DELAVNICA KRISTALNA JONI TRANSFORMACIJA

VADBA S KRISTALNIM JAJČKOM IN VAJE ZA PRIŽIG KREATIVNE SPOLNE ENERGIJE

Ljuba Kristalna Ženska,

 

Samo zate sem pripravila močno, globoko Transformativno Kristalno Joni delavnico, kjer ti bom predala največje skrivnosti in rituale, ki jih sama uporabljam v svojem življenju. Le ti na mojem obrazu vedno znova rišejo sijaj, prižigajo plamen v očeh, pobožajo mojo sočno maternico v kateri potekajo največje manifestacije, aktivirajo lifting mojih prsi in poženejo ples hormonov. Predvsem pa me ti rituali napolnijo z notranjo močjo, ki prinaša lepoto celemu telesu, pozitivno stimulira moj živčni sistem, pomiri nadledvično žlezo, okrepi vranico ter obraz napolni z milino.

Pridi Ljuba Zlata, čas je, da se skupaj podava na to čudovito kristalno pot, ki vodi v tvojo sočnost, prostor kjer si zares doma, v tvojo kraljevsko maternico. V tvoj univerzum, kjer se vse rojeva.

Delavnica bo potekala v soboto, 14.12.2019 od 13.00 - 18.00 ure v plesni šoli Urška v Ljubljani. 

PROGRAM DELAVNICE
AKTIVACIJA ŠTIRIH KRISTALNIH PALAČ

#1 MAGNETIČNI JUICY FITNES – ko se zopet prebudiš v vsej svoji moči

 

FIZIČEN DOPRINOS: Ob fizični krepitvi vaginalnih in analnih mišic, se dvignejo tudi notranji organi. Dvigne se maternica, dvignejo se jajčniki, dvignejo in aktivirajo se prsi ter posledično zacveti celoten hormonski sistem. Dvigne se obraz - ko dvigneš vaginalno in analno mišico, se posledično dvigne in zažari tvoj celoten obraz, ker so spodnje in zgornje krožnice mišice povezane. Menstruacijo ali menopavzo pa aktiviraš tako, da postaneta tvoje obdobje regeneracije. Namesto izžetosti in utrujenosti boš v času menstruacije ali menopavze prejemala energijo. Energija življenja tako samo priteka vate in preneha odtekati. Vse to in še več ti prinaša redna vadba s tvojim najljubšim malim kristalnim prijateljem – JONI JAJČKOM.

 

MENTALNI – DUŠEVNI DOPRINOS: Ko imaš vse svoje zlate trezorje dvignjene, se dvigne tudi kvaliteta tvoje življenja, upaš si postaviti jasne meje, v vsakem trenutku točno veš česa si želiš in česa ne, vidiš jasno sliko svojega življenja, ničesar več se ne bojiš. Dvignjena in sočna maternica namreč z lahkoto pluje tudi po najdrznejših življenjskih nevihtah, dvignjeni jajčniki držijo jasno smer tudi v megli, dvignjene prsi postanejo svetilnik v najtemnejših nočeh, tvoj sijoč obraz pa postane eno z luno na nebu. Izvedli bova sekvenco posebnih lifting vaj z jajčkom, ki ti bo dejansko dvignila tvoj tempelj - tvoje celotno telo.

#2 MOGOČNA MANIFESTATORKA – Krepitev spolne in življenjske energije – vadba z jajčkom + Juicy face lifting obrazna aktivacija epofize in hipofize (glavnih zlatih jeder za zlato manifestiranje)

 

FIZIČEN DOPRINOS: V maternici se nahaja več tisoč živcev in mišic, s katerimi “oživljamo” tudi naše spolne hormone, poželenje in kreativnost. Ne smemo pa pozabiti, da se ključ do teh zlatih vrat pravzaprav skriva v tvoji mogočni epofizi ter hipofizi. Tam je shranjena tvoja PIN KODA za aktivacijo zlate elektrarne, ki kraljuje v tvoji nožnici. Ko imamo PRIŽGANE TE SOČNE ELEKTRARNE, postanemo mogočne manifestatorke svojega življenja. Ko tako združiš Juicy Face Lifting jogo obraza ter vaginalni fitnes z jajčkom, tvoje telo doživi infuzijo različnih hormonskih koktejlov. Prižgeš seksualno energijo, ki je glavni temelj vsega, kar obstaja in regenerira, začara vse česar se dotakne. 

