Ljuba moja,

 

DANES je dan za najine zlate vlakce. 💩

Čaka naju pravi detoks črevesja in generalno čiščenje z dvignjenimi ustnimi kotički. Če si nosečka, doječka potem TO NI ZATE. 

Kako izvesti to čudovito, temeljito tuširanje prebavil izveš spodaj, ali pa na tej podstrani.

Arhiv vseh izzivov najdeš tukaj>>>

 

 

predpriprave

Potrebuješ 4l čiste vode, morsko ali himalajsko sol bio predelave

Zavri 2l vode in dodaj eno čajno žličko soli. (Le-ta je potrebna zato, da se voda premakne skozi prebavni sistem direktno v črevesje.) V nasprotnem primeru se bo voda absorbirala skozi želodec in takoj zbrala v mehurju.

Zavreto in soljeno vodo shrani v termični posodi, da ostane vroča. Ostala 2l vode pusti na sobni temperaturi.

Še pred pitjem se nauči vseh štirih vaj in jih nekajkrat ponovi; tako da boš kasneje zmožna vseh 32 gibov opraviti v eni 1 minuti.

1 korak

Zelo na hitro, a brez srkanja popij 3dl tople vode (zmešaj ½ slane, prevrete vode in ½ vode s sobno temperaturo). Nato naredi štiri (4) vaje, štiri (4) krat na vsako stran (opis VAJ NAJDEŠ TUKAJ).

2 korak

Popij naslednji kozarec tople, soljene vode in nato spet naredi vse štiri vaje.
Ponavljaj dokler ne boš spila šest (6) kozarcev tople, soljene vode.

3 korak

Ko boš spila šesti kozarec in naredila vaje, pojditi na wc. (Če se to ne bo zgodilo že prej …). Ponavadi se takrat začne črevesje prazniti. Če temu ni tako, ponovi vaje brez pitja vode. Pojdi nazaj na wc.

Če je črevesje še vedno trmasto, popij toplo vodo brez soli in nadaljuj z vajami dokler se črevesje ne začne prazniti. (Pomagala ti bo masaža trebuha/črevesja: globoko trebušno dihaj in masiraj področje trebuha, v smeri urinega kazalca … to bo pomagalo vlakcem, da se ‘odlepijo’.)

4 korak

Po prvem praznjenju nadaljuj s pitjem tople, soljene vode in z vajami. Ponovno boš šla na wc. Nadaljuj s procesom vse dokler se iz črevesja ne bo začela izločati bistra voda. Takrat lahko prenehaš piti vodo in telovaditi.

zaključek

30 minut po čiščenju je pomembno, da v telo ne vnašaš hrane in tekočine, torej ne jej in pij, vsaj 30 minut po obredu.

Po 30 minutah lahko poješ lahko zelenjavno juho; z mehko zelenjavo. Lahko si narediš ‘pire krompir’ iz zelenjave. Popiješ kefir, ali poješ jogurt …

Ne pusti, da je tvoj želodec prazen več kot eno uro.

Ne jesti pretežke hrane, naslednjih 24 ur. Npr. mesa, oreščkov, česa ocvrtega, preveč začimb …

 

Vodo pij šele po zaužitju obroka  (z juho). Ta dan obvezno NE pij alkohola. Po 24 urah lahko nadaljujte s tvojo normalno prehrano. (Idealno bo, še bo prehod iz lažje na težjo hrano postopen.)

Tudi pri najbolj lenem, počasnem črevesju bi moral ta postopek očistiti celotno črevesje z okoli 12-14 kozarci tople vode. Ne obupaj če ne gre; le še bolj intenzivno izvajaj vaje. Če ne moreš več delati vaj, se malo sprehajaj po stanovanju, dihaj in masiraj črevo.

 

Kljub prenehanju pitja vode boš šla še nekajkrat na wc in izločila preostalo slano vodo v črevesju.

Ne se ustrašiti, če te vmes slučajno malo začne boleti glava. To je del procesa razstrupljanja. Minilo bo takoj, ko se bo odvajanje ‘odprlo’. Potem se boš počutila fenomenalno!!! Spočita, sijoča in polna energije!

 

 

Sporoči mi, kako ti bo šlo, velja?

Celoten protokol čiščenja črevesja ZLATI VLAKCI najdeš TUKAJ.

 

Rada te imam,

Savina 

No images found.