#3 Video

Zanositev: SPROŠČANJE BLOKAD

Uleži se na hrbet in sprosti telo.  Objemi levo koleno in ga ob vdihu potegni k sebi in ob izdihu rahlo popusti. Nato ga obrni navzven in ponovi gib še v tem položaju. Zaokroži še z nogo noter, gor in navzven, da segreješ področje dimelj. Sprosti telo v izhodiščnem položaju, naredi vdih, izdih in ponovi celotno vajo še z drugo nogo. Najprej nekajkrat povleci koleno k sebi in popusti. Ponovi gibanje še v položaju s kolenom odprtim navzven,  nato še nekajkrat zaokroži. 

Pokrči kolena, stopala daj na tla v širino bokov, desno nogo pa čez levo koleno. Pomasiraj prvo točko meridiana ledvic, ki se nahaja na pregibu med blazinico palca in blazinico ostalih prstov. Točka je stikalo za življenjsko energijo, zdravje inregeneracijo. Ugodno vpliva na hormone, umirjanje, spanje in osvežilno ohlaja. Masažo ponovi še na stopalu druge noge. 

Dlani položi na srce in stegni levo roko vstran. Vdihni. Skozi izdih z desno dlanjo nežno potuj po levi roki proti desnemu sredincu, z vdihom se vrni nazaj. Srčno energijo izdihni dol do maternice in od tam jo z vdihom dvigni v srce. Odpri desno roko vstran. Skozi izdih potuj z levo dlanjo proti desnemu sredincu, z vdihom se vrni nazaj. Spet izdihni in ponesi srčno energijo dol in jo skozi vdih z dlanmi dvigni nazaj v srce. 

Izdih vdih…                                   

Pomasiraj prsnico.                               

Položi dlani pod popek in skozi vdih povleci svetlobo iz maternice navzgor in si z njo umij svoj obraz. 

Sproščeno se okopaj v svojem sijaju.