Formula, ki je uničila Ženske in Svet

Ljuba Vsemogočna Ženska,

danes delim s tabo izsek iz knjige Lebdeča deklica (prve knjige trilogije 9 let po razsvetljenju).

Knjiga je nastala kot simbol luči na koncu tunela, potrditev, da ko gremo v svoje najglobje rane in temo, lahko zrastemo, lahko celimo sebe in svet okoli nas. Tako zelo potrebujemo to. Me Ženske, naši Moški.  Cel Svet.

Zgodba je iskreno pričevanje in čustveno potovanje male deklice Savinke, ki je bila do svojega devetega leta krščena v kar 6-ih različnih verah, prejela več kot 100 duhovnih iniciacij; ki je sedela ob stopalih največjih gurujev ter doživela svet duhovnosti čisto od blizu – tudi njegove najbolj temne, umazane in skrivnosti polne plati.

SVOJ IZVOD KNJIGE ALI CELOTNO TRILOGIJO LAHKO NAROČIŠ TUKAJ.

Tema, ki tako zelo boli, reže v srce a hkrati navdihuje in prebuja množice Žensk in spreminja svet. Svet intime, svet čutenja, svet spolnosti, partnerstva, intuicije, notranjega miru in mogočnosti.

 

Ženska, kje si izgubila svojo moč?

Včasih, zelo zelo včasih, so cenili žensko moč. (Žensko energijo.)
Svet je bil miren, čudežen in prijazen. V Atlantidi, Lemuriji, pri Minojcih – torej v najrazvitejših kulturah so bile ženske globoko cenjene. Bile so dragulji na kroni civilizacije. Svete. Nosilke modrosti ter odločitev.

Od Adama naprej so svet začeli voditi pogoltni, kosmati in ljubosumni moški, ki so izgubili stik s svojim virom in modrostjo. (Niti slučajno niso vsi moški taki. Le majhen odstotek. A žal so takrat ta nezdravi prevzeli vajeti.)
Ti so najprej prepričali tiste moške, ki so jim hoteli vladati, in potem sčasoma enkrat še vse ženske, da so ženske manj vredne in da je njihova kri umazana.

Ko je pa v resnici menstruacija nekaj najlepšega in najbolj svetega, kar priteče iz ženskega telesa!
Maternica je trezor največje moči. Ljubosumni so bili, ker sami v sebi niso imeli takšne elektrarne. Zato so se odločili ugasniti vse, ki jo imajo.

Od takrat naprej je šlo samo navzdol. To so naredili zanalašč.

Ker dokler smo ženske v stiku s svojo krvjo in cikličnostjo, imamo notranji GPS in notranjo čarobno skrinjico, ki lahko materializira vse, ji je vse jasno in pozdravi vse.

Ki ne potrebuje ničesar, pa ima vse. Ki nenehno proizvaja energijo, modrost, sijaj in zdravje.

Ko ženske izgubimo stik z maternico, potem ne verjamemo več sebi in začnemo iskati zunaj. Potrditev, varnost, zdravje, zaščito, usmeritev, občudovanje, srečo, ljubezen, odgovore.

Se hormonsko in energetsko izsušimo. Izgubimo svojo naravno polarnost.

Ko se izgubimo me, potem postane tudi moški, s katerim spimo, izgubljen. To je energetski kodeks. Ženske potem tudi rojevamo izgubljene moške.

Ko zdaj največjo večino žensk vprašaš, v katerem dnevu svojega cikla je in v kateri fazi je luna, tega sploh več ne ve. Pa je to njen najbolj naraven in pomemben mehanizem za ohranjanje zdravja in ravnovesja.

Ta program ima vsaka ženska že naravno vgrajen v sebi, ko se rodi; ampak so ga veliki, pogoltni, ljubosumni in kosmati moški namenoma ugasnili, zato da so lahko ženske zasužnjili.

Ker ko zasužnjiš žensko, s tem avtomatično zasužnjiš njenega moškega. Pa otroka. Uničiš ravnovesje, polarnost in simbiozo med partnerjema. In razbiješ povezavo v družini in skupnosti. Z enim zamahom dobiš nadzor nad vsem.

Ko zasužnjiš eno žensko, uničiš in poseduješ ves svet.

