Kaj Giorgos pravi in 44 alinej

Ljuba Najbolj Vredna;

Danes bova pa malo obrnili vse skupaj, danes boš pa ti napisala nedeljsko pismo. Nedeljski seznam - natančneje. 🙂 No, res res ti priporočam, da ga napišeš in ga potem skozi teden čim večkrat prebereš. Ker … boš potem iz tega naredila še en seznam.
Zelo jasen seznam.

Če si v intimnem partnerskem odnosu, ali pa če si v energetskem kreiranju novega partnerskega odnosa; v obeh primerih je zelo pomembno, da ta seznam narediš.

ČAS JE, DA SE NAUČIŠ IZRAŽATI SVOJE POTREBE

Naštej kaj vse ti, kot Ženska, prinašaš svojemu Moškemu. Kaj mu daješ.
Pa ne ciljam na dajanje v smislu: kuham, perem, pospravljam ….
Ciljam na to, kaj ti, kot Ženska, s svojo Lučjo daješ. To napiši. Tako zelo, zelo, zelo važno je, da se tega zaveš.

KAJ TI, KOT ŽENSKA, S SVOJO LUČJO DAJEŠ SVOJEMU MOŠKEMU

In iz tukaj ven začneš, z ljubeznijo in jasnostjo, izražati svoje potrebe. To bo popolnoma spremenilo in poglobilo tvoj partnerski odnos.

Tukaj si lahko pogledaš video, kaj Giorgos pravi o tem, kako Ženska s svojo Lučjo, hrani svojega Moškega. 

Jaz z Giorgosom to intenzivno delam zadnje mesece. Prav šolam se na področju izražanja svojih potreb. (In to bo naučila tudi tebe!)

Ves čas sva imela ljubezni in spoštovanja poln odnos. Ampak svojih potreb, pa nisem jasno, odločno in pogumno izražala. Kje pa! Niti zavedala se jih nisem, vseh. In zato sem škodovala tako sebi, kot rasti Giorgosa.

Ker se nisem jasno zavedala svoje vrednosti.
Odkar sem to začela početi, se je najin odnos dvignil za več nivojev.
Še nikoli nisva bila tako povezana in intimna, kot sva sedaj.
Samo sem šla pa skozi velik proces, na trenutke zelo težek proces, da sem dobila ta pogum, da se izrazim.

Ko Ženska začne izražati svoje potrebe, svoje resnične potrebe, dobi Moški priložnost, da se poveča in postane (še večji) Kralj. Resno.

Giorgos še nikdar ni tako cenil moje Luči, kot jo zdaj. Pa me je vedno res cenil. Ravno včeraj mi je rekel, po tistem, ko me je peljal na zmenek in sem se mu zahvalila, za čudovite trenutke.

“Še več romantičnih trenutkov ti želim dati! Jutri te spet nekam odpeljem. Da bova samo midva. Ko si ti srečna, sem jaz srečen. Prav čutim to. Tvoja sreča me hrani in izpopolnjuje. Da mi moč, da potem delam in ustvarjam.”

To je res. To daje srečna Ženska svojemu Moškemu. Ženska pa je lahko srečna, ko se upa izraziti. Ko z največjo ljubeznijo daje svojo Luč, skrbi za svojo Luč in se zaveda, kaj tudi ona potrebuje, da sveti.

IZRAŽANJE POTREB BOMO TRENIRALE

To bomo ogromno, ogromno, ogromno trenirale tudi v akciji Lifting Zlate Ženske. Ker je to tako pomembno zate, za tvoj sijaj, za tvoje zdravje, za tvojo srečo. Jaz imam kar dve izjemni mentorici, Alison Armstrong in Kristin Sweeting Morelli, s katerima dobesedno kvihtam svoje partnerske mišice.

V bistvu imam tri, še Jaiyo. Oktobra oba z Giorgosom letiva k njej, v LA.
Uf, pa ta trening niti približno ni vedno lahek. Koliko enih strahov, ran in krčenja se pokaže. In ta trening, je resen trening.

Ker v partnerstvu je tako nujno, da energija teče v obe smeri in da se me Ženske upamo izraziti. Na pravilen način.

Komaj čakam, da te naučim izjemnega načina za izražanje potreb ki se imenuje ‘Great Ask’ - skupaj ga bova vadili. Ko se na ta način izraziš, te tvoj Moški res sliši. Res razume. V primeru, da je zdrav moški, seveda. Tudi to morava razdelati. Razliko med zdravimi in nezdravimi moškimi.

