Ljuba moja,

 

Ali lahko verjameš, da sva že na koncu najinega potovanja Zlatega Detoksa. Kako hitro je minilo teh 33 dni in po drugi strani, koliko novega, pomembnega sva se naučili in kaj vse spremenili. 

 

Arhiv vseh izzivov najdeš tukaj>>>

 

 

Kaj sedaj? Kako naprej?

Nekatere ste me spraševale o tem, če ima Zlati Detoks "jo-jo" efekt, torej če bodo učinki teh 33 dni izginili oziroma kot "boomerang" prinesli nazaj vse kilogramčke in bremena...

Absolutno NE, če ohranjaš odnos, ki si ga v teh 33-dnevih zgradila s sabo, s tvojim sistemom prehranjevanja, tvojim odnosom do telesa, vadbe, ritualov. 

Verjamem, da si v vsem tem tudi uživala, torej zakaj bi se odpovedala užitku? 💓

Na tem mestu je pomembno, da zlate navade vzdržuješ, izbiraš hrano, besede, ljudi, odnose, aktivnosti kot, da bi se imela resnično rada. 

Torej, kaj bi delala oseba, ki se ima resnično rada? Kaj bi jedla oseba, ki se ima resnično rada? Kako bi mislila, govorila, ravnala? To se vprašaj vsakič, preden se odločiš za kakšno aktivnost/ neaktivnost, hrano, stavek … Kaj bi izbrala oseba, ki se ima resnično rada?


Če bi rada povečala ljubezen do sebe in preprečila samosabotiranje, potem je tovrstno samoizpraševanje kot raketa, ki ti bo prinesla to, kar si želiš in tako zelo zaslužiš. 💓

Globok, poln, intimen, miren in povezan odnos s sabo. Ljubeč, spoštljiv odnos s tvojim telesom. Vsa to ljubezen do sebe je mišica in jo moraš trenirati. 

33-dnevni detoks je bil samo začetek. Sedaj je to tvoja samostojna pot. Ohranjaj kondicijo, treniraj mišico. 💪🏻

 

Sedaj pa si na vrsti ti.🎁

Prosim lepo, zaupaj mi, kako ti je bil všeč 33-dnevni Detoks? Kako se počutiš, kakšna je tvoja preobrazba? Kot sem ti tudi obljubila bom PODARILA 10 ROKOVNIKOV "5 ŽENSK V TEBI" za naj naj preobrazbo. 

Pogoji sodelovanja so sledeči:

Na email [email protected] nam pošlji svojo zgodbo, slikico in dovoljenje, da to zgodbo tudi objavimo na socialnih omrežjih in v email komunikaciji. Lahko tudi anonimno, če se ne želiš izpostavljati z imenom in sliko. Če ne želiš, da tvojo zgodbo objavimo, prosim to izrecno zapiši (niti anonimno). V vseh 3 primerih bomo tvoje želje upoštevali in če nas tvoja zgodba impresionira, te bomo nagradili z rokovnikom "5 Žensk v tebi". 

Poleg zgodbe napiši tudi svoje podatke, kamor bi želela prejeti rokovnik.

Zgodbo nam pošlji do torka 25.7., jaz pa bom do 30.7. izbrala 10 najbolj navduhojočih zgodb in odposlala rokovnike.

 

 

Rada te imam,

Savina 

 

Pridruži se mi tudi na Instagramu in deli z mano tvojo sliko juhice za Zlati Detoks.

Uporabi #zlatidetoks in me označi @savinaatai.

No images found.