 

Religija nas je kastrirala

Določene religije so naredile največ škode ženskam in s tem celi zemlji. Največ in še bolj veliko! Vse človeštvo je padlo na njihove fore.

Formula je čisto preprosta: v resnici je raj tukaj in zdaj. In to je vse, kar je. Vsi mi smo neprestano povezani z očetom Vesoljem (bogom, moško energijo) in mamo Zemljo (boginjo, žensko energijo). To niso nobene eterične čarovnije; to sta čista matematika in anatomija. Povezava s svojim virom, zgoraj in spodaj, nas razširi v to, kar smo.


Namen nebeške energije je, da se preko temena, možganov in žlez v glavi spusti do srca. Namen zemeljske pa, da se iz stopal, ledvic in reproduktivnih organov dvigne do srca.
Tam se srečata, zlijeta, zaokrožita po našem polju – in mi postanemo človek.

Brez tega smo votla lutka, polna lukenj, ki jo lahko kdo drug vodi in v nas zlije škodljiva prepričanja.
A če smo, kar smo, in če smo povezani, potem smo srečni, zdravi, zadovoljni, vse imamo in vse smo. Nikogar in nič ne potrebujemo.
Niti boga niti novega telefona – ta stari je še čisto dober.

Nekateri religiozni sistemi so vedeli, da je edini način, da dobijo moč, oblast in denar, če začnemo verjeti laži, da je bog zunaj nas. In še bolj pretkano (ter za njihov plan nujno!) – če boginjo popolnoma izbrišejo iz obstoja. Jo zradirajo.

Ker so vse molitve in vse klicanje v nebo le gledališka predstava, če ni zraven povezave z zemljo.

Nebo ti da ideje. Zemlja jih materializira. Vsi veliki ljudje in mojstri so to vedeli in vedo, s Teslo na čelu.

Zgoraj je vijolična energija, ki inspirira in „downloada” preko epifize ter hipofize. Energija, ki daje fokus in jasnost.

Spodaj je zemeljska energija, ki potem realizira. (Pogoj za to so dobro delujoče spolne žleze, ki se pa deaktivirajo, kadar je organizem pod stresom.)

A dotične religije so namenoma izbrisala ta nujen člen, stik z zemljo, z boginjo. Namenoma so izbrisale žensko. Adamovo prvo ženo Lilith – samostojno, necenzurirano, alkimijsko žensko, ki misli s svojo maternico in živi svojo resnico, so zamenjali za grešno, tupo glupo Evo, narejeno iz odpadnega materiala, ki z migetajočimi trepalnicami zapeljuje moške s prave poti.

Z zelo jasnim namenom so moške prepričali, da žensk ne smejo poslušati. Da se z njimi ne smejo povezati/zliti v enost. Pripravili so jih do tega, da so na svoje ženske doma začeli gledati kot na kamne, namesto da bi videli diamant.

Vse nas je bilo treba nekako prepričati, da sami po sebi nismo dovolj. Da si moramo raj, ljubezen, zadovoljstvo, zdravje in užitek zaslužiti ter kupiti.

Da nam mora biti dovoljen in odobren. In da so drugi ljudje naši sovražniki, tekmeci, drugačni
od nas, slabši. Naša grožnja. Da si raja ne zaslužijo.

Istočasno pa, da smo mi slabši od vseh ...
Treba nas je bilo napeljati v največjo mogočo laž: da ni dovolj obilja za vse. Da obilje ni naša naravna danost.
Ker ko to verjamemo, potem tekmujemo, sodimo, se izčrpavamo in se bojujemo.


Ko to verjamemo, dajemo svojo energijo in denar v religiozne institucije – zaradi (in iz) katerih so nastale prve banke in še zdaj stojijo za njimi (z njimi). Same sebe dajemo posredniku do boga in posredniku do obilja, namesto da direktno smo v tej energiji.

Kako jim je uspelo, da so nas vse tako prepričali in podjarmili?

Najprej je bilo treba prekiniti povezavo z univerzalno modrostjo in ljubeznijo.
Prekiniti „prenos podatkov” med žlezami v glavi, srčno žlezo (timusom) in spolnimi žlezami.

Nato ustvariti potrebo za nekaj, kar je osnovna danost. Kako se to najlažje naredi?
Umaže se ženske. Umaže se spolnost.

