Savina noseča + ‘brunch’

Ljuba moja Zaupnica;

Kaj tebi šepeta tvoja duša - kaj si želi v naslednjem letu doživeti?

Kaj tli v tebi in želi postati velik, viden ogenj? Kaj želiš povečati, kaj želiš roditi, kako želiš živeti?

Meni je moja duša toliko let šepetala, naj napišem knjigo; nerazredčeno in golo zgodbo mojega življenja, da z njo do konca pozdravim sebe in inspiriram tebe. Nisem si upala. Potopiti v to, kar me je tako zelo bolelo. Ves čas sem imela neke izgovore, zakaj zdaj ni čas. Nimam časa.

Dokler nisem začela hoditi v šolo, Lifting Zlate Ženske. Res je; vse ki ste bile moje sošolke lansko šolsko leto ste videle, kako me je raztrgalo na naši delavnici o nedokončanosti in kako sem se premaknila.

 

Bila sem kot okamnela Lotova žena. Ujeta med preteklostjo in prihodnostjo, polna strahov.

Na katerem področju si ti okamnela? Kje si se ustavila? Greva naprej! Iz turbulence, z letalom proti soncu.

Ko smo imele na urniku Vizionarko, sem jaz ‘obrnila letalo’. Najprej ni bilo lahko, taki premiki niso stvar enega obrata. Ampak seštevka večih obratov! To je ključ do vseh naših pravih sprememb.

Nekaj, kar se mi je zdelo najbolj nemogoče, najbolj pomembno, najbolj težko - je zdaj dokončano. Moje knjige.

PRVIČ SI ZARES ŽELIM BITI MAMICA

Ko sem se soočila s tem, kar me je tako zelo bolelo, ko nisem umaknila pogleda in sem ostala s sabo, celo poletje, 70 dni, v samoti. Se je pa še nekaj premaknilo v meni. Prvič si zares, zares želim otroka. Prvič se te izkušnje ne bojim. Komaj jo čakam. kakšna sprememba - ne morem verjeti! Toliko let me je Giorgos čakal. Jaz pa nisem bila pripravljena. Vsega sem se bala. Umrl mi je bratec. Nisem imela otroštva - bom znala biti mama? Bom zmogla? Bo moje telo, ki je utrpelo zlom križnice in kolapse imunskega sistema - preneslo vse to?

Krivila sem se, tako sem se krivila, ker si nisem želela tega, kar naj bi bilo najbolj lepo. Ker imam moškega, ki je tukaj zame, ki me ljubi, ki si najbolj na svetu želi družino. Jaz pa nisem čutila. Počutila sem se prešibka. Morala sem si to priznati. Morala sem mu to priznati.

Ko pa sem dokončala knjigo. Pa se je tisti mrtev, prestrašeni delček v meni, v moji maternici, v mojih jajčnikih, zbudil. Zlorabljena, zakrčena punčka je postala odprta Ženska. Pripravljena. Močna. Utelešena.

TO PIŠEM KOT UČENKA, NE KOT UČITELJICA

Moja duša mi je šepetala, naj dokončam knjigo tudi zato, da bom lahko doživela vse tisto, za kar sem mislila, da sem preveč poškodovana, da bi si želela.

Meni je to dalo prejšnjo šolsko leto.

Istočasno mi je pa okrepilo telo - še nikdar mi ni bilo tako lahko vaditi in jesti zdravo. Sploh ni bilo mučenje, ampak užitek. Ker smo bile skupaj!

To šolsko leto pa mi moja duša šepeta, naj pripravim svoje telo na otročička. Z naj prehrano, naj vajami, naj superživili, naj skrbjo za hormone. Naj grem še globlje v obnovo na celičnem nivoju. Naj na novo zgradim svojo kri, hormonski sistem, celice.

Ter odpeljem svoje knjige v svet.

Šola mi je pomagala, da sem lani zaslišala svojo dušo in jo ‘ubogala’.

Letos jo nameravam tudi. Vem, da mi bo šola pomagala. Iskreno to vem. Zato, ker bom eno leto v tem valu, v skupnosti, v podpori. Tudi če se bom kdaj ustavila, hotela ne poslušati sebe - me bo val vrnil nazaj. Šola me bo celo leto podpirala, da bom izvedla, kar si moja duša želi. To je vredno več od zlata!

LETOS TI DAJEM VSE IN VSE NAJBOLJŠE

Zato ti to šolsko leto dajem VSE. Vse tečaje, vse zanje. Licence.

Vzela boš, kolikor boš rabila.

Moja naloga je, da je šola kot 'SELF SERVIS' v naj restavraciji. Vzameš, kar želiš, kolikor rabiš, kar tvoja duša hoče.

Zato je cena takšna, kot je. Ja, zlahka bi bila mnogo, mnogo večja. In bilo bi dovolj prijav, za manj dela. Ampak jaz točno vem, kaj pomeni energija, ko nas je veliko skupaj, ko delamo skupne vadbe, meditacije, manifestacije.

Vem kakšna podpora se iz take skupnosti rodi za vsako posameznico. Tudi zame! Jaz se vpisujem v to šolo, ker je tako pomembna zame - da bom utelesila vse, kar sem si zadala. Jaz grem tudi letos ALL IN v to šolo.

Absolutno bom v njej, kot učiteljica, držala tebi varen prostor in ti predajala znanje. Bom pa tudi učenka, ki bo delala vaje, hodila na retreate, vstajala s soncem

Učenka, ki bo iskreno povedala, s katero vajo je najbolj skregana in katero delavnico si želi prešpricati. Učenka, ki ve - da je tisto, kar si želi prešpricati najbolj pomembno zanjo. Učenka ki ve, da to, da greš nekam na vikend tečaj, sicer da ogromno znanja, ne prinese pa trajne spremembe. Zato se je vpisala v šolo, za celo leto!

