Mantak Chia: NEPREBOJNI MOŠKI

Mantak Chia: NEPREBOJNI MOŠKI - starodavne tehnike za preprečevanje izgube in pomnoževanje spolne energije. Namenjena samozdravljenju, ustvarjalnosti, manifestaciji moči, pomlajevanju in izboljšanju partnerskega odnosa. 

Zaščita pred stresom in izgorelostjo, povečanje vitalnosti in produktivnosti, regeneracija prostate, aktivacija testosterona in spolnih hormonov, spolna energija. Navodila za tao ljubljenje, tehnika »privijanja«, taoistične spolne tehnike zadrževanja ejakulacije - multiorgazem, mikrokozmična orbita, pomlajevanje možganov in samozdravljenje.

Cena za dva dni: 270,00 €*
Cena za en dan: 155,00 €

Mantak Chia je zagotovo največja svetovna avtoriteta za revitalizacijo MOŠKE SPOLNE ENERGIJE in avtor mnogih knjižnih uspešnic, prevedenih v številne jezike.

Zdaj ti bo Veliki Mojster vse te neprecenljive tehnike, ki ti bodo izboljšale življenje na vseh ravneh, predal v živo. Pomagal ti bo, da jih zares osvojiš, izpiliš in jih potem vsakodnevno uporabljaš.

Dobil boš najbolj praktična NAVODILA ZA UPORABO moške spolne energije proti izgorelosti, za revitalizacijo možganov in za povečevanje spolne energije.

Ob prijavi na dve ali več delavnic, ti priznamo 10% popust. Izkoristi to čudovito darilo in se nam pridruži na ‘ZLATEM POMLAJEVALNEM TEDNU SAMOZDRAVLJENJA’.

MOŠKA SPOLNA ENERGIJA: NAVODILA ZA UPORABO 

Spolna esenca je najmočnejša in najširša energija, ki nam je na voljo. Ko je uporabljena in razumljena pravilno, postane neskončen rezervoar ustvarjalnosti, izvir zdravja in čarobna paličica za pomlajevanje.
Ko se naučimo upravljati svojo spolno energijo, se izboljša tudi naše intimno življenje, a ne samo v smislu spolnega akta. Partnerski odnos se poglobi, poveže in dobi čisto novo vrednost. Seveda pa tudi spolni odnos postane čisto nova pustolovščina in zlitje vseh ravni.

Na delavnici te bo Veliki Mojster Mantak Chia naučil starodavnih taoističnih praks za kultivacijo, preobrazbo, obtok in shranjevanje moške spolne energije.

Izguba in nepravilno ravnanje s spolno energijo sta izvora bolezni in celo vzrok za smrt! Moški in ženske izgubljajo svojo spolno esenco na različne načine. Ženske najbolj z menstruacijo in porodom, moški pa z ejakulacijo. Če znamo to izgubo preprečiti in obrniti v drugo smer, potem sta nam zdravje in vitalnost zagotovljeni.

Naučil se boš skrivnostnih tehnik za preprečevanje izgube in pomnoževanje spolne energije, ezoterične prakse ljubljenja za povečevanje strasti in multiorgazma pri obeh partnerjih, kar bo popolnoma prenovilo tvoje hormone in povečalo tvojo moč in vitalnost.

To bi moral znati vsak moški in takega moškega potrebuje vsaka ženska!

Mantak Chia

Razlog, zakaj je Mantak v Sloveniji in zakaj dobivamo najnaprednejše znanje

Sama že od šestnajstega leta intenzivno študiram vse programe Mantaka Chie. To znanje je hkrati temelj za vsakogar, ki ga zanima zdravje, pomlajevanje in polje neomejenih možnosti razvoja duhovne zavesti. Z globokim spoštovanjem do vseh učiteljev sem 1000 % prepričana, da je Mantak Chia največja živa zakladnica in enciklopedija, glede poznavanja anatomije, samozdravljenja, spolne energije in regeneracije na celični ravni. To znanje na najpreprostejši in razumljiv način poveže s prakso, in ravno v tem je njegov čar. Njegova čarobnost je v tem, da te nauči, kako lahko sam proizvajaš svojo lastno čarobnost in vitalnost.

Ob prijavi na dve ali več delavnic, ti priznamo 10% popust. Izkoristi to čudovito darilo in se nam pridruži na ‘ZLATEM POMLAJEVALNEM TEDNU SAMOZDRAVLJENJA’.