Ljuba moja zlata,


spremljam te že 5.let in lani sem si podarila krasno darilo za moj rojstni dan - Lifting zlate ženske. Spremljati sem te začela ravno v obdobju, ko je moje življenje padalo navzdol -seveda sem šla samo po zalet, kot vedno. Začela sem novo življenje iz nič - po ločitvi, z dvema otrokoma. Velikokrat sem padla in se pobrala in tudi po tvoji zaslugi preživela in na novo zaživela.

In ko se je vse začelo počasi zlagati, tudi diplomirala sem in čakala me je sanjska služba, sem jaz doživela burn out. Vsega je bilo preveč skozi življenje. Vedela sem, kaj mi je storiti in tako sem se počasi, res počasi začela pobirati.

V tem obdobju sem spoznala partneja, svojega zlatega moškega, ki sem ga naročila po tvojem receptu iz vesolja.

Skratka bilo je vse na mestu, samo jaz nisem bila ok, nisem imela energije (po tvojem kvizu pred liftingom zlate ženske, so vse moje ženske ugašale). In ker nisem zmogla dajati, ker sem bila prazna, sem se včasih tudi bala, da bom vse spet izgubila. Kot mnogokrat prej....

Super je, da si program podaljšala, ker sem šele po enem mesecu začela komaj čutit moč vseh vaj. In vsakič, ko je bil čas za novo žensko, sem začutila, da jo potrebujem in sem komaj čakala na nove rituale. Pred začetkom vsake nove ženske sem opazila, da je točno ta ženska, ki je sledila, tista, ki jo moram prebudit. Pred vsako novo žensko so se mi namreč začele pojavljati zdravstvene in čustvene težave, ki jih je ravno ta ženska, ki je sledila, pozdravila ali zacelila. Ker nimam dovolj časa, da bi sledila tvojim fb-live druženjem, se jih žal nisem udeležila. Ko mi je čas dopuščal, sem jih z veseljem pogledala in hvala ti za to.

Z vsem spoštovanjem in hvaležnostjo ti lahko rečem, da po 10. mesecih nisem več ista. Počutim se bolj prižgano, lepšo, bolj celo, bolj neodvisno, bolj edinstveno, bolj mirno, bolj trdno; končno živim sebe, kot ŽENSKO - BOGINJO.

Lahko si vedno rečemo, da smo Boginje, ampak čisto nekaj drugega je to zