Ljuba moja,

 

Danes s tabo delim 3 zlate receptke razstrupljevalnih, čistilnih napitkov, ki so del najinega 33-dnevnega Zlatega Detoksa.

Arhiv vseh izzivov najdeš tukaj>>>

Kako piti napitke?

💟Takoj zjutraj

Zjutraj spij 3dcl mlačne vode z žličko jabolčnega kisa.

💟Kadarkoli čez dan

Lahko spiješ 2 dcl čaja (ali kopriva, ali regrat, ali cimet).

💟Zvečer pred spanjem

Spiješ glino, ki si si jo že zjutraj pripravila.

 

 

ČAJ REGRATOVIH KORENIN, KOPRIV ALI CIMETA

Lahko menjaš in en dan piješ en čaj, drug dna drugi, ali v enem dnevu vse tri … Tri skodelice čaja na dan so dovolj; ena je predpisana.

Regratove korenine ti bodo prinesle pomlajevanje, razstrupljanje jeter in preporod tvoje energije. Topijo celulit in pomagajo zastali limfi, da se odplavi. Čistijo celo maternico. Znižujejo tudi nivo sladkorja v krvi … Eno jušno žlico korenin daj v vrelo vodo, naj vrejo 2 minuti …

Čaj iz kopriv čisti kri, ter uravnava presnovo in regenerira črevesno floro. Odpravlja utrujenost, zastalo vodo v telesu, izboljša delovanje jeter in žolčnika, lepša kožo. 1 jušno žlico kopriv prelij z vrelo vodo in pusti stati 5 minut.

Cimetov čaj je močan antioksidant in še močnejši anti-aging čarovnik bo res oplemenitil proces tvojega detoxa. Topi celulit in odvečne maščobe, uravna krvni sladkor in gladi gube. Predvsem pa je specializiran za plosk trebušček! V vrele 0,5 vode daj dve cimetovi palčki (dolgi približno 4 cm), voda naj vre še 2 minuti.

Lahko pa uporabiš 1 čajno žličko cimeta v prahu, ter ga zmešaš z vrelo vodo …

Vsi trije čaji so odlični tudi ohlajeni, z limono ali brez.

Lahko si ga pripraviš tudi v termovko in odneseš s seboj v službo.

JABOLČNI KIS Z VODO

Bo alkaliziral in nežno razstrupil tvoje lepo telo in notranje organe. Čisti jetra, pomlajuje kožo, ureja prebavo, krepi imunski sistem, topi celulit, uravnava apetit, povečuje energijo, odpravlja kandido in vnetja, varuje te pred alergijami…

V 3 dcl mlačene vode daj 1 - 2 čajni žlički domačega/bio jabolčnega kisa. (Količina je odvisna od tega kako kisel je kis. Okus po kisu moraš čutiti, a ne sme biti prekislo! če te slučajno po tej vodi boli trebuh, lahko dodaš ščepec himalajske soli, pa bo vse ok.)

S počasnimi požirki spij ta preprost, a super eliksirni napitek.

MLAČNA VODA Z GLINO

Predlagam ti, da že zjutraj daš v kozarec z 1,5 dcl vode nezvrhano jušno žličko gline (katerekoli gline, lahko je tudi zeolit). Idelano je, da žllička, ki se dotika gline ni kovinska: plastična ali lesena naj bo. Potem pa zvečer preliješ to vodo (brez usedline), ter ji primešaš še 1 -2 dcl vroče vode. To potem spij.

Glina bo imela ponoči čas, da iz tvojega črevesja vsrka strupe. Zjutraj bo šlo lepo vse v wc.  Voda mora biti mlačna, da učinkuje!

Če nimaš gline, spij mlačno vodo … Voda sobne temperature ne bo imela istega učinka!

No images found.