ZAČETNI TEČAJ JOGA OBRAZA IN AKTIVACIJA ZLATIH HORMONOV

Srčno vabljena, da se na intenzivnem vikend tečaju naučiš temeljev joge obraza, tega tako zelo pomembnega treninga, ki bo napolnil 57 mišic tvojega obraza in prižgal tvoje zlate hormone.

Že sedem let učim to izjemno vadbo; več tisočim ženskam in par sto moškim doma in po svetu sem imela čast osebno predati to tako zelo dragoceno znanje.

Rezultati me vedno znova osupnejo in vsakič znova se popolnoma zaljubim v jogo obraza.

Zame je to kraljevi trening, ki bi ga morala znati čisto vsaka oseba na svetu. Tako pomemben je!

Ves čas jo raziskujem, nadgrajujem, a hkrati so temelji tako stabilni. To je to.

Naučila te bom osnovnih 15 vaj in dihalnih ter akupresurnih aktivacij, ki bodo za vedno ostale tvoje.

Za vedno jih boš znala in z njimi boš lahko redno skrbela za sijaj svojega obraza, polna lička, polna usta, dvignjene ustne kotičke, napeto kožo, zglajeno področje med obrvmi, prekrvavljeno ščitnico in – najpomembneje – za aktivacijo svojega celotnega hormonskega sistema in pomlajevanje svojih zlatih žlez, ki se nahajajo v »zlati sredici« v glavi: epifizo, hipofizo in hipotalamus.

Te žleze proizvajajo najpomembnejše hormone za tvojo obnovo in polnjenje baterij, istočasno pa nadzorujejo vse ostale žleze in funkcije tvojega organizma.

V manj kot desetih minutah vadbe na dan se boš lahko vsak dan sproti najgloblje in najbolj vidno pomlajevala, hkrati pa se boš zavarovala pred stresom in prekipevala od energije!

V kitajski medicini že tisočletja pravijo (napredna medicina pa se zdaj končno strinja), da je od tvojega hormonskega sistema odvisno VSE. Koliko si zdrava, mlada, polna energije, sijoča, čustveno stabilna, produktivna in srečna.

Žleze v glavi so direktorice celotnega hormonskega sistema. Ko se one prekrvavijo in natrenirajo, to regenerira tvoj celoten hormonski sistem, pomlajevanje obraza pa je potencirano.

Prvo srečanje: petek, 2. december, od 17.00 do 20.00