Spolna energija je naša bit

V ženski maternici je naravni kompas, naravna modrost. Povezava.

Tako z bogom/boginjo kot s skupnostjo. Vse se rodi iz ženskih maternic.
Kača predstavlja kundalini energijo. Spolno energijo, ki je pogoj za kreativnost, zdravje in je stikalo, ki osvetljuje možgane. Spolna energija je gorivo oziroma kot brezžični internet v telesu: če je ni, ni „prenosa podatkov” in nič ne dela.

Ko označiš spolnost za grešno in pokvarjeno, potem se zgodijo odkloni in ustavi se razvoj možganov. Najlažje si je izmisliti laž, da smo zaradi spolne energije (kače) vsi izgnani iz raja (ženska energija). Ker spolna energija smo mi in raj smo mi.

Ko nekdo zunanji prevzame nadzor nad našo spolno energijo, potem smo res izgnani iz raja – izgubimo povezavo s svojo žensko energijo.

Ko ženski zablokiraš maternico, je enako, kot da narediš terorističen napad na letališče. Vse se ustavi, vsi prihodi in odhodi informacij, vse umre.

Zato so nekatera verstva tiste ženske, ki so bile najbolj najbolj prijateljice s svojo maternico in so jo najbolj znale uporabljati, ki so bile povezane z luno, s svojo krvjo, s cikli narave ter to modrost predajale naprej, oklicali za podivjane čarovnice, za lažnivke, zapeljivke in jih zažgali.

Ali jim pa odsekali glave. Jih posiljevali in učili. Jih srkali in potem izpite odvrgli. Jim odrezali ščegetavček, ta živčevja poln gumbek, ki ima kar 8000 živčnih končičev in ženski ne prinaša samo neizmernega užitka, ampak je tudi stikalo za prižig njene mistične alkimijske energije.

Bolj ko ženska uživa in bolj ima prižgano stikalo, bolj je mogočna, lepa, pretočna, modra, intuitivna in samozadostna. Bolj ženska v življenju uživa, bolj naravno manifestira. V večjo podporo je svojemu moškemu.

Posamezne religije so morale načrtno vbiti v nas občutek krivde, kadar uživamo, ter nam vzeti užitek. Sicer nas ne bi mogle podjarmiti.

Z grmadami so prestrašili tudi druge ženske, da se ja ne bi več pogovarjale s svojo maternico.

S tem so ustrahovali tudi moške, da se niso upali odpreti in se prepustiti v spolnosti. Da se čarovnica ja ne bi prebudila. Da jih črna vdova ja ne bi ubila.

Misijonarski položaj je naredila religija.

V tantri je ženska vedno lahko zgoraj, da je prosta (ne pa stlačena), da masira svoje tretje oko – klitoris.


V tantri in taoizmu vedno ženska daje ritem v spolnosti, moški pa ne nabija, ampak vrtinčasto kroži s križnico, da masira vse akupresurne točke tako v joni, kot na svojem penisu.

Seks je postal le živalska potreba in mehaničen proces. Prepovedano. Temno. Odklonsko. Po drugi strani pa zategnjen, sterilen, čistunski, namenjen le za reprodukcijo.

Sterilna vulva versus pohotna kurba

Ženska, ki so jo imeli doma in so jo sami zdresirali, je bila: pridna, ukročena, ponižna, ustrežljiva, delovna, čista, s sterilno vagino, boga in kurca boječa, pasivna, konservativna, redoljubna, polna samokontrole, deviška, do zadnjega kodrčka urejena, asketska, kimajoča, skrita med rjuhami in frigidna. In jim je bila premalo. Bila je pol. Ni bila cela ženska.

Rabili so še drugo polovico ženske: divjo, neukročeno, necenzurirano, prostaško, neustrašno, podivjano, direktno, nihajočo, intuitivno, kaotično, magično, nepredvidljivo, zapeljivo, dominantno, umazano, hedonistično, strastno, s svojim mnenjem, kurbo, z opojno
dišečo pičko in razmazano rdečo šminko, ki zna razpreti noge, pokazati svoje bogastvo in te gledati v oči, medtem ko ji glasno prihaja. Ki ti pove resnico in te postavi na svoje mesto.

