Mantak Chia: CHI NEI TSANG

Mantak Chia: CHI NEI TSANG – (samo)masaža notranjih organov za maksimalno vitalnost in aktivacijo samozdravljenja organizma.

Postani sam svoj zdravnik in diagnostik!
Starodavna abdominalna masaža za globoko razstrupljanje in revitalizacijo notranjih organov, z izjemnimi rezultati na počutju in zdravju. Izvajaš jo lahko sam/-a na sebi, ali na drugih, tudi na otrocih.
Chi Nei Tsang vsebuje elemente kitajske in tajske masaže ter posebne meditacijske tehnike, zaradi česar je nekaj čisto posebnega.

Naučil/-a se boš identificirati izvor vsakega vozla in zastoja ter kako jih razbiti!
Starodavni taoistični mojstri so ugotovili, da negativna čustva povzročajo resne poškodbe na notranjih organih in uničujejo zdravje. To zdaj dokazuje tudi moderna medicina. Obstaja tudi natančno določen cikel – povezava med posameznim notranjim organom in določenim čustvom.

Ob učenju Chi Nei Tsana boš znal/-a natančno identificirati, katero čustvo se kaže v obliki kakšnega fizičnega zastoja (določen tip vozlov, ki se jih začuti v abdominalnem predelu, povzroča skrbi, drugi tip stres, tretji jezo) in kateri notranji organ je zaradi tega najbolj prizadet.
Vse te fizične zastoje (vozle, limfne zatrdline itd.) se boš naučil/-a tudi razbiti in sprostiti. S tem pa boš zopet vzpostavil/-a pretočnost v glavnih sistemih organizma, toksini se bodo lahko odplavili, negativnosti pa sprostile, zaradi česar se bo povrnilo zdravje!

Chi Nei Tsang je umetnost recikliranja in preobrazbe negativnosti, ki se kaže na energetski in fizični ravni in ki uničuje notranje organe ter povzroča zastoje v abdominalnem predelu. Chi Nei Tsang odplavi strupe, negativna čustva ter odvečno vročino ali vlago iz notranjih organov, kar je glavni vzrok za njihovo slabše delovanje in propadanje.

Kako Chi Nei Tsang deluje?

Chi (življenjska sila) se premika skozi energetske poti organizma (meridijane) ter skozi živčni sistem, krvožilni sistem in skozi limfo. Ti sistemi so osredotočeni in se križajo v področju trebuha.

Abdominalni predel pravzaprav predstavlja kontrolno središče za vse naštete sisteme.

Zaradi napetosti, nepravilne drže, prehrane, stresa itn., se pretočnost tega področja zablokira. To pa se ne odraža samo na energetski ravni, ampak pride tudi do fizičnih »vozlov« živčevja in ožilja, nastanejo pa tudi zastale limfe.
Obtok je zaradi tega moten, zdravje začne propadati, prebava se upočasni, vpijanje poslabša, strupi se ne izločajo, cel organizem postaja toksičen in zakisan, v telesu se zadržuje voda, pojavlja se napihnjenost trebuha, alergije in kandida. Iz blokad na abdominalnem področju izvira tudi nespečnost ter vse kožne bolezni in težave, nezmožnost izgube telesne teže navkljub dietam itd.
Ko se življenje in pretok vrneta v abdominalni del, se zdravje prerodi, energija vrne, organizem pa se vidno pomladi in oživi!

Ob prijavi na dve ali več delavnic, ti priznamo 10% popust. Izkoristi to čudovito darilo in se nam pridruži na ‘ZLATEM POMLAJEVALNEM TEDNU SAMOZDRAVLJENJA’.

Kaj boš s Chi Nei Tsang masažo pridobil/-a?

* Udeleženci dobijo certifikat o prisotnosti.

Zakaj je redno razstrupljanje s samomasažo tako pomembno?

Hitro in stresno življenje, v povezani z onesnaženim okoljem in nezdravo prehrano, uničuje naše fizično in psihično zdravje. Nezdrave misli pa še dodatno ubijajo naše celice in nam znižujejo imunski sistem, kar je tudi znanstveno dokazano. Vsak dan si delamo škodo, redkokdaj pa jo saniramo.
V telesu se nam začnejo nabirati toksini, ki vzpostavljajo idealne pogoje za razvoj bolezni, tovrstna zakisanost pa lahko pripelje do rakavih obolenj.
Zastala hrana v črevesju gnije, zaradi česar se proizvaja še več škodljivih plinov, ki skozi tanke črevesne stene neposredno vstopajo v kri. Preko krvi se strupi začnejo prenašati na notranje organe, žleze in celo na možgane.
Toksini vstopajo v naše celice skozi črevesje in pljuča, pa tudi preko kože, zaradi onesnaženega zraka. Najpomembnejši organ za razstrupljanje so jetra.
Drugi izločevalni kanali so črevo, koža, pljuča in limfni sistem.
Chi Nei Tsang pomaga na naraven način stimulirati prav vse razstrupljevalne sisteme ter jih aktivirati, da opravljajo svoje delo. Pomaga pa tudi organizmu, da se ta lahko bori proti boleznim in stresu ter sije od zdravja.

Kdo potrebuje samomasažo Chi Nei Tsang?

VSI!

Od otročičkov do starejših in ljudi v vseh vmesnih obdobjih. Zastoje življenjske energije na abdominalnem področju lahko opazimo že pri novorojenčkih, ko imajo trebušne krče, napihnjene trebuščke in druge prebavne težave. Znaki zastrupljenega organizma pri najstnikih se odražajo v težavah s kožo, nemiru, hiperaktivnosti, nezmožnosti koncentracije, hormonskih težavah, motnjah hranjenja in v alergijah. Vsi odrasli, ki doživljajo stres, imajo skrbi in strahove, pa jih redno ne sprostijo iz organizma, nujno potrebujejo tovrstno masažo. Smo koga izpustili? Ne.

Mantak Chia

Razlog, zakaj je Mantak v Sloveniji in zakaj dobivamo najnaprednejše znanje

Sama že od šestnajstega leta intenzivno študiram vse programe Mantaka Chie. To znanje je hkrati temelj za vsakogar, ki ga zanima zdravje, pomlajevanje in polje neomejenih možnosti razvoja duhovne zavesti. Z globokim spoštovanjem do vseh učiteljev sem 1000 % prepričana, da je Mantak Chia največja živa zakladnica in enciklopedija, glede poznavanja anatomije, samozdravljenja, spolne energije in regeneracije na celični ravni. To znanje na najpreprostejši in razumljiv način poveže s prakso, in ravno v tem je njegov čar. Njegova čarobnost je v tem, da te nauči, kako lahko sam proizvajaš svojo lastno čarobnost in vitalnost.

Ob prijavi na dve ali več delavnic, ti priznamo 10% popust. Izkoristi to čudovito darilo in se nam pridruži na ‘ZLATEM POMLAJEVALNEM TEDNU SAMOZDRAVLJENJA’.