OKSITOCINSKA KOPEL – vrnitev v Žensko energijo

Ljuba Zlata Oksitocinka,

vidim te.

Cel dan si aktivna, skrbiš, za vse, kljukaš, svoje aktivnosti, športaš, kuhaš, skrbiš za dom, družinico in obenem hodiš še v službo. Ves čas si v akciji, ki pa za nas ženske ni naravna energija. Ženske smo kot posoda, ki je ves čas pripravljena na sprejemanje. Že anatomsko smo tako oblikovane, vendar današnji čas in tempo nista nujno naklonjena naši izvorni naravi. Naši pravi esenci.

Če se vsaj zvečer ne vrneš iz aktivne, moške energije in prižganosti 
simpatičnega živčnega sistema, v pasivno/sprejemajočo, žensko energijo parasimpatičnega živčevja, ni nobene obnove, ni samozdravljenja, ni pomlajevanja, ni ženskih hormonov.

Tvoj sijaj in žar začneta ugašati, ti pa sušiti kot rozina, ki ji uhaja življenjski sok!

Ampak tvoja vrnitev vase in v svojo oksitocinsko, sproščeno naravo je lahko čisto preprosta in zdaj boš poskrbela, da vse to BO! Da vse to JE in se objela v večernem OKSITOCINSKEM OBREDU.

OKSITOCIN JE KLJUČEN HORMON ZA ŽENSKE

Bolj kot uživaš, bolj kot si sproščena, bolj kot se dotikaš - več oksitocina se ti začne proizvajati. Oksitocin pa je ključen hormon za nas Ženske.

Za vse. Za zdravje, antistres, orgazme, polarnost in intimo s partnerjem 

Oksitocin je zelo pomemben hormon. To so ljubezen, orgazmi, partnerstvo. Če nam ga manjka, ne moremo imeti kvalitetnih odnosov, orgazmov in razumet drugih. Ljudje, ki nimajo empatije, nimajo oksitocina. Kadar trpimo in je nekdo ob nas ter nam ne nudi oporo, je po navadi zato, ker nima oksitocina. Ko to razumemo, ne obtožujemo več oseb.

Če objemamo otročke, ki so bolani, se hitreje regenerirajo. V Ameriki imajo profesionalne ljudi, ki ujčkajo otroke v bolnicah. Tako se ti otroci hitreje pozdravijo. Enako je tudi z odraslimi ljudmi. Žal je dejstvo takšno, da živimo v kulturi, ki se premalo objema, v kulturi, ki ji primanjkuje oksitocina.

Opazila sem, da se v Sloveniji večkrat ne znamo objeti tako, da bi se staknili srci. To je namreč moment, ko se oksitocin zares začne proizvajati. Objemi so kot tovarna oksitocina in le teh ni nikoli preveč! 

ZNAKI PRIMANJKOVANJA OKSITOCINA

⭐️ Če imamo suhe oči in nas pečejo.
Normalno je, da če bomo sedeli ure in ure za računalnikom, da nas bodo oči pekle, ampak če nas malo prepiha in se nam oči takoj vnamejo, če imamo alergije povezane z očmi in se nam oči več ne svetijo, so motne, mogoče celo malo rumenkaste.

⭐️ Če imamo obraz zelo bled.
Če si bolj bleda kakor je “klasično”.

OBRED OKSITOCINSKE KOPELI

Če ti torej čez dan ne uspe prižgati svoje oksitocinske tovarne, pa boš videla izjemne rezultate, če se boš vsaj zvečer okopala v čisto pravi OKSITOCINSKI KOPELI!

Dobesedno se bomo okopale v obilju oksitocina in poskrbele za nočno regeneracijo pomlajevalnih hormonov ter njihovo ravnovesje. 

NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, najbolj od vsega in vseh objemov, oksitocin proizvaja masaža prsi in prsnih bradavičk! Seveda so pomembni tudi dotiki in masaža, ampak prne bradavičke pa so gumbki, narejeni samo za oksitocin in potop v užitek! 

V ta namen sem zate pripravila kratek večerni obred v obliki videa, ki te bo vrnil vase.

Z razstrupljevanim zvokom kitajske medicine za vranico, boš iz mamice vseh tvojih organov izpihnila skrbi, ter stres. Cela se boš razbremenila in obnovila.

Začela boš trenirati prvi, srednji in najvišji del vagnilane krožne mišice. To bo pomladilo celotno tvojo vagino, dvignilo tvojo maternico, prekrvavilo jajčnike, spodbudilo tvoje hormone in užitek.

Glavni občutek večernega obreda, v katerega se ves čas vračaj je: mmmmmmmmm, mmmmmmmmm, mmmmmmm, uživanje.

Uživanje v svojem telesu. Bolj se vrneš v svoje telo, utelesiš v njem, bolj ga začutiš, bolj si doma. In bolj si doma, bolj živiš sebe, cel Univerzum, pa te lahko podpre.

 

V času prehodov letnih časov je še posebej pomembno, da skrbimo za svojo vranico in se vračamo v svojo energijo. Obred oksitocinske kopeli ti priporočam, da izvajaš vsak večer, obliko pa lahko popolnoma prilagodiš sebi. Naj te vodi užitek... mmmmm. Na prsi si lahko naneseš svoje najljubše negovalno olje, ali pa mojo, posebej za prsi zasnovano, Juicy Care učvrstitveno kremo.❤️

Več o unikatni učvrstitveni Juicy Care kremi za prsi in njeni sestavi in zgodbi si lahko prebereš tukaj. >>