 

MENTALNI – DUŠEVNI DOPRINOS: Potrebuješ zares močan stik s svojim telesom in to povezavo bo omogočil kristalni jajček. Nikoli ne pozabi - ko si zares v stiku s svojim telesom, takrat kreiraš - živiš iz svoje magnetičnosti, čarobnosti, zapeljivosti, mogočnosti. Si neustavljiva, privlačna, mistična, poželjiva. Takrat si zlita s celotnim univerzumom, potopljena v svojo sočno maternico, kjer se rojevajo čudeži, ki te poljubljajo vedno znova. Ljubiš se najraje sama s seboj. In ravno zato se znaš tudi zares predati, se ljubiti s svojim partnerjem.

#3 SENZUALNA, ORGAZMIČNA MEDITACIJA – čiščenje maternice, spuščanje vseh preteklih partnerskih odnosov ter prižig tvoje orgazmičnosti

 

FIZIČEN DOPRINOS: Maternica je kot posoda, v kateri shranjuješ čustva, doživljanja, spomine ter lepe in manj lepe energije in zapise, ki so jih v tebi pustili predvsem partnerski odnosi. Po drugi strani pa je tam doma tudi tvoja orgazmičnost, tvoja divja ženska, ki uživa v užitku, senzualnosti, dotikih, ljubljenju s sao seboj ali z nekom, ki ga je izbrala. Meditativni Joni Spa ti prinaša spoznanje kakšno moč nosiš v sebi. Moč, da ranjen del sebe preobraziš v čudovito sočno žensko.

 

MENTALNI – DUŠEVNI DOPRINOS: Ljubezen kako lepa si, vsi si jo želimo, v njej pa se rojeva toliko lepih in tudi malce manj lepih čustev. Čustva pa so dejansko tista, ki ustvarjajo tvoje življenje. Ko v maternici začutiš čustvo - emocijo, takrat kreacija steče. Izjemno pomembno je, da svojo maternico, svoj notranji univerzum, čim večkrat očistimo vsega, kar več nismo. To bova storili tako, da te bom preko posebne meditacije popeljala v tvojo najlepšo palačo, maternico, kjer bova skupaj aktivirali energijo kristalnega jajčka.

 

Kolikokrat si bila ranjena, zavrnjena, nevidna, neslišana, prevarana, ne dovolj dobra, … - in to boli. Vsa ta čustva rišejo vzorce v tvojem življenju. Skozi visoko frekvenčno meditacijo, ki jo bom podprla še s posebnim programom preko Scio aparata, boš svoje rane, kjerkoli te že so, kakršnekoli že so, preobrazila v odpuščanje, hvaležnost, ljubezen. Posadila boš novo seme - tvoje seme, ki bo raslo zate. Saj ljuba Zlata ti si vse, kar zares potrebuješ. V tebi je vse, po čemer hrepeniš. Ta meditacija bo zelo močna, saj se nahajamo v času velikih sprememb, univerzum bo spregovoril in ti ga boš končno zares slišala. Slišala ga boš preko svoje maternice, preko svoje sočnosti, ki kreira tvoje življenje.

#4 KROG KRISTALNIH ŽENSK – ko se na novo rodiš ; preleviš kot kača, kaj si iz srca zase zaželiš?

 

Ljuba Zlata, na novo rojena Kristalna Sočna Ženska. Na koncu pride najslajše. Tvoje novo rojstvo.

Med meditacijo bomo očistile in preobrazile svoje rane, zato je zdaj čas, da se začutiš v vsej svoji veličini. Pred nami je Novo Leto, Nova Ti. Kaj si želiš? Po čem tako zelo hrepeniš? Kje živi tvoj nasmeh? Kaj te zares naredi živo?

Komaj čakam, da ti zaupam svojo tako veliko gorečo željo. Zaupam ti, želim da tudi ti zaupaš meni in vsem nam, ki bomo tam s teboj. Zato si bomo ponudile varnost za vedno. Saj smo vse eno, kajne? Naredile bomo velik kristalni krog, se prijele za roke in se prepustile druga drugi. Postale bomo eno, postale bomo univerzum. Vse pa zelo dobro vemo, da univerzum vedno nosi najlepša darila takrat, ko le ta najmanj pričakujemo. Zato ti ne bom razkrila zadnjih detajlov tega kristalnega rituala.

Zakaj? Psssssssst ti prišepnem na uho; zato, ker bo to zares darilo univerzuma 😉 Pustimo se vse presenetiti 🙂 Komaj čakam, da te objamem in s teboj preživim to izjemno neponovljivo srečanje!

KDAJ IN KJE POTEKA DELAVNICA
KRISTALNA JONI TRANSFORMACIJA

POGOSTA VPRAŠANJA & ODGOVORI

Obleci se udobno, da se boš dobro počutila. Poleg udobnih oblačil prosim prinesi še armafleks (joga mat blazino), toplo odejico, s katero boš lahko pokrila svoje telo ob meditacijah in manjši povštrček.