A tudi ko so imeli obe, eno doma in eno v bordelu, niso dobili nič. Še slabše je bilo.
Ta razklanost. Manjkalo je srce, ki se odpre, ko se obe ženski polovici ciklično izmenjujeta v eni sami ženski, in se povežeta v pravo žensko modrost.Predmeti so se začeli povečevati in vse bolj svetlikati, delovanje se je vse bolj obrnilo navzven. Cilji, uspeh, dosežki ... Kot magnet se je začelo preračunano vleči ven energijo iz človekih teles. Predvsem spolno.

Z nezdravo hrano, z vabljivimi marketinškimi akcijami, kjer prevladujejo napol gole retuširane ženske, s pornografijo ...
Poln človek ni vodljiv človek.
Polna ženska je svobodna ženska.
V DNK-ju žensk se je naselil strah pred tem, da smo, kar smo.


Svetleča bitja moči. Ta strah se je začel prenašati iz generacije v generacijo. In pomnoževati. Znanstveno dokazano se travma prenaša po DNK-ju. Začele smo rojevati iz temnih maternic, negovati svoje otroke brez vedenja o tem, da smo zdravilke.

Svojim hčerkam nismo predale svetega znanja o naši cikličnosti in krvi.

Zato smo vsi zboleli. Zato je zbolel planet. Zemlja = maternica.

Zato smo vsi pozabili. Zato še nikoli ni bilo toliko bolezni reproduktivnih organov, hormonskih motenj in toliko oddaljenosti, izgubljenosti, nezadovoljenosti in brezupa. Zato je toliko odrezanih prsi in izdolbenih maternic.
(Pri ženskah v religioznem celibatu je lahko odstotek teh bolezni, razumljivo, še višji.)

Navzven smo lepe in zategnjene, navznoter pa razmesarjene. Čustveno, energetsko in fizično.

Prepričane smo, da naravno nismo dovolj lepe. Naše vzornice nas učijo, da si je že pri šestnajstih letih treba popraviti nos, ustnice, ličnice, čelo, prsi, trebuh in rit – če si želimo, da nas sploh kdo opazi.
V nas je več plastike kot na smetišču ...


Naše izpraznjene in vampirsko izsesane prababice so rodile naše babice, naše babice
so svojo praznost prenesle na naše mame.
A me smo tukaj, da se napolnimo za naše hčerke.


V tebi živi ciklična Marija Magdalena 

Ženske so bile tudi na tak način odrezane od stika s svojo cikličnostjo, da so družbeno sprejete in zaželene samo od časa po krvavitvi do ovulacije, ko je torej njihova energija  aktivni, jang/moško-delovalni fazi.

Od ovulacije do menstruacije, ko jo pa njen naravni instinkt in njeno hormonsko stanje usmerjata navznoter, ko jo hormoni vabijo, da bi se umaknila, se regenerirala in posvetila sebi – no, temu času pa rečemo, da je to „čas, ko smo ženske zoprne in tečne”, da imamo PMS. Kot da je nekaj narobe z nami. In tudi same to verjamemo. V resnici gre pa samo za naraven fiziološki mehanizem, ki nas ohranja pri zdravju, če ga upoštevamo.

Pol meseca nas hormoni podpirajo pri tem, da (poleg skrbi zase) skrbimo za druge, pol
meseca pa moramo biti obrnjene (bolj) vase. Pol meseca kreiramo, pol meseca pa samo smo - pobiramo sadove in manifestiramo.

Nekje do petintridesetega leta je ženska najbolj rodna (kar je enako aktivni, jang delovalni fazi cikla) in do takrat po umetno vsiljenih
družbenih standardih velja za lepo in privlačno.

Od petintridesetega leta naprej smo pa vse naučene, da so najlepša leta za nami in si vse želimo ustaviti čas. Zagrabi nas panika.

Staranje naj bi bilo grozno. Tako nam je bilo rečeno. Kričeče z vseh plakatov, vbito v glavo. Medtem ko naša maternica šepeta čisto drugo resnico.


Namesto da bi ugotovile, da naš najlepši in najboljši čas prihaja, da prihaja čas pasivne, intuitivne, modre, jin/žensko sprejemajoče faze življenja. Ko šele vemo, kdo smo, in si to upamo živeti. Ko manj kot naredimo za zunanji svet (in več za notranji) – več manifestiramo in je vse narejeno.

