Kako praznovati in zaščititi Žensko energijo v decembru

 

Ljuba Praznična Čarobnica,

nahajaš se v obdobju, ki ga lahko primerjaš z dojenčkom v maternici tik preden se rodi. Še zadnje finese popolnega novega življenja se zaključujejo, smernice so naravnane, vsi kamenčki v mozaiku so postavljeni na pravo mesto in čakaš samo še na veliko rojstvo.

Te dni se začne dan daljšati, aktivna yang energija začenja naraščati in se krepiti, kar požene vitalno energijo v začrtane smeri in jih povabi k manifestaciji. Vse posejano je pripravljeno na vzklitje, zato je čas za praznovanje in uživanje ob pogledu na kreacijo, ki si jo ustvarila. 

Ta teden se ti res obrestuje, če usmerjaš svojo pozornost v iskreno refleksijo in srčno analizo tega leta. Da s hvaležnostjo pogledaš tako na vse dobro, kot slabo, kar se ti je zgodilo.

Le tako bomo lahko ugotoviš, da slabega ni, da je vsaka sprememba, sprememba na bolje in da se za še tako težkimi lekcijami skriva darilo. To vedenje je res treba ponotranjiti, da boš v letu 2020 še bolj zaupala življenju in njegovim ciklom.

VODILO TEDNA IN ENERGIJA IZTEKAJOČEGA SE LETA

 

Ta teden je prav tako izjemnega pomena, da se dodatno zaščitiš pred izgorelostjo. Da regeneriraš svoje centre življenjske energije, svoje korenine življenja, kot jim rečejo v kitajski medicini. To so ledvica in nadledvična žleza. Tudi kosti, ušesa, sluh so povezana z njimi in so ista energija. Energija ledvic, Čarobnice.

Pomembno je, da praznuješ, temveč da se istočasno zavaruješ. Da si vzameš takšne male pavze za globoko regeneracijo.

Zato sem ti pripravila 3 izjemne rituale INFUZIJA ENERGIJE, JOGA OBRAZA ter BIORITEMSKA JOGA, ki te bodo ščitili, obnovili ter ohranjali v ravnotežju.

 

VAJA JOGE OBRAZA

Naredila boš močen lifting vseh 57-ih mišic na obrazu, natrenirala boš spodnjo veko, ki je pravtako povezana z ledvicami in nadledvično energijo ter zbrisala gubice okoli oči.

BIORITEMSKA JOGA

Ena najboljši vaj proti izgorelosti - imenuje se tudi Korenina Življenja, ti bo prinesla direktno in res takojšnjo obnovo ledvične moči. Zaščitila bo tvoj hormonski sistem ter te obnovila. Ta vaja krasno vpliva na kosti, vezi in tkiva. 

INFUZIJA ENERGIJE

Vsaj 3 minute boš v tem položaju, medtem pa boš uporabljala zdravilni zvok kitajske medicine, zvok "ČUUUU". Zvok bo regeneriral tvoja ledvica in znižal tvoj stresni hormon kortizol.

MAJHNI TRIKI VELIKIH MOJSTROV

*MASAŽA UŠES* Vsakič, ko si utrujena in čutiš izčrpanost si dobro premasiraj ušesa. Čutila boš, kako vroča postanejo in kako se ta energija razširaj povsod po telesu ter harmonizira tvoje hormone.

*AKOPRESURNA TOČKA NAJVEČJI TOK (K3)*
Na zadnji strani gležnja se nahaja ta točka ledvičnega meridijana, ki zbudi vse vode v tvojem organizmu, ter pripomore k novemu začetku, k spremembam in rojevanju novih projektov.
Masaža le-te naj se ne izvaja med nosečnostjo, med porodom pa je več kot dobrodošla. Sicer pa tovrstna stimulacija odpravlja tudi bolečine v spodnjem delu hrbtenice, kronično utrujenost, zatekanja, nespečnost, bolečine modrostnega zoba, zvonjenje v ušesih. Vrača zdravje reproduktivnim organom in krepi imunski sistem.