Vibracijski balonček, vaja za dvig vibracije in občutkov

Ljuba moja,

S tabo bi rada delila posebno vajo, ki meni in mnogo drugim ženskam pomaga, da ohranjamo svojo vibracijo in s tem privabljamo v svoje življenje boljše, polnejše občutke, odnose, situacije.

Čas pred novim letom, december mesec je čas prižiganja luči. Tudi v tebi, ljuba moja.

Naslednji izziv lahko izvajaš cel teden, ali pa cel mesec. A garantiram ti, da boš že po nekaj dnevih  občutila razliko in okrepila zavedanje, kje ti odteka energija in kaj znižuje tvojo vibracijo.

Ženske smo mojstrice razprševanja energije za stvari, ljudi, odnose, ki nas izčrpavajo in ki jih ni moč popraviti iz naše strani.

Čas je, da se naučimo prepuščati, spuščati, odpuščati in zaupati.

S dnevnim izzivom se boš izklopila glede tega, da te skrbi nekaj glede denarja, službe, da te moti nekaj pri partnerju, pri eni prijateljici, da te moti odnos z mamo.

Ne boš popravljala ničesar od zunaj, ne boš izgubljala energije, ne boš spreminjala življenja drugim, ne boš popravljala zunanjih okoliščin, ampak boš v bistvu popravljala svojo frekvenco.

»Vse, kar se v zunanjem svetu dogaja, je vse samo fotokopija. Ne zgubljamo energije, da rešujemo zunaj stvari, ampak popravljamo svoje občutke.«

Ko te preganjajo skrbi glede obnašanja drugih do tebe, na primer da bi se nekdo do tebe drugače obnašal in bi bila ti s tem srečna, ko te srbi, da bi bil tvoj bančni račun poln, da bi imela manj kilogramov oz. bolj fit telo, to vse izklopiš in se delaš, da to že imaš in se tako tudi počutiš. Opustiš pričakovanja. Seveda delaš na tem, ampak ne klecneš pod goro pritiskov. Kako?

Z vračanjem v svoj varni krogec oz. energetsko vibracijo.

Predstavljaj si, da si radio in da loviš svojo frekvenco. Ko izpadeš ven, jo postaviš nazaj. V primeru radio-a bi lahko bila gora ali preveč betona v bivalnem okolju okrog sprejemnika tista, ki bi motila frekvenco.

V tvojem primeru pa so motilci sprejemnika vsi. Prav vsi in vse. Tvoja prijateljica, tvoj partner, prijatelj, mama, oče, brat, sestra, šef, sostanovalec, stanje na bančnem računu, tehnici, nedokončani projekti, neizpolnjene obljube, ipd.

Zgodi se, da ne nas samo vrže iz tira, ampak lahko prevzamemo frekvenco drugega. Vendar, se to ne bo dogajalo več. Ko se ti bo to pripetilo, se samo zamisli, postavi se v tvoj center, zadihaj in si povej, da to ni tvoje oz. vrni se na svoje frekvenco.

Naslednjih 7 dni, 30 dni (koliko dolgo bo pač trajal tvoj osebnostni izziv) si govori:

»Ne, ne, ne. Jaz grem nazaj v svojo frekvenco. Ne glede na to, kaj se zunaj dogaja. Jaz sem odgovorna upravljalka svoje frekvence.«

In še nekaj smernic, da boš svoj izziv lažje izvedla. Svoje potrebe izraziš sproščeno po naslednji 4- stopenjski lestvici.

1. Poveš na lep način, kar želiš.
2. Pritisneš in še enkrat izraziš svojo potrebo.
3. Sedaj zahtevaš, da je tvoja potreba upoštevana.
4. Narediš korak, prekineš sodelovanje, stik.

Obrnjena si vase, ukvarjaš se s sabo, ne pustiš se motiti tujim energijam.
Pomembno je, da izraziš svoje potrebe brez, da se čustveno opravičuješ za njih ali celo ponižuješ.

