Sestavila sem 24 glavnih smernic, v katere so vključene modrosti vseh astrologij in znanja ritmov narave. Odklenile bodo tvojo energijo Lesa - vizije, vidnosti, zdravja, prodora in moči.

 

“Bodi Mogočna, kot Sekvoja, ki stoji na skalnati gori.
Naj te nič ne premakne od tvojih ciljev, vrlin in fokusa.
Bodi Mirna, kot Mama, ki sredi največjega kaosa ljubeče
in nežno doji svojega otroka.
Bodi kot Bruce Lee (letošnje leto je enako karti
njegovega rojstva) - voda se zna umakniti, voda se zna
prilagoditi … a voda zna tudi z eno potezo premagati
vso silo, ki je uperjena vanjo. Kako? Tako, da alikimizira
in uporabi silo nasprotnika, ne svoje.”

Dostopaj do DARILA e-knjigice 24 KLJUČEV za leto Lesenega Zmaja.

Dostopaj

Savina Atai Otroška in najstniška leta je preživela ob stopalih številnih svetovnih mojstrov duhovnosti in regeneracije, ter se najbolj od blizu učila starodavnih skrivnosti obnove.


Kot deklica je bila 6x krščena, prejela je več kot 100 posvetitev.
Še preden je začela hoditi v osnovno šolo jo je Maharishi Mahesh Yogi, oče transcendentalne meditacije, naučil posebne tehnike jogijskega lebdenja. Pila je urin z avatarji in jedla prano z velikimi guruji.

Ekstremno otroštvo, ki je bilo poleg izjemnega znanja polno globokih travm in zlorab, ter nevarnih prehrambenih režimov, je na njenem zdravju pustilo hude posledice.

Pri 25 letih je imela hormone 80-letnice, ter resno obliko avtoimune bolezni Mast Cell Activation Syndrome. Fizično in psihično je bila popolnoma izsušena.

Takrat se je zakopala v vso znanje, ki ga je kot deklica začela dobivati, začela ločevati zrno od plev, ter raziskovati najnaprednejša dognjana over-the-edge medicine. Ugotovila je, da je glavna skrivnost obnove telesa v aktivaciji t.i. ‘Zlatih hormonov’, ki se nahajajo v glavnih stikalih v našem telesu, v žlezah v glavi. Te so ključne za naše zdravje, fokus, energijo in pomlajevanje. Skupaj s strokovnjaki je razvila edinstven sistem vadbe ‘Tao Face Yoga’, ki preko posebnega treninga obraznih mišic aktivira celotni endokrini sistem, ter možgane. Za celovito regeneracijo in pomlajevanje, čustveno moč, kreativnost in aktivacijo naših potencialov.

Zdaj 43ih letih ima hormone 25-letnice, MCAS je v remisiji, travme je preoblikovala v svoja krila.

Z vsem srcem deli svoje praktično znanje, da je dostopno vsem: več tisočim ljudem je pomagala, da so se dvignili iz izgorelosti in zasijali.
Savinini 100-dnevni brezplačni akciji ‘Juicy & Strong’ se je priključilo več kot 40.000 ljudi iz celega sveta, ter gostje kot so Mantak Chia, Wim Hof, Dave Asprey …


Sodelovala je na FLOW Summitu, v izjemni družbi Joe-a Dispenze, Gregga Bradna, Byron Katie …


Je avtorica knjižnih uspešnic, gostja TV oddaj, bila je na več kot 30 naslovnicah, vključno na sloviti Yoga Magazine, za katero je napisala tudi številne članke. Je predavateljica, ima okoli 200 predavanj na leto, svojo tehniko je predstavila med drugim v Santa Barbara Cancer Centru.


Skupaj z največjo svetovno avtoriteto taoističnega znanja in bestelling avtorjem Mantakom Chio, ter številnimi zdravniki, pripravlja knjigo o Tao Face Yogi in Juicy Hackingu - sistemu, ki popolnoma obnovi hormone, možgane, obraz, čustva in moč.


Neskončno uživa v online šoli Eliksir Oaza, kjer 2300 čudovitih Slovenk dviguje svojo energijo, ter prižiga svoje hormone in sijaj. Pa v trenutkih z možem Garrettom in psičko Lotus.

Dostopaj do DARILA e-knjigice 24 KLJUČEV za leto Lesenega Zmaja.

Dostopaj