo smer.

Ne samo to: sta tudi invazivni za telo in porušita črevesno floro in tudi temeljiti nista; saj šele z nekajkratnimi ponovitvami postopka morda dosežeš celotno črevesno površino.

 

S tem načinom pa boš tretirala celotno črevo, ga natančno očistila, ter zmehčala in odplavila tudi najbolj skrite in stare packarije, ki so zastale. Prav tako se bodo izločile odmrle celice (ki predstavljajo kar 10% tvoje teže), spodbudilo se bo optimalno delovanje metabolizma, zdravo hujšanje, tvoja koža pa se bo razbremenila in vidno pomladila; odvečni kilogrami stopili.

 

Zanimivo je tudi to, da ti po tem postopku nezdrava hrana kar nekaj časa sploh ne bo dišala; saj organizem ne več otopel in ti bo dal vedeti kaj potrebuje za hormonsko ravnovesje in zdravje.

🌿Si je pa za ta proces treba vzeti nekaj časa in se malo potruditi. Zna biti malce naporen; a je tega rezultat več kot vreden.

Poleg tega je potrebno natančno upoštevati vsa navodila in dosledno izvajati vaje: le-te so ključne, da voda seže do vseh kotičkov in odpelje vso umazanijo.

To čiščenje črevesja vključuje pitje slane vode, telesno vadbo in sprehajanje do wc-ja. 💩

Celoten postopek - od začetka do konca- traja približno eno uro; najbolje učinkuje na prazen želodec - bodisi takoj zjutraj, a še bolje pozno popoldne, ko je po izjemno lahkem kosilu, preteklo že nekaj uric.

 

Jutri pričneva s kakanjem, velja?

Pred tem, pa si dodobra preberi, kako bodo izgledal celoten protokol TUKAJ.

 

Rada te imam,

Savina  

No images found.