Vsak dan naslednjih 30 dni narišeš svoj "VIBRACIJSKI BALONČEK". V njegov center nariši sebe, se okrasi, poudari, dodaj srčke, cvetlice, obilne prsi ali zadnjico. To je povsem tvoj balonček!

Saj veš, najbolj učinkovite stvari so tako zelo preproste. In prav zato delujejo. Ker ne v urniku, ne v polni glavi ni prostora za komplicirane rešitve. Vibracijski balonček je čisto preprost in deluje 100%!

Skrivnost je v tvojih občutkih. Če se boš počutila, kot da ti je že uspelo, ti bo tudi prav zares uspelo! To je moja najljubša vaja, ki mi pomaga, da se redno vračam v svojo energijo.

Vibracijski balonček je odlično orodje za dvig in vzdrževanje lastne vibracije.Vedno, ko si 100 % posvečena sebi, dobiš vse! Tudi jaz si tako rišem in res, res deluje.

 

Sestavljen je iz treh delov, ki sem jih poimenovala: Vibracijski balonček, God Box in Divine light.

Vibracijski balonček si ti, je tvoje energetsko polje in balonček v katerega napišeš kako se želiš počutiti. Piši OBČUTKE, brez oseb in številk. Vsak dan znova si v krogec napišeš, kako se želiš tisti dan počutiti.

Primer:

Cela, kreativna, umirjena, ljubljena, prižgana

Potem se čez dan čim večkrat spomniš, kako se želiš počutiti, si prebereš, kaj si zjutraj napisala in si vzameš nekaj trenutkov za vračanje v te občutke, v tvojo energijo.

God Box

God Box je kvadratek, namenjen odlaganju tistega, kar te mori, tistega, na kar nimaš vpliva. Recimo da te skrbi, ali boš dobila službo ali ne. V God Box napiši »moja sanjska služba« in spusti kontrolo, premakni se naprej v dan. To nikakor ne pomeni, da potem sediš križem rok in čakaš, da ti bo služba padla v naročje. Ti deluj, naredi vse kar je v tvoji moči, a obenem zaupaj Univerzumu / Bogu, da ti bo uredil službo ob pravem času in na pravem mestu. Kar je zapisano v God Box je predano vesolju v varstvo in razrešitev.

Divine Light

Divine Light je prostor, kamor vpišeš koga ali kaj želiš objeti z vibracijo ljubezni. Te skrbi, da te bo spet napadla migrena in boš obležala v postelji? V Divine Light zapiši »moja glava / moje počutje« in se objemi z ljubeznijo. Če te recimo skrbi, ali bo tvoja sestra uspešno opravila vozniški izpit, tudi njo daj v krogec Divine Light, napiši »moja sestra varno in uspešno vozi«, namesto da skrbiš in ji s tem pošiljaš energijo zaskrbljenosti. Svojim bližnjim in sama sebi najbolj pomagaš tako, da jih objameš z vibracijo ljubezni, namesto s skrbmi. Vse, kar te skrbi, kar želiš zaščititi ali pozdraviti zdaj ovij z zlatimi sončnimi žarki zdravilne ljubezn in jih daj v žarke božanske luči oz. “divine light”.

Vidiš, tako preprosto je! Vsako jutri si vzemi nekaj minutk časa in izpolni svoj vibracijski balonček.

Ta je tudi vsakodnevna vaja, ki jo boš izpolnjevala celo leto v rokovniku. Rokovnik »5 žensk v tebi« je tvoj najboljši prijatelj pri dvigovanju tvoje vibracije, saj ti pomaga, da si vsak dan znova v stiku sama s sabo in slediš svojim obljubam in ciljem. Obenem pa boš odkrivala še kako se vsak mesec spreminjaš, skladno z vladujočo žensko meseca. Podari sama sebi najlepše darilo ob vstopu v novo leto – podari si čas zase.

Rokovnik »5 žensk v tebi« lahko naročiš TUKAJ >>

Rokovnik je odlično darilo zate ali pa za tvoje ljube Ženske, ki krasijo tvoje življenje. V mesecu decembru ga dobiš BREZ POŠTNINE