Intimni obred s Sasho Cobro (darilo za DAN ŽENA)

Ljuba Ženska;

Danes je tvoj dan. Vsak dan je tvoj dan.

Ko sem razmišljanja, kako naj te obdarim in pocrkljam za tvoj-naš praznik, se mi je zazdelo, da bo najlepše darilo, da ti podarim INTIMNI OBRED ODPIRANJA SRCA S SASHO COBRO- ki je del čisto posebnega vadbenega programa, ki ga skupaj pripravljava zate.

Malo bo še trajalo, da bo ugledal luč sveta, jaz pa ne morem čakati in takih dragocenosti zadržati samo zase.

Tukaj te čaka posebna vaja odpiranja srca, ki ti bo pomagala, da se upočasniš, začutiš in povežeš z najpomembnejšim delom sebe.

Šele, ko se ženske premaknemo iz glave, v srce in maternico; potem resnično občutimo, kaj so naše prave želje, naše poslanstvo in kje je naše mesto. Ne živimo več po pričakovanjih drugih, ampak utelešamo SEBE in hrepenenje svoje duše; to pa je prava sreča in izpopolnjenost. Ter ključ do sijaja, magnetizma in manifestacije želenega!

Sasha Cobra je največja svetovna strokovnjakinja za partnerstvo, intimnost, užitek in orgazmičnost; vse nas je popolnoma očarala v tem mesecu, ko je bila v Sloveniji. Poleg popolnoma razprodanih delavnic in obiskov v šoli ‘5 žensk v tebi’, pa je z Zvezdano posnela tudi fenomenalno TV oddajo, ki se jo res res res splača pogledati.

Midva z Giorgosom si jo bova ogledala danes; Sasha je 8 let delala izključno z Moškimi, njeni uvidi so tako dragoceni in tako zelo opolnomočijo naše moške.

Oba bosta uživala; to vaju bo še bolj povezalo in poglobilo vajin odnos. Tukaj je link do oddaje Zvezdana: https://4d.rtvslo.si/arhiv/zvezdana/174599035

Za današnji dan in za vsak dan ti želim, da si nežna s sabo. In potrpežljiva do sebe. Da si daš vse, kar si želiš, da bi dobila od zunaj - šele takrat se boš tako ‘namegnetila’ da bo vse od zunaj prišlo spontano, brez truda in obilno.

Rada te imam, uživaj v odpiranju srca!!!