Joga obraza VIŠJA PRESTAVA, PONOVNI ZAGON, DIAMANTNA PALAČA + MATERNICA

Delavnica je za vse, ki ste že opravile tečaj joge obraza.

Si naredila tečaj joge obraza, pa si redni trening malo opustila? Potrebuješ motivacijo, ponovitev vseh vaj in pomoč, da spet vstopiš na vlak treninga obraznih mišic? Ali pa vaje redno opravljaš in si zdaj pripravljena, da jih še bolj nadgradiš? 

Želim videti tvoj lep obrazek in ti pomagati, da začneš spet redno vaditi z njim. Želim, da skupaj ponoviva čisto vse vaje. Najprej počasi, da se tvoje mišice privadijo in da vidim, če je treba kakšen položaj, ki ga držiš, popraviti.

Potem bova pa skupaj zagnali intervalni intenzivni trening obraznih mišic, da se boš izurila še v dinamičnem načinu vadbe joge obraza.

To, kako zelo pomembne so obrazne mišice za aktivacijo »zlate sredice« oziroma »diamantne palače« v sredici glave, veš. Tam domujejo epifiza, hipofiza, hipotalamus, talamus in dolgoročni spomin. Tam se proizvajajo najpomembnejši hormoni za tvojo regeneracijo – zlati hormoni. Tam je nadzorni center za celoten sistem tvojih žlez. Za vse funkcije tvojih organov. Za zdravje vsake tvoje celice.

Zdaj pa bi te rada naučila še nadgradnjo treninga: sočasno pulziranje/treniranje treh najpomembnejših elektrarn v tvojem telesu.

Ko krožne mišice tvojega telesa (pet jih je) simultano pulzirajo, je to po načelih kitajske medicine, joge in borilnih veščin najmočnejša možna stimulacija polnjenja življenjske sile, pomlajevanja, zdravja in moči.

Zato bo največji poudarek delavnice v krepitvi krožnih mišic telesa.

Povedala ti bom pa tudi največjo skrivnost, in sicer kako najhitreje natrenirati in pomladiti obraz. S pomočjo žadastega jajčka. Tak trening je pa nekaj čisto posebnega. Še nikdar ga nisem učila. A zadnje leto je pri meni spremenil vse.

Z Mantakom Chio, največjim svetovnim mojstrom samozdravljenja, skupaj pripravljava knjigo o pomembnosti joge obraza v povezavi s kristalno palačo in revitalizacijo možganov. Vanjo bo vključen tudi ta napredni način treninga, višja prestava, v katero te želim popeljati.

Za domov boš dobila tudi načrt za 90 dni: koliko, kdaj in kaj trenirati.

Tako boš imela sistem, ki ti bo istočasno gladil gube, proizvajal sijaj na obrazu, polnil tvoja lička, izostril tvoj fokus, ti polnil baterije energije in prižigal tvoj hormonski sistem – v najvišji prestavi.

Komaj čakam, da skupaj odbrziva v še bolj dvignjene ustne kotičke!

Ob prijavi na dve ali več terapevtskih delavnic, ti priznamo 10% popust. Podari si čas samo zase in odkleni zlati trezor pomlajevanja in regeneracije.