Slabše posamezna kultura in religija delata z ženskami – bolj sta odmaknjeni od boga.
Odnos do ženske je dokaz za stopnjo razvitosti.

Ženska je vendar vir. Vir, iz katerega se vse rodi. Vključno z bogom.

Določene religije ločujejo. (Niti slučajno ne vse. In niti najbolj slučajno to ne velja za vse pripadnike določenih religij!)

Ženska povezuje.
Določene religije usmerjajo navzven, ženska navznoter.

Največji zločin so določene religije naredile Mariji Magdaleni. Mogočni učiteljici žensk in utelešeni boginji.

Umazale so njeno ime, jo ponižale, označile za kurbo, za lažnivko, uničile njeno zapuščino, sporočila in učenja, ubile njenega moža, skrile svetost in spoštovanje njunega odnosa ter zamolčale njuno zakonsko hčerko, Saro.

V resnici je bila Marija Magdalena velika tantrična učiteljica, spolna svečenica, ki je poznala in utelešala alkimijo ženske cikličnosti. Jezus je znanje dobival od nje! Določene religije pa so jo poteptale! Zakopale! Ter uničile, predrugačile in cenzurirale tudi zgodbe
mnogih drugih, prebujenih žensk. (Npr. ljubezen Klare in Frančiška ... )


A v krvi vsake ženske, ki zdaj živi, živi zapuščina Marije Magdalene, ki se zdaj v polnosti prebuja. Tega ni več mogoče ustaviti. Za vse nas je to dobro. Tudi za tiste, ki so nas ugasnili. Čas je, da se vsi prebudimo. Da se ženski opravičijo.

In se opravičijo vsem, ki so bili zlorabljeni. To nekateri predstavniki
določenih religij že počno.


Ta osebna ženska moč se bo prebudila (se prebuja) do te mere, da je nikoli nihče in nič več ne bo moglo zlorabiti in ugasniti. Da je nikoli več ne bo mogel nihče prepričati, da potrebuje plastične joške in silikonsko rit, da bi bila ženska.

Nihče je ne bo zavajal, da se mora obnašati kot moški, če želi biti ugledna in spoštovana. In imeti six-packe, da dokaže svojo moč.

Nikoli več ji nihče ne bo vsilil kontracepcijske tablete, ki te v hipu vrže v umetno menopavzo in ti ubije hormone ter ti ne dovoli izkusiti moči cikličnosti in prave menstruacije. (Ko pa vendar sama zna začutiti, kdaj ima plodne dni in nato izbrati, kaj si takrat želi!

Lahko pa si jih bo izbrala, če bo želela, ko bo imela znanje in vpogled v celo sliko.)
Prav tako nikoli več ne bo pustila, da ji kdo vsili jogurt z manj maščobami. (Ko pa to ubija hormone.)

Prihaja čas svobodne ženske.
Ženske, do katere svet in standardi ne bodo več grobi.

Ženske, ki ne bo več groba – do sebe in sveta, do svojih potreb, do svojega moškega, do svojega telesa.

Ki ne bo kastrirala svojega partnerja iz podzavestnega maščevanja, ker je morala izgubiti svojo žensko naravo zato, da je lahko postala uspešna in slišana.

Ženska ne bo niti manipulirala s svojo spolnostjo, svoje privlačnosti ne bo enačila s svojo vrednostjo, preko nje ne bo dosegala svojih ciljev. Niti ne bo svoje spolne energije zatirala.

Ona bo (je) poosebljena spolna energija, ki ima še TOLIKO drugih dimenzij in oblik kot le sam spolni akt in to, kako je videti v mali črni oblekici.
Ne bo se ji več mudilo biti enakovredna moškim. Sproščena bo in samovredna.
Na ženski način bo uresničevala svoje sanje, ne da bi si ob tem zapravljala zdravje. V skladu s svojo naravo bo kreirala, manifestirala, počivala, uživala. Živela sebe. Nikoli nikogar drugega kot sebe. Lahko bo predsednica, astronavtka – karkoli.

A to bo sproščeno dosegla na ženski način. Lahkotno. Tako lahkotno, kot vse dosega narava.
Prihaja čas, ko se bo Ženska natančno zavedala svoje moči in moči ženske skupnosti ter to moč uporabljala v najvišje dobro. Vsi vemo, kakšno moč in vlogo ima Luna (princip ženske energije) za življenje na Zemlji.

