POSNETEK Kraljeve delavnica BaZi in Feng Shui 2018

 

2x razprodana delavnica BaZi in Feng Shui za leto 2018 je sedaj na voljo tudi kot posnetek, znotraj katerega te čaka do pikice natačna vsebina, struktorirani video posnetki po posameznih znamenjih, PDF dokument prezentacije ter praktična orodja za kreiranje tvojega zmagovalnega leta.

 

Utrinki iz delavnice

SPOPRIJATELJI SE Z RUŠILNIM LETOM

Letos je pred nami leto, v katerem je še posebej ključno, da smo v pravi energiji in razumemo, kaj se nam dogaja - sicer nas zna pošteno ugrizniti.

Po drugi strani pa, lahko iz leta, ki bi sicer skakalo v nas in nas napadalo - naredimo svojega najboljšega, zvestega prijatelja za vse življenje!

Helena in BaZi nama bosta dala samo zemljevid in najbolj natančen opis stanja, glede na naše rojstne podatke.

Bolj kot kadarkoli bo potrebno skrbeti zase, se soočiti s svojimi (potlačenimi) čustvi in samosabotažnimi vzorci podzavesti. Leto bo navidez počasno v doseganju zastavljenih korakov. Če bomo ta proces resnično razumeli, nas to ne bo iztirilo, ta potrpežljivost bo bogato obrodila. Če pa ne bomo razumeli, kaj se dogaja, pa se bodo ovire pomnoževale.

Brezkompromisno leto je pred nami.

Ne bomo več mogli reševati težav, na isti način, kot smo jih do sedaj. Treba bo pogledati nanj iz popolnoma drugega vidnega polja.

Leto 2018 nas bo prisililo, da se premaknemo iz mrtve točke, na tistih področjih, kjer stagniramo.

Zdaj pa … a se bomo premaknili sami? Ali nas bo leto vrglo naprej?

"Yang zemlja (gora) ki je dominanten element leta, predstavlja na poti veliko ovir. Vendar se te ovire lažje vidijo, če ne ostanemo na istem mestu, ampak zlezemo na vrh gore od koder imamo drugačen pogled.
Leto nas sooči z novimi perspektivami, z novimi pogledi na svet okoli sebe. »Problema ne moremo rešiti če ga rešujemo vedno na isti način”

Vrednost spletnega posnetka je neprecenljiva, cena, ki jo plačaš ti, pa je 59€.

Če si bila prisotna na fizični delavnici Bazi in Feng Shui, ti pripada 50% popust. Kupon zate smo ti kreirali in poslali na email. 

PRIJAVI SE

Kako ukrotiti podivjanega psa?

Pes 2018, ki prihaja, je divji in podivjan. Poln bolh. Renči in uničuje.

A zlahka bo postal najbolj udomačeni hišni ljubljenček, z dišečo dlako. Ki leži na hrbtu ob tebi na kavču, medtem ko ga čohaš po trebuhu.

S potrpežljivostjo, disciplino, doslednostjo, ljubeznijo in razumevanjem, ga boš zlahka vzgojila v zvesto bitje, ki te čuva s  svojim življenjem! V svojega zaveznika!

Helena ti bo na podlagi tvoje lastne astrološke karte dala vse potrebne napotke, istočasno pa boš na delavnico s sabo prinesla tudi tloris svojega stanovanja. Tvoj dom je zbiralnik energije, lahko te podpira in zdravi. Ali pa izčrpuje in podira.

kaj te čaka znotraj posnetka?

EKSPRESNA ZGODBA O USPEHU udeleženke lanskoletne delavnice

"Na letne delavnice BaZi in Feng Shui hodim od samega začetka. Prvo leto moram priznati, da sem bila zmedena in brez jasnega cilja, v katero smer bi šla.

Nasvete in uvid v prihajajoče leto mi je malo skozi BaZi karto nakazala Helenina delavnica. In kasneje sem se res odločila, da vpišem magisterij.

Enako se mi je v karti pokazala kot priložnost investicija v nepremičnino. In ravno takrat sva se z možem spogledovala z nakupom manjšega stanovanja. Tudi to se mi je v tem letu izkazalo kot zelo uspešno in dalo potrditev, da sem izkoristila te smernice.

S stanovanjem se je letos izkazalo smo naredili odlično naložbo in tudi (ob drugi nosečnosti) uspešno zaključila prvi letnik magisterija. Na žalost sem imela po rojstvu hčerke nekaj zdravstvenih težav, ki se kar niso nehale. No na koncu, me je dan pred lanskoletno Helenino delavnico še dobesedno skoraj avto povozil.

Na srečo sem jo odnesla z manjšimi poškodbami. Imela sem idejo o poslu, ki je tlela v meni, vendar se nikakor nisem upala skočiti.

Naj še zapišem, da sem si vedno želela priti ne Helenino osebno svetovanje, vendar do tega nikdar ni prišlo. In sem si rekla no bom videla, kaj me letos čaka v moji karti.

Na lanskoletno delavnico sem se odpravila dejansko "povožena" in z dobro mero protibolečinskih zdravil.

Ker nisem mogla sedeti, sem preprosto ležala pred tablo. Ampak odločena, da bom prišla poslušat Heleno. In kaj se zgodi...

Imela sem same jokerje. Odlično karto, ki mi je nakazovala uspeh v nepremičninah. Vendar je Helena na tej delavnici še nekaj dodala. In to je mesečna karta Feng Shui. In kaj sem počela v preteklem letu.

