Posebne delavnice, ki te bodo s preprostimi rituali in sistemom prehrane vsak dan sproti zaščitili pred izgorelostjo, izbrisali stres iz tvojega organizma, prižgali tvojo žensko sijočo energijo ter ti pomagali vzpostaviti varen prostor za samozdravljenje, pomlajevanje in stik s tvojo notranjo močjo.

Po bioritemski uri kitajske medicine sta november in december najbolj idealna meseca za obnovitev hormonskega sistema. Karkoli boš v tem času storila zase, se ti bo maksimalno pomnožilo.
(Gre pa to v obe smeri. Zato RES ne pozabi nase v tem času.)

Z Nino sva pridobili napredno licenco medicinsko priznane terapevtske joge

To jesen sva skupaj z Nino Živkovič v Santa Barbari pridobili napredno licenco terapevtske joge. Na šolanju pri 'mami' terapevtske joge Cheri Clampett in specialistu rehabilitacije dr. Arturo Pealu sva prejeli ogromno novega znanja, za katerega meniva, da je nujno, da ga deliva s tabo.

Napolni baterije čez zimo, zaščiti svoj hormonski sistem in aktiviraj regeneracijo

Ob prijavi na dve ali več terapevtskih delavnic, ti priznamo 10% popust. Podari si čas samo zase in odkleni zlati trezor pomlajevanja in regeneracije.

Kaj boš na delavnicah pridobil/-a in zakaj je ravno zdaj čas, da se nam pridružiš?

Na svojem nedavnem obisku v Santa Barbari sem si pridobila napredno licenco medicinsko priznane terapevtske joge ter se učila od dveh učiteljev, ki ju neizmerno spoštujem in imam rada, pri Cheri Clampett (mami terapevtske joge) in dr. Arturu Pealu (specialistu rehabilitacije). Slednji me je inspiriral, da sem podaljšala svoje predvidno kratko bivanje v Sloveniji. Z vami, s tabo, želim deliti ter v praksi izkusiti neprecenljivo blagodejnost terapevtske joge ter ti pomagati, da si v tem tako zelo pomembnem letnem času nabereš svojo moč, prižgeš endokrini sistem, si spočiješ adrenalno žlezo, ki te ščiti pred stresom, in poskrbiš, da tvoj obraz zasije v vsej svoji lepoti.

Želim te opremiti z vsemi rituali in ključi, ki so meni osebno najbolj dragoceni in jih tudi sama v tem letnem času uporabljam, saj mi dajo največ energije in zaščite.
S tabo želim deliti zame najbolj učinkovite (in preproste) vaje terapevtske joge, joge obraza, dihalne vaje, emocionalne vaje in tehnike za povečevanje tvoje ženske moči.

Želim ti, da to zimo izkoristiš za nabiranje svoje moči. Da je ne razpršuješ več za druge, ker te to samo izčrpa. Želim ti, da siješ ven iz svoje moči, ker bodo tako tudi drugi imeli največ od tebe. Ti pa boš zadovoljna, polna, v stiku s sabo, svojimi potrebami in s svojo intuicijo, sijoča.

Narava v mesecu novembru in decembru od tebe zahteva, da se ustaviš, obrneš vase, potopiš v svojo temo, pogledaš v tisto, kar si prej raje spregledala, ter da se zaveš, kakšna izjemna moč je v tebi. Samo vase se moraš potopiti, pa imaš dostop do vsega, kar si želiš.

Z jogo obraza sem se srečala, ker nisem bila zadovoljna z svojim stanjem telesa. Po dveh porodih in nenehnih vstajanjih ponoči, sem se počutila utrujeno. Bila sem brez energije in to mi ni bilo všeč, saj sem vedno bila v dobri kondiciji, ker sem se ukvarjala z športom. Želela sem si tudi sprememb v svoji karieri, ker sem si vedno želela, da bi lahko učila in predajala znanje drugim na področju zdravja in dobrega počutja. Moja želja je bila, da bi učila nekaj drugačnega, kot počnejo drugi ljudje. Zato sem se vpisala v začetni tečaj joge obraza pri Savini in že takoj po prvem srečanju sem opazila spremembo v telesu. Po enem tednu sem opazila spremembo tudi na obrazu in manjše podočnjake. Obraz je zasijal in je deloval bolj spočit.

- Tina Orel

Stara sem 35 let in sem ozdravljena debeluška. Vas zanima zakaj debeluška in kaj ima to veze z jogo obraza? Po dveh porodih sem počasi vzhajala iz udobnih 58 kilogramov na precej manj udobnih 84 kilogramov. »Čas zase« je pri dveh radoživih fantih postal znanstvena fantastika. Stres, sedeče delo, nezdrava hrana, pomanjkanje spanja in premalo gibanja pa so me transformirali v nezadovoljno, pretežko, nesamozavestno in vedno manj zdravo »samo mamo«. Preprosto, počasi, z užitkom, brez posebnega odrekanja in brez dodatnega miganja sem v dveh letih s sebe odlepila 24 kilogramov in kup neučinkovitih prepričanj. Ponosna nase, sem si za darilo privoščila začetni tečaj joge obraza, zgolj z namenom, da se znebim še zadnjih dokazov o svoji preveliki teži in presrečna, ker obstaja popolna vadba zame (treniram lahko celo sede ali v leže). Potem pa sem presenečeno ugotovila, da name vpliva precej globlje, kot bi si upala sanjati. Joga obraza ni zgolj zabrisala mojih gub in podbradka, ponovno je prebudila tudi mojo najbolj ženstveno plat – iz arhetipa matere se počasi razvijam v nove dimenzije sebe. In v meni vztrajno narašča pogum in počasi izrisuje drzen zemljevid za nove podvige. Joga obraza je nadvse priročen trening obraznih mišic in hkrati izredno učinkovit fitnes za žleze glavi. Njena pravilo pa je, da je potrebno delati vaje, sicer nima učinka.

-Tanja Sodja