PET ZLATIH RITUALOV ZA SOČEN OBRAZ IN PRETOČNO TELO

»Zate sem naredila izbor najbolj učinkovitih vaj iz akcije Sočna in Močna. Izbrala sem 5 zlatih Juicy & Strong ritualov za sočen obraz in 5 zlatih ritualov za pretočno telo. Te vaje so po izkušnjah uporabnic najbolj učinkovite, izvajaš pa jih lahko vsak dan, da dosežeš svojo TOP FORMO SOČNOSTI IN MOČI.«

-Savina

kaj ti PRINAŠAJO VAJE ZA OBRAZ?

Tao Face Yoga vaje aktivirajo vsa glavna stikala tvojega imunskega sistema, od hipotalamusa, ščitnice, nadledvične žleze do srca. Ko treniraš obrazno jogo, prekrvaviš dele obraza, ki so povezani z notranjimi organi. Vaje ti pomagajo uravnavati hormone, obvladovati stres in tako krepijo tvoj imunski sistem.

Z vadbo obrazne joge boš odplaknila zastalo vodo iz spodnje veke in zgladila podbradek. Vaje ti bojo dvignile lične mišice, zgladile gube okoli oči in razprle tvoj pogled. Tako boš dosegla napeta lička, dvignjene kotičke ustnic, tvoj obraz pa bo bolj sočen in srečen.

Želiš dostop do zlatih JUICY & STRONG ritualov? 

kaj ti PRINAŠAJO VAJE ZA telo?

S temi vajami boš prekrvavila in sprostila mišice, ki so povezane s tvojimi notranjimi organi. Ker boš istočasno trenirala več mišic na telesu, bo prekrvavljeno celo telo, stresni hormoni se bojo znižali in začela boš sproščati hormone sreče. Z vajami boš natrenirala mišice, ki so povezane z življenjem, zato boš imela več energije!

Z vajami, ki bojo zmanjšale stres boš dosegla lepšo in bolj sijočo kožo. Vaje ti bojo oblikovale celo telo, vključno z obrazom. Dosegla boš lepšo telesno držo, zaradi sprostitvenih vaj pa boš še bolj zažarela.

Z zbirko 5 ZLATIH JUICY & STRONG RITUALOV ti podarjam nabor top vaj, ki jih lahko izvajaš vsak dan, da dosežeš svojo TOP FORMO SOČNOSTI IN MOČI. Z dnevnim ritualom treninga mišic se boš dvignila v svojo super moč!

KAKO LAHKO DOSTOPAM DO VAJ?

Ko se prijaviš, boš v svoj e-nabiralnik dobila mejl, ki te bo preusmeril na spletno stran z zbirko zlatih JUICY & STRONG ritualov.

Želiš dostop do ritualov za sočen obraz in pretočno telo?