Odprla svoje podjetje in ga zelo uspešno razvila v svoj mini imperij. Sedaj s 5 poslovnimi partnerji in asistentko in drugimi pogodbenimi sodelavci služim in delam, končno osvobojena strahu, kaj pa če ne bo...

In moj recept. Do pike natančno sem sledila mesečnim zvezdam, delala aktivacije "akupresurnih točk" svojega stanovanja in pozneje pisarne. Se povezala z odličnimi ljudmi in uspeh je bil tukaj.

Naj ponazorim. Če je mesečna karta nakazovala dober sektor za finance v dnevni sobi, sem preprosto vzela jogi, ga odnesla v dnevno sobo in tam spala cel mesec. Delala sem tam... Meditacija ni moja najmočnejša točka, zato pa disciplina je in tukaj sem jo izvajala z železno voljo in ogromno mero čudenja in zmrdovanja s strani domačih. Ampak meni je uspelo in uspe lahko tudi tebi!

Samo bodi resnično prisotna na delavnici, poslušaj, sprašuj in potem predvsem doma delaj. Vse kar dobiš uporabi in to vsak dan... kot nek sveti obred. In gre! Zato komaj čakam letošnjo delavnico!"

- Biljana

Izjave udeleženk delavnice

Bazi in Feng Shui je najbolj praktični, najbolj uporabni, absolutno delujoči zapis narave.  Ni nobena čarovnija, nobena mistika, nobena filozofija.
Je branje narave. Tvoje. In tebe v določenem okolju, v določenem obdobju.
Branje brez okraskov, zapletenosti, ovinkarjenja: direktno, jasno in učinkovito branje!

Helena De Nobrega samo 1x na leto, na mojo željo, pripravi tako ekskluzivno izobraževanje. Sicer pa dela za izbrane stranke, odmaknjeno, v svojem miru. Tudi jaz jo včasih več mesecev čakam, za določene zadeve, takšno vrsto ima. Resno. 

Heleno De Nobrega sem spoznala pred več kot petnajstimi leti, že takrat je bila zakladnica znanja, močna in daleč najbolj iskrena Ženska, ki svojega znanja ni nikdar redčila ali skrivala. Pa noro direktna, nobenega ovinkarjenja. Direktno, brezkompromisno, v sredico! Večino časa je kasneje preživela v Maleziji, kjer se je šolala pri največji avtoriteti na področju kitasjke metafizike, osebno pri Joeyu Yapu. Več kot 12x je bila na njegovih intenzivnih in poglobljenih modulih, ter diplomirala na Mastery Academy. Edina je bila, ki ji je Joeya uspelo pripeljati v Slovenijo. Joey jo neizmerno ceni, samo zato je prišel.

Ne samo, da Helena obvlada BaZi astrologijo in Fen Shuei, specializirana je tudi za Chi Men Dun Jio, za posebne božanske aktivacije ki so zame ena izmed češenj na torti kitajske metafizike, to obvladajo le najnaprednejši astrologi. Enako velja za skrivnostne aktivacijske datume. Poglablja se tudi v djotish in druge astrologije, pa v I Ching in vse povezuje.

Vrednost spletnega posnetka je neprecenljiva, cena, ki jo plačaš ti, pa je 59€.

Če si bila prisotna na fizični delavnici Bazi in Feng Shui, ti pripada 50% popust. Kupon zate smo ti kreirali in poslali na email. 

PRIJAVI SE

Pomembno je vedeti

Kaj potrebuješ za nemoten ogled posnetka in povzem znanja?

Za ogled spletnega posnetka, do katerega boš prejela dostop po oddaji in plačilu naročila, boš prejela dostop do spletne učilnice (uporabniško in ime in geslo, ki odklepata vrata spletnega templja), v kateri te bodo čakali komplet vsi posnetki iz delavnice v živo.

Za ogled posnetkov je nujna internetna povezava, posnetkov NE MORETE gledati brez nje, niti si ne morete posnetkov prenesti na računalnik.

OBVEZNO si morate kreirati in sprintati vašo BaZi karto (zase in za svoje bližnje) + tloris tvojega bivalnega prostora v merilu (najbolje, da je sprintan na večjem formatu) + kompas (ročni ali na telefonu).

Stran, kjer natisneš BaZi karto: http://bazi.masteryacademy.com/

Gradivo in zapiski

Vso gradivo, ki se v obliki video vsebin in PDF prezentacije nahaja v spletni učilnici je tvoje za vedno in si lahko vse ogledaš večkrat.

Prosim te, da svojega dostopa oziroma podatkov ne posreduješ tretjim osebam in vsebine ne kopiraš in uporabljaš za druge namene, brez vednosti in predhodne odobritve mene in Helene.

Kako do popusta?

Če si bila na delavnici tudi v živo, lahko posnetek prejmeš za polovično ceno. Kupon za 50% popust smo ti kreirali in poslali po emailu. Če kupona nisi prejela, mi prosim piši na [email protected] in ti ga kreiramo ter pošljemo ponovno.

Pomoč pri prijavi in dodatne informacije

Za pomoč pri prijavi nas lahko pokličeš kadarkoli od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro.

Na voljo ti je naša ljuba Andreja Šmarčan, ki ti bo pomagala pri prijavi in ti odgovorila na tvoja dodatna vprašanja.

Pokličeš jo lahko na 040/763-335.

Ali pa ji pišeš na email: [email protected]