Če bi se ta trenutek vse ženske tega sveta skupaj odločile, da ne bomo več rojevale otrok, bi bilo v stotih letih konec človeštva. Brez ženske (energije) NI življenja.

Tega se moramo vsi zavedati in to spoštovati. (In absolutno je enako treba spoštovati tudi moške! Pa tukaj govorimo o moški in ženski energiji, torej absolutno zajemamo in vključujemo tudi istospolno usmerjena bitja! Vsak zase ve, ali je njegova temeljna energija ženska ali moška ...)


Marija Magdalena je bila utelešen sveti gral. In taisti sveti gral je v čisto vsaki Ženski. Le obuditi in utelesiti ga je treba.

Marija Magdalena je bila ena. Osamljena. Zdaj pa nas je na milijone. Na milijone in milijone Marij Magdalen. In skupaj smo.


Noben moški na tem ali onem svetu se še ni razsvetlil brez pomoči svoje prebujene ženske! In to je resnica, ki jo najbolj skrivajo.
(Moška energija je ogenj. Ženska energija je voda. Razsvetljenje ni nič drugega kot „uparjenje” obeh teh energij. Ko se ne samo energetsko, ampak tudi fizikalno merljivo poveča biofotonsko polje okrog celic, svetloba, ki sveti iz fizičnih celic.)

 

Eden drugega potrebujemo. Popolnoma različni smo – in to je dobro.
Ta resnica, resnica o ključnosti ženske energije, bo vrnila oddaljen, nikoli dosegljiv raj prihodnosti nazaj na Zemljo. V sedanjost. V polarnost. Med sonce in sence.

Tja, kjer je že ves čas.V katerem bomo končno lahko vsi zadihali v svoji lastni naravi – moški in ženske.

Med bogom in hudičem se nahaja prostor, ki se imenuje človek. In to je raj.

Pomirjenost z bogom in hudičem v nas, nenavezanost na en aspekt, je prostost.

Ta resnica bo osvobodila vse ženske sveta: bodisi sužnje vsiljenih plastičnih nedosegljivih idealov, prenatreniranih teles in zategnjenih obrazov bodisi sužnje religij, sistemov, titul, multitaskinga in sindroma superženske, ki tudi doma nosi hlače.

Ker zdaj smo, ne glede na to, kje živimo, kaj delamo, kako emancipirane in kaj smo – sužnje. Kot skupnost smo žal sužnje! Šele ko bomo to dojele in dojeli, se bomo lahko strgale z verig, ki so nam jih dali, smo si jih okovale same in jih vklenile druga drugi, ter se usmerile vase.

Ljuba Srčica,

s tabo delim najbolj ranljiv, nežen in intimen del sebe. Hvala, da sem lahko v tvojem zavetju. In počaščena in ganjena bom, če boš prebrala mojo knjigo ali celotno trilogijo 9 LET PO RAZSVETLJENJU. 

Ta knjiga me je oživela. Mi dala glas. 

Ko oživim jaz, oživiš ti.
Ko oživiš ti, oživim jaz.

Ne glede na to, kar se nam zgodi v življenju, kako ranjene, poškodovane in zlorabljene smo, lahko to uporabimo kot veter v svojih krilih in s to energijo spremenimo svet.

Zato sem preživela. Ne samo preživela, celo zacvetela. Da sebi, tebi in drugim ženskam lahko pokažem, da smo v resnici cele, čiste, nepoškodovane, vredne ljubezni in čista ljubezen, direktorice svoje usode.

To knjigo sem napisala zase.
To knjigo sem napisala zate.

Za naju.
Zato, ker sva CELI.

Hvala, da me čutiš. Tudi jaz čutim tebe.

Vidim te. Si levinja. Boginja. Prosim, vidi tudi sama sebe. In nikdar več ne pozabi, kdo si. Ne bodi več majhna, ko si pa tako velika!

Rada te imam. Nisi sama.

Savina

Naroči svoj izvod knjige 9 LET PO RAZSVETLJENJU; Lebdeča deklica PO ZNIŽANI CENI 27€ 17,90€ brez poštnine.