Ljuba moja,

Pa je pokukal – gospod sonček. Tovarna D-vitamina, čista Yang energija, popoln mož/moški (tako mu pravijo v taoizmu), skrbnik našega zdravja, vitalnosti, aktivnosti, možganov, živčnega sistema in žlez. ☀️☀️

On je naj najboljši zajtrk, superiorno superživilo, ki se ga več kot splača vsako jutro nekajkrat vdihniti. Tako kot rastočo in polno Luno. Te lahko srkamo neomejeno, saj obnavlja našo žensko energijo in hormončke, medtem ko je za nas ženske dovolj le do 9 vdihov sonca.

A vseeno moramo poskrbeti, da jih dobimo. Vse kar je več, nas preveč naspidira in zmoti našo naravo. Če ga ne dobimo, izgubimo močno podporo narave ter priložnost, da se na novo rodimo.

Arhiv vseh izzivov najdeš tukaj>>>>

 

 

 

Arhiv vseh izzivov najdeš tukaj>>>

Lorem ipsum dolor sit amet...

 

Ob času sončnega vzhoda (hmmmm, ja zgodaj zgodaj) se obrnemo proti prebujajoči rumeni krogli (tudi, če je ni videti in je zakrita z oblaki je vseeno enako hranilna).

 

① Najprej si zmasiramo točko morje energij, dva prsta pod
popkom, ki vzpostavi pretočnost v vseh žičnih in brezžičnih kablih našega telesa.

② V limfi, krvi, meridijanih … Nato si s krožnimi gibi zmasiramo področje med prsmi – kjer se nahaja žleza timus. Da tudi varuhinjo imunskega sistema spomnimo, da se je njen delovnik začel.

③ Zatem si zmasiramo področje ščitnice, direktorica metabolizma bo zelo vesela take spodbude, prav tako obščitnične žleze, ki so odgovorne za absorpcijo kalcija in magnezija.

④ Zmasiramo si tudi ustne kotičke, da se prižge življenje v naši maternici, jajčnikih, v želodčnem meridijanu in pomlajevalnem kanalu.

⑤ Nato usmerimo bodisi usmerimo pogled proti sončku, srkajoče vdihnemo, za hip zadržimo dih in nato ob izdihu pogoltnemo slino. Kot da ga jemo. Saj ga. 9x.

 

 

Dober tek! 💛

Rada te imam,

Savina 

Pridruži se mi tudi na Instagramu in deli z mano tvojo sliko juhice za Zlati Detoks.

Uporabi #zlatidetoks in me označi @savinaatai.

No images found.