Moja zgodba je podobna nešteto drugim. Podobna in obenem samosvoja. S tabo sem že dolgo časa. Že pred akcijo Bikini eliksir sem vedela zate in tvoje delo, takrat pa sem se ti prvič priključila v rednemu programu. Udeležila sem se tudi delavnice s Cheri. Uporabljala sem vaje Skrbnik prsi. Potem je prišel Lifting Zlate Ženske (LZŽ). Niti za minuto nisem oklevala. Zaradi mojega poklica nisem želela biti preveč izpostavljena. Tudi sicer nisem človek, ki bi želel v ospredje, razen v moji stroki. Nisem imela ne Facebook profila, ne ostalih tovrstnih zadev. Za priključitev v LZŽ sem zato odprla lažen profil, ki ga za druge namene še vedno ne uporabljam.

 

K pisanju me je spodbudilo več stvari. Ena od njih so zagotovo nova spoznanja iz predavanj in praktične vaje, ki pa jih nisem delala kot najbolj pridna učenka. Moje "dozorevanje" skozi program LZŽ kljub temu poteka. Premišljevala sem, kako izrazit kaj vse sem v času druženja s teboj in zlatimi sestricami dobila. Pa je to enostavno nemogoče. Odraža se namreč na čisto vseh ravneh mojega življenja. Daleč od tega, da je vse super in popolno, a jaz sem vedno bolj jaz. In to cenim. Potem pa sem danes ob poslušanju Ane Bučević dobila še en odgovor.

 

Sama delam v šolstvu, zato mi moraš verjeti, da sta zame izobraževanje in vzgoja izredno pomembni. Dolgo sicer že vem, da brez sprejetja teh malih dušic, ljubezni, spoštovanja in varnega okolja, ne morem uspešno delati. A deljenje tvojega znanja, izkušenj in Anine misli so mi odprle nova spoznanja. Ko se otroku konča šolanje in je poln znanja matematike, jezikov, zgodovine, biologije,... naj bi začel živeti. Nima pa skoraj nobenih znanj o življenju, ker ga tega niso/nismo učili. Zdaj bi rabil še znanje o zdravju, denarju, odnosih, ljubezni, pričakovanjih, fokusu, egu, družini,.... in hvaležnosti. Ni sramota ne vedeti, ampak dobro je, če se odpremo novim znanjem. Za take misli sem tebi, Savina, Ani B., tvoji Heleni, tvoji Ani, tvoji Mateji, dr. Martini, Sabini in vsem tvojim neskončno hvaležna.

 

Tiste, ki so v LZŽ tudi mamice, ta znanja že veslo prenašajo na svoje male in malo večje nadobudneže. Če boš kdaj hotela izobraževat o teh znanjih tudi neposredno otroke, sem zraven.

 

Zaenkrat pa se tebi in tvoji ekipi za vse iskreno zahvaljujem in komaj čakam nadaljevanja naše LZŽ in širjenje dobrih vibracij. Zakaj se torej priključit? Ker ni tako pomembno kaj vse je bilo, tega ni več. Ker živimo v zdajle in lahko izkoristimo nova znanja za življenje danes.