MOJ IMA 44 ALINEJ, PA TVOJ?

Ampak, danes je na vrsti seznam. Ki je temelj za vse.
Kaj ti, kot Ženska, prinašaš svojemu Moškemu.
Evo, jaz sem šla zdaj prebrati svojega.
Na njem je kar 44 alinej. 🙂 Bom šla zdaj, ko končam s pisanjem tebi, še 1x čez, da ugotovim, če je še kaj za dopolniti. 🙂

In a veš, kaj je najbolj hecno?
10 let sem bila poročena. Po vseh pravilih sem bila popolna žena. Še preveč popolna. Skuhala sem 3x na dan. Tako, amazing skuhala. Enega sendviča si ni sam naredil, v teh letih. Samo da je omenil, da je lačen, sem že skočila v zrak, delala guacamole in pekla brezglutenske kruhke. Vse sem delala. Služila denar za oba. Vse podpirala. Tako sem se izčrpavala. Noro. Vse to mu je bilo tako samoumevno.
A veš zakaj sem vse to počela?

Ker sem bila od majhnega naučena, da sama po sebi nisem dovolj, da bi bila ljubljena. Ljubezen sem si morala zaslužiti. S svojo pridnostjo. Kaj pa ti?

Če sem bila pridna, pridna, čez meje mogočega pridna, sem potem dobila za miloščino, kakšno kapljico ljubezni. Zato sem bila vedno potem, povsod, pridna. Požrtvovalna. Šla čez sebe. Da bom ljubljena. Mene ni bilo.
Mene so določali odzivi na mojo pridnost. Toliko sem bila vredna ljubezni, kolikor so mi je namenili tisti, za katere sem bila pridna.

No, in najbolj hecno je, da na tem mojem seznamu, s 44 aleinejami, ni niti ene pridne točke. Zdaj sem v odnosu, kjer sem totalno ljubljena, cenjena in oboževana, a mi zato ni treba biti pridna. A veš, kaj mislim?
Na mojem seznamu ni tega, da kuham, perem in se izčrpujem.
Čeprav velikokrat z veliko ljubeznijo skuham.

Z veseljem tudi dam prat, da ne bo pomote. 🙂

Ampak to ne določa ničesar v mojem odnosu in Giorgos od mene ne pričakuje, da karkoli od tega počnem. On ve, kaj je veliko bolj pomembno, od tega.

KAR TI DAJEŠ, NI TO - KAR NAREDIŠ!

Na mojem seznamu so zdaj čisto druge zadeve. In te so pomembne Giorgosu in za Giorgosa.
Tudi pri tebi je tako.
Kaj ti daješ, ni to, kar ti narediš.
Daj na glas to prosim ponovi.
To, kar ti daješ, ni to, kar narediš.
In to kar ti daješ, je nenadomestljivo, nezamenljivo.
Samo ti imaš to, kar ti daješ. A vidiš koliko si vredna?!!

Na mojem seznamu je recimo, da svojemu Moškemu prinašam ogromno igrivosti. Da ima z mano čisto drugo dimenzijo življenja; da mu prinašam ful otroške radosti.

Da mu dajem totalno podporo pri njegovi viziji in delu - istočasno sem pa njegova oaza, kjer se lahko spočije in skrije. Da mu je z mano velikokrat, kot da je na drugem planetu.
Da ga kot moškega povečujem in krepim, da mu dajem ogromno intimnosti, dotikov, smeha, humorja, nežnosti; da ga obožujem …
Da sem spontana, smešna, norčava.
Da mu prinašam ogromno znanja, zanimivih izkušenj in ljudi …

Seveda so potem še bolj detajlne in intimne zadeve napisane. A o tem se bova pa pogovarjali potem v zaprti FB skupini Lifting Zlate Ženske.

Tako se je veselim, ker tam bodo naši pogovori lahko veliko, veliko bolj podrobni. To je namen. Da smo notri samo me. In da je popolnoma varno govoriti vse.

No, me prav zanima, koliko alinej bo imel tvoj seznam. Javi mi.

Ljuba moja. Tako, tako, tako si vredna. In toliko, toliko, toliko daješ.
To vem. 1000% vem. In čas je, da se tega tudi ti polno, polno, polno zaveš.