POMEMBNO! S seboj imej še: brisačko, ki je toliko velika, da si jo lahko zaviješ okoli bokov (lahko tudi kakšna rutka ali krilce). To potrebuješ pri vadbi z jajčkom.

S seboj prinesi vsaj dva joni jajčka (Če imaš samo enega, bo tudi to dovolj. Če jih imaš več, prinesi še preostale).

Potrebuješ tudi mošnjiček oziroma vrečko iz blaga, kamor boš dala ostala jajčka med fitnes vadbo in več "vrvic ali zobno nitko" za jajčka.

Če jajčka ali mošnjička še nimaš, ne skrbi, saj ga lahko kupiš pred začetkom delavnice v mojem Juicy Pop Up Shopu, ki bo na dogodku.

Parkiranje je možno za Gospodarskim razstaviščem na javnem parkirišču, ki je plačljivo.

Spletne prijave so odprte do vključno četrtka 12.12.2019 oziroma do zapolnitve mest. NAKUP VSTOPNICE NA MESTU NE BO MOŽEN.

Vstopnico lahko naročiš preko spletne prijavnice zgornjih dveh povezavah.

Nakup vstopnice lahko opraviš z kreditno kartico, Paypalom ali nakazilom na TRR, ki ga prejmeš na svoj email po prijavi.

Če ti spletna prijava povzroča težavice, nas lahko tudi pokličem na SOS telefon in ti bomo pri tem pomagali: 041 373 613.

Cena vstopnice velja za eno osebo in ni prenosljiva.

Cena vstopnice je 69€.

Spletne prijave so odprte do vključno četrtka 12.12.2019 oziroma do zapolnitve mest.

Na delavnici bo zadihal tudi JUICY POP UP SHOP, ki ti bo ponudil moje najljubše "bonbončke":

- prelepa paleta joni kristalnih jajčkov

- mošnjički za jajčka

- Jucy Care by Savina Atai kozmetika

- knjiga z mojim podpisom

Oddaj prijavo na delavnico KRISTALNA JONI TRANSFORMACIJA, v soboto 14.12. v Ljubljani.

ČAROBNA MOČ KRISTALNEGA JAJČKA

Zame najboljša stvar pri kristalnem jajčku je bil test, kjer sem videla, kateri ljudje mi jemljejo energijo. Brez heca. Ko sem začela uporabljati kristalni jajček, mi je včasih ob kakšnem klicu, konfrontaciji z energetsko napadalno osebo dobesedno poletel ven. Hihi 🙂 

Kasneje sem ugotovila sem, da ti ljudje niso bili dobri zame in jajček mi je to takoj pokazal. Zato je kristalni jajček zame tudi ogromna energetska zaščita.

Redno pa z jajčkom izvajam trening joge obraza, masažo prsi in krepim ter negujem notranje organe. Ob fizični krepitvi vaginalnih in analnih mišic, se namreč krepijo tudi notranji organi.

Dvigne se maternica, dvignejo se jajčniki, dvignejo se prsti, dvigne se obraz, ker so spodnje in zgornje krožnice mišice povezane.

Kristalni jajček mi omogoča najboljši stik s mojim telesom, notranjo močjo, z intuicijo.  

Ko meditiram, manefistiram, vedno uporabljam zraven kristalni jajček, s čimer pridem do uvidov in spoznanj, do katerih prej nisem imela dostopa oziroma ključa.

Jajček ima že sam po sebi čudežno funkcijo. Kot vaginalna utež pa je njegova moč še potencirana, saj vagino očisti, okrepi mišice medeničnega dna, vrne življenje v rodila, jih prekrvavi in segreje.

To pa prinaša notranjo moč in lepoto celemu telesu, saj pozitivno stimulira živčni sistem, pomiri nadledvično žlezo, okrepi vranico ter obraz napolni s sijajem in milino.

Uporaba jajčka pomaga pri preprečevanju uhajanja urina, dvigu in polnjenju prsi, maternice in mišic obraza, podpira spolno moč, pomaga pri bolečinah v hrbtenici, polepša spolno življenje, pomaga pri obnovi rodil po porodu in vlaži nožnico.

Izjava svetovnega mojstra taoističnih zdravilnih tehnik pomlajevanja, dolgoživosti in potenciranja življenjske energije Mantak Chie:

"Vaje z žadastim jajčkom so najbolj mogočne vaje, ki jih lahko ženska izvaja. Vsak religiozni in duhovni sistem bi moral vsebovati metodologije transformiranja spolne energije. Z žadastim jajčkom lahko ženska oživi, vzdržuje spolno energijo ter transformira svoje telo, um in dušo.

-Mantak Chia

Oddaj prijavo na delavnico KRISTALNA JONI TRANSFORMACIJA, v soboto 14.12. v Ljubljani.