Kraljeva delavnica BaZi in Feng Shui 2019

Kako izkoristiti danosti leta 2019, oplemenititi odnose in se spopasti z meglo, nejasnostjo in ovirami, ki jih leto prinaša? 

Svetovna mojstrica Helena De Nobrega in praktični napotki BaZi in Feng Shui 2019!

Helena in BaZi nama bosta dala samo zemljevid in najbolj natančen opis stanja, glede na naše rojstne podatke.

NA PRVEM TERMINU 2.2.2019 od 11.00 do 17.30 (s pavzo za kosilo od 13.15 do 15.00. ure) SE JE SPROSTILO DODATNIH 10 MEST!

Na voljo pa je dodatni termin 10.2.2019 od 11.00 do 17.30 (s pavzo za kosilo od 13.15 do 15.00. ure) v plesni šoli Urška v Ljubljani.

OMEJENO ŠTEVILO MEST!

SPOPRIJATELJI SE Z LETOM ZEMELJSKEGA PRAŠIČKA

Po noro podivjanem letu psa, nam novo leto zemeljskega prašička, ki se začne 4.2.2019, prinaša večjo mero optimizma in bolj lahkotne energije, ki nam bodo na razpolago naslednjih 12 mesecev.

Podoba zemeljskega prašička nam prinaša dve vizualni podobi.

Na eni strani imamo energijsko podobo goste megle, ki nas upočasni in nas obrača še bolj v samega vase, kot je to počelo leto 2018.

In na drugi strani je podoba prečudovite karibske obale.

Če znamo naravno slediti energijam, ki jih to leto prinaša, bo to odlično leto, da se regeneriramo in pustimo, da nas zaziblje počasna in sproščujoča energija “yin zemlje”.

V miru lahko pregledamo vseh 11 preteklih let, saj se z zemeljskim prašičkom zaključi 12 letni cikel. In je kot zadnji namenjen samo-refleksiji, zaključevanju nedokončanih zadev ter zastavljanju novih planov.

To je odlično leto za negovanje odnosov ter utrjevanje vezi, saj je letna atmosfera na področju odnosov zalo praznična. Idealna za sklepanja novih prijateljstev ter romantičnih razmerij. Torej bodo v tem letu ospredju vsi odnosi in razmerja, ki bodo za kar nekaj odtenkov bolj sproščeni.

Ker ima posamezno leto različen vpliv na različne astrološke karte, bomo na delavnici pregledali bolj individualizirane vplive ter kako namesto megle pričarati sončno karibsko obalo.

Vrednost dogodka je neprecenljiva, cena, ki jo plačaš ti, pa je
110€

PRIJAVI SE

program delavnice

EKSPRESNA ZGODBA O USPEHU udeleženke lanskoletne delavnice

"Na letne delavnice BaZi in Feng Shui hodim od samega začetka. Prvo leto moram priznati, da sem bila zmedena in brez jasnega cilja, v katero smer bi šla.

Nasvete in uvid v prihajajoče leto mi je malo skozi BaZi karto nakazala Helenina delavnica. In kasneje sem se res odločila, da vpišem magisterij.

Enako se mi je v karti pokazala kot priložnost investicija v nepremičnino. In ravno takrat sva se z možem spogledovala z nakupom manjšega stanovanja. Tudi to se mi je v tem letu izkazalo kot zelo uspešno in dalo potrditev, da sem izkoristila te smernice.

S stanovanjem se je letos izkazalo smo naredili odlično naložbo in tudi (ob drugi nosečnosti) uspešno zaključila prvi letnik magisterija. Na žalost sem imela po rojstvu hčerke nekaj zdravstvenih težav, ki se kar niso nehale. No na koncu, me je dan pred lanskoletno Helenino delavnico še dobesedno skoraj avto povozil.

Na srečo sem jo odnesla z manjšimi poškodbami. Imela sem idejo o poslu, ki je tlela v meni, vendar se nikakor nisem upala skočiti.

Naj še zapišem, da sem si vedno želela priti ne Helenino osebno svetovanje, vendar do tega nikdar ni prišlo. In sem si rekla no bom videla, kaj me letos čaka v moji karti.

Na lanskoletno delavnico sem se odpravila dejansko "povožena" in z dobro mero protibolečinskih zdravil.

Ker nisem mogla sedeti, sem preprosto ležala pred tablo. Ampak odločena, da bom prišla poslušat Heleno. In kaj se zgodi...

Imela sem same jokerje. Odlično karto, ki mi je nakazovala uspeh v nepremičninah. Vendar je Helena na tej delavnici še nekaj dodala. In to je mesečna karta Feng Shui. In kaj sem počela v preteklem letu.

Odprla svoje podjetje in ga zelo uspešno razvila v svoj mini imperij. Sedaj s 5 poslovnimi partnerji in asistentko in drugimi pogodbenimi sodelavci služim in delam, končno osvobojena strahu, kaj pa če ne bo...

