Zlata Savina.

 

Nikoli ne pišem, ne vem zakaj, ampak kljub temu čutim, čutim skupino. Lahko bi ti pisala hvalospeve, kako si super, pa se mi zdi, da nikoli ne bi mogla povedati resničnih občutkov, kako zelo hvaležna, hvaležna sem, da si mi prišla na pot.

 

Moja terapevtka Bownove mi je januarja 2017, ko sem bila čisto na dnu, preposlala tvoje kroge odnosov in tako sem začela prejemati tvoja pisma. Hvala Bogu. Vse, kar sem brala, sem neizmerno čutila. Nato sem se prijavila na tvoj bikini eliksir, predvsem zaradi vaj in lahko rečem, ja, obudila sem se. Prebudila sem se telesno, v glavi pa seveda nov začetek vsega kar sem že od vedno čutila, pa nisem znala sama.

 

Bikini vaje so, čeprav so tudi vse sedanje enkratne, zame zakon. Obožujem jih. Takoj sem vedela, da se bom prijavila v lifting zlate ženske, čeprav sem se morala vpisati v FB in mi to nikoli ni dišalo. Zdaj več res ne vem, zakaj. Res sem tukaj bolj zaradi vaj, ki me poživljajo in vedno znova budijo in zaradi katerih se pri 40ih počutim bolje kot še nikoli.

 

Videe in srečanja bolj redko spremljam, sploh zadnje čase, si pa vzamem vedno nekaj in vedno je tisto kar slišim, nekaj kar potrebujem. Fajn mi je, da vem, da imam čas, ker vem, da bom lahko pregledala kadarkoli.

 

Spletni tempelj je čudovito urejen, pregleden, zame je njegova vrednost neprecenljiva.

 

Druga oseba sem, odkar sem v liftingu, na pot mi prihajajo dobre reči in ljudje, ne vedno povezane z nami ampak vem, da je to zato, ker sem se odprla kot ženska in se začela zavedati sebe na čisto drugačen način in imeti rada življenje.

 

Res se ne oglašam in komentiram, sem bolj tiha energetska podpornica in čutim vez s teboj in vsemi. Podarila si mi to, da znam, ko sem "utrujena" in mi je težko, prihajati "k sebi", vase. Stodstotno podpiram vse, kar delaš Savina in s teboj bom ostala vedno. Iskrena hvala.