Prosim pomagaj mi

Ljuba, lepa Vrtnica!

Za mano so čudoviti intenzivni dnevi, ko sem obkrožena s srčno in inspirativno družbo in sem se čisto na novo in še bolj, zaljubila v jogo obraza in v svoje poslanstvo.

Občutek imam, kot da imam srce odprto, kot velik cvet, sploh se ne da opisati navdušenja in sladke vznemirjenosti, ki ju čutim - ko zate in za vas, moje ljube Ženske, pripravljam nove akcije, nove programe in kreiram načine, kako vam bom lahko najbolj praktično, živo, povezano, prečiščeno in dostopno, predala vse kar znam, živim in raziskujem.

Čutim, da me je življenje tako brusilo in v zadnjih mesecih tako izbrusilo tudi zato, da bom lahko zdaj še bolj jasno, odločno, pogumno in brez stran poti skrbela za vse nas in ti pomagala, da z najbolj sijočo in zdravo energijo živiš svojo edinstvenost.

Malo bo še trajalo, da vse sestavim skupaj.

Ampak pred tem, zdaj, pa te prosim, da mi TI poveš, kako ti lahko pomagam.

O čem želiš, da pišem v nedeljskih pismih, ki ti jih pošiljam?

Kakšne kratke videe, s kakšno vsebino naj ti pripravim?

Kakšne naj bodo teme Facebook live pogovorov?

Kaj te najbolj zanima?

Katere vozlje bi rada odvozljala?

Za kaj točno rabiš vzpodbudo?

Kje sem ti lahko opora?

Kje potrebuješ pomoč, da še lepše skrbiš zase?

So to recepti? Vajice?

Katere teme želiš, da skupaj raziščemo?

O čem specifično, bi rada izvedela VEČ?

Tukaj sem zate!

Nobeno vprašanje ni premajhno, nobena želja ni prevelika.

Čisto nič ni brez veze, vse je pomembno.

Bolj mi boš pomagala s predlogi, bolj ti bom lahko pomagala.

Resnično me zanima. Želim, da smo povezane in da komunikacija teče v dve smeri.

Seveda ti pripravljam čisto posebna presenečenja, seveda bo rdeča nit vsega, rdeča energija Ženskega razcveta.

Ampak to poletje in jesen (in vedno) ti želim v nedeljskih pismih, v Facebook objavah, v Facebook live pogovoru in video vsebinah dati vse, kar le lahko.

Zato bom neskončno vesela in hvaležna, če mi čim bolj natančno napišeš, kaj ti lahko dam.

Sem v trenutku, ko je pred mano čisto nepopisana, bela in prazna (v najboljšem možnem smislu) knjiga oziroma nova pot. Želim si, da skupaj popišemo te liste.

Tako ZELO, ZELO res je, da ko se ti v življenju zaprejo ena vrata, se ti odpre drugo okno. In da, če en vlak odpelje mimo, to pač ni tvoj vlak.

Navidezno sem toliko zgubila, a v resnici sem TOLIKO dobila. Celo poletje sem na Kreti obkrožena s sanjskimi ljudmi. Prej sem bila ves čas sama, življenje sem gledala skozi okno in samo tipkala in delala. Zdaj pa kreiram in živim.

Še nikdar se nisem počutila tako zelo povezana z vami vsemi. To sploh ni hec, ali kar tako napisano.

Ko berem vaša pisma (te dni šele dežujejo! Na stotine novih je, vsako je posebno in nenadomestljivo! Hvala, Hvala. Nekaj tednov bom rabila, da vse odpišem - a bom!) prav čisto zares čutim, kot da ste z mano. Ob meni.

Če bi se dalo, bi vas čisto vse, za celo poletje teleportirala k meni na Kreto, kjer bi se skupaj polnile s to zdravilno, materinsko in močno energijo otoka.

Zato sem se tudi odločila, da vam posnamem čim več videjev, pa da imamo kašen pogovor v živo preko Facebook live - da bo tako, kot da smo zares skupaj tukaj.

Zato se tako veselim, da mi boste ve, da mi boš TI, pomagala izbrati vsebine.

Lahko ti prišepnem, da bo na kakšnem videu ob meni tudi Giorgos - zaupal nam bo nekaj najbolj slastnih kuharskih receptov. Pa tudi moji obiski, ki so zdaj tukaj, vam bodo kaj lepega sporočili.

Tisoč objemčkov in poljubčkov.

Pa prosim, prosim napiši in predlagaj mi vse, kar ti pravi srce.

HVALA TI.
Savina