In moj recept. Do pike natančno sem sledila mesečnim zvezdam, delala aktivacije "akupresurnih točk" svojega stanovanja in pozneje pisarne. Se povezala z odličnimi ljudmi in uspeh je bil tukaj.

Naj ponazorim. Če je mesečna karta nakazovala dober sektor za finance v dnevni sobi, sem preprosto vzela jogi, ga odnesla v dnevno sobo in tam spala cel mesec. Delala sem tam... Meditacija ni moja najmočnejša točka, zato pa disciplina je in tukaj sem jo izvajala z železno voljo in ogromno mero čudenja in zmrdovanja s strani domačih. Ampak meni je uspelo in uspe lahko tudi tebi!

Samo bodi resnično prisotna na delavnici, poslušaj, sprašuj in potem predvsem doma delaj. Vse kar dobiš uporabi in to vsak dan... kot nek sveti obred. In gre! Zato komaj čakam letošnjo delavnico!"

-- Biljana

izjave udeleženk lanskoletne delavnice

Vsi, ki ste že spoznali Heleno točno veste o čem govorim, ko jo hvalim. Istočasno pa veste, kako nemogoče je z njo dobiti individualne konzultacije, ker je tako zasedena in da izključno na mojo željo 1x na leto pripravi ekskluzivno delavnico, v kateri pa nam da čisto vse, kar potrebujemo za maksimalen iztržek leta + Feng Shui zaščito našega doma. Veste tudi, da se je na delavnico potrebno nemudoma prijaviti, saj je ekspresno hitro polna.

 

Ob prijavi na delavnico dobiš tudi posebno darilo, v vrednosti 500 eur - skrbno izračunane najmočnejše datume za dosego svojih ciljev in povečanje želenega. Ki jih tudi jaz spretno uporabljam.

Helena De Nobrega samo 1x na leto, na mojo željo, pripravi tako ekskluzivno izobraževanje. Sicer pa dela za izbrane stranke, odmaknjeno, v svojem miru. Tudi jaz jo včasih več mesecev čakam, za določene zadeve, takšno vrsto ima. Resno. 

Heleno De Nobrega sem spoznala pred več kot petnajstimi leti, že takrat je bila zakladnica znanja, močna in daleč najbolj iskrena Ženska, ki svojega znanja ni nikdar redčila ali skrivala. Pa noro direktna, nobenega ovinkarjenja. Direktno, brezkompromisno, v sredico! Večino časa je kasneje preživela v Maleziji, kjer se je šolala pri največji avtoriteti na področju kitasjke metafizike, osebno pri Joeyu Yapu. Več kot 12x je bila na njegovih intenzivnih in poglobljenih modulih, ter diplomirala na Mastery Academy. Edina je bila, ki ji je Joeya uspelo pripeljati v Slovenijo. Joey jo neizmerno ceni, samo zato je prišel.

Ne samo, da Helena obvlada BaZi astrologijo in Fen Shuei, specializirana je tudi za Chi Men Dun Jio, za posebne božanske aktivacije ki so zame ena izmed češenj na torti kitajske metafizike, to obvladajo le najnaprednejši astrologi. Enako velja za skrivnostne aktivacijske datume. Poglablja se tudi v djotish in druge astrologije, pa v I Ching in vse povezuje.

Vrednost dogodka je neprecenljiva, cena, ki jo plačaš ti, pa je
110€

PRIJAVI SE

Pomembno je vedeti

Obvezna oprema na delavnici

OBVEZNO s seboj prinesi sprintano BaZi karto (zase in za svoje bližnje) + tloris tvojega bivalnega prostora v merilu (na njem označi smeri neba - sever / jug/ vzhod/ zahod, da bo na delavnici vse skupaj bolj gladko teklo) + kompas (ročni ali na telefonu).

Število mest na delavnici je omejeno ravno zato, da bo Helena lahko pregledala, če tlorise berete prav!

Stran, kjer natisneš BaZi karto: http://bazi.masteryacademy.com/App/Basic/Default.aspx

Gradivo in zapiski

Vsi boste po delavnici prejeli PowerPoint zapiske, po katerih bo Helena predavala. Vseeno pa si s seboj prinesi zvezek, kamor si boš zapisovala specifike, vezane nate in na tvoje osebnostne lastnosti ter predispozicije leta.

Pomoč pri prijavi in dodatne informacije

Za pomoč pri prijavi nas lahko pokličeš kadarkoli od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro.

Na voljo ti je naša ljuba Andreja Šmarčan, ki ti bo pomagala pri prijavi in ti odgovorila na tvoja dodatna vprašanja.

Pokličeš jo lahko na 040/763-335.

Ali pa ji pišeš na email: [email protected]

Pravtako lahko zavrtiš to isto številko na dan delavnice, kadarkoli pred delavnico, če boš potrebovala pomoč pri navigaciji.