To ni reklama, to je moje srce. Tako čutim. Če ti čutiš, da ti bo ta šola karkoli dala - srčno vabljena. Če ne ne čutiš - je tudi to prav. Res. Vseeno te imam rada. Jaz sem prosila Univerzum naj bomo v šoli tiste, ki to rabimo, čutimo in ki znamo ceniti vse to, kar bomo dobile. Tiste, ki smo pripravljene iti še globlje vase in še bolje poskrbeti zase. Ter s to energijo potem objemati svet okoli nas. Naredila bom vse, da ti povem kako te bom crkljala - to je pa to. Začuti pa ti. Se pa tako veselim, da bova skupaj, v tem tako zelo čarobnem obdobju mojega življenja.

 

NAJVEČJA SKRIVNOST POMLAJEVANJA

Moj taoistični mojster mi je pred leti zaupal največjo skrivnost pomlajevanja in samozdravljenja, za ženske.

Da smo ves čas v stanju, kot da smo noseče. Da tako dobro jemo. Tako skrbimo zase. Tako delujemo. Tako se čuvamo. Iz tega ven dobimo toliko energije in sijaja - ki ju potem lahko uporabimo za karkoli.

Starodavne umetnice nesmrtnosti Bele Tigrice, so se še pri osemdesetih obnašale, kot da so noseče. Ker organizem ne loči, ali je nekaj zares, ali ne. Važno je, v kakšnem stanju smo. Zato niso imele gub, zato niso poznale ne starosti, ne bolezni. Zato so bile večno mlade.

Tako da letos bomo vse noseče! 🙂

ŽELIM, DA POPOLNOMA PRERODIVA SVOJE TELO

Ker bom letos pripravljala svoje telo na zanositev, bom res res res poskrbela, da bova jedli najboljšo hrano, da bova imeli naj naj recepte, najbolj učinkovite vaje. Želim, da si obe popolnoma prerodiva svoje telo - ne glede na to, kaj nama najina duša šepeta letos, obe potrebujeva zdravo, močno, pretočno telo, s sijočimi celicami.

Giorgos bo najin top chef letos. Ogromno nam bo kuhal v šoli. Tudi on bo to leto posvetil svojemu naj zdravju, zase in za otročka. Zato bo v šoli veliko poudarka tudi na prehrani, vajah, obnovi hormonov in superživilih za naše Kralje!

 

 

 

OB 10ih, FB V ŽIVO

Danes ob 10ih si vabljena, na moj FB javni profil, na brunch. Giorgos nama bo pripravil moje trenutno najljubše tacose iz ananasa, pa  avokado v pečici s kvinojo .

Posnetek te bo čakal na Facebooku, tudi če ga boš zamudila v živo.

V tem šolskem letu bom tudi jaz kuhala s tabo in zate, pa delila svoje naj recepte, napitke in magnetične trike.

GURMANSKI LABORATORIJ

Tereza Poljanič pride - Zdravo Tereza; komaj čakam, da združiva moja superživila z njenimi recepti za fermentacijo. Naredili bova tak gurmanski laboratorij.

Potem pa, to je pa res darilo za nas vse - v našo šolo pride Angel Evans. Njene zasebne stranke so znana Hollywoodska imena, ter najuspešnejši ameriški poslovneži, predavatelji, ter publicisti. Več kot 35 let že ‘tekoče govori jezik energije’; v zadnji dekadi pa se največ posveča neurobiokemiji. Z ekipo vrhunskih in nagrajenih znanstvenikov, v okviru njene korporacije ‘Love Nation' in ‘Brain solutions' kreirajo revolucionarno tehnologijo za popolno regeneracijo našega biokemijskega sistema.

Specializirana je za popolno obnovo črevesne flore, možganov, vseh degenerativnih bolezni; ter dvig zavesti, kreativnosti in najbolj cutting-edgepomlajevanja.

Štiridnevni retreat z Angel stane 35.000 evrov. K nam v šolo pa pride, ker totalno občudujeva delo druga druge, čisto je navdušena nad našo šolo!

Ona nam bo pa znanstveno razložila vse o tem, kako maksimalno pomladiti, pozdraviti in preroditi telo. S katero hrano, s katerimi hranili. Ko boš poslušala njo, se ti bo odprl čisto nov svet, ter nova inspiracija.

 

Pa v našo šolo pride tudi dr. Rajeev Kurele, ki za indijsko vlado meša najbolj potentne mešanice superživil, po pristnih izvornih receptih ajurvede, starih 4000 let. On pa pozna VSE skrivnosti pomlajevanja. In jih uporablja. Brez ene gube, pri 50ih je.

PREPROSTI MMMMM RECEPTI

Rabiva tako znanje, kot potem praktično podporo, da najbolj zdravo hrano spremeniva v gurmanski recept - ki je narejen hitro, preprosto. Nobenega kompliciranja pri kuhanju, a vseeno najbolj mmmmm oksu. Rabiva program, sistem, podporo, jedilnike, recepte - da nama bo lahko. In rabiva private top chefa, a ne?

Se vidiva ob 10ih, ali v ponovitvina brunchu, nosečka moja.

Lupčke, rada te imam,

Savina

PS

Srčna hvala za tvoje predloge za izbiro naslovnice za knjigo! Kako pdorobno ste mi opisale, zakaj ste začutile določeno sliko bolj od druge. Vse sem prebrala. Kako vas imam rada! In … 90% vas je bilo za eno naslovnico. Takšna premoč! To sem izbrala. Še malo, še malo, pa prideš k meni na Ljubljanski grad, kjer te bom razvajala, objela, praznovala s tabo in ti pokazala vse moje TRI knjige. Najlepše mi je, da lahko to delim s tabo!