9 let po razsvetljenju (VIDEO)

 

Ljuba moja,

skoraj 2 meseca je že od izida moje prve knjige trilogije - Lebdeča deklica in v torek, 12.2.2019 ob 18.00 uri bom spet lahko podoživela naše čarobno vzdušje, ki smo ga ustvarile na ljubljanjskem gradu.

Vsakič, ko sva skupaj, ko se čutiva, ko si slečeva vse zgodbe do golega, postaneva večji, svetlejši, močnejši, svojo temo spremeniva v svojo zaveznico.

 

Tokrat v Konzorciju bo zelo intimno. Pogovarjali se bova. Namenoma ne želim nikogar, ki bo vodil pogovor, voditeljice dogodka. Ti in ve, ki boste tam, boste spraševale. Želim se pogovarjati, želim ti pokazati, kako zelo pomembno in zdravilno je, da gremo v svojo temo in iz tam zasijemo. Vse me lahko vprašaš in vse ti bom odgovorila.

 

Tako zelo mogočno sva svetili na GRADU (tudi, če te tam ni bilo fizično, bila si z mano v srcu, v mislih in v energiji), zato si želim tudi tokrat, da pri predstavitvi knjige v knjigarni in papirnici Kozorcij (Mladinska knjiga) svetiš z mano. 

 

S tabo danes delim tudi video, ki naju bo družil za vedno in ki prikazuje, kako magnetičen, čaroben, kraljev, zdravilen in vizionarski je bil celoten den.

V prvi knjigi, Dihaj, lebdeča deklica, te peljem v svojo temo, k mali deklici – ter velikemu učitelju, ki je videl njeno celotno usodo, pa je ni mogel rešiti. Lahko ji je dal le navodila, kako ostati nepoškodovana v brezizhodni temi, ki jo čaka. Peljem te skozi življenje polno krstov, lebdenja, postov, duhovnih inciacij, ter do osebe, ki bi morala najbolj varovati svojega otroka – mame.

Če še nimaš svojega izvoda knjige jo lahko naročiš v spletni trgovinici TUKAJ ali pa jo v torek dobiš v knjigarni Kozorcij. 

Hvala, ker si z mano. 

Ljuba Srčica,

s tabo delim najbolj ranljiv, nežen in intimen del sebe. Hvala, da sem lahko v tvojem zavetju. In počaščena in ganjena bom, če boš prebrala mojo knjigo ali celotno trilogijo 9 LET PO RAZSVETLJENJU. 

Ta knjiga me je oživela. Mi dala glas. 

Ko oživim jaz, oživiš ti.
Ko oživiš ti, oživim jaz.

Ne glede na to, kar se nam zgodi v življenju, kako ranjene, poškodovane in zlorabljene smo, lahko to uporabimo kot veter v svojih krilih in s to energijo spremenimo svet.

Zato sem preživela. Ne samo preživela, celo zacvetela. Da sebi, tebi in drugim ženskam lahko pokažem, da smo v resnici cele, čiste, nepoškodovane, vredne ljubezni in čista ljubezen, direktorice svoje usode.

To knjigo sem napisala zase.
To knjigo sem napisala zate.

Za naju.
Zato, ker sva CELI.

Hvala, da me čutiš. Tudi jaz čutim tebe.

Vidim te. Si levinja. Boginja. Prosim, vidi tudi sama sebe. In nikdar več ne pozabi, kdo si. Ne bodi več majhna, ko si pa tako velika!

Rada te imam. Nisi sama.

Savina

Naroči svoj izvod knjige 9 LET PO RAZSVETLJENJU; Lebdeča deklica PO ZNIŽANI CENI 27€ 17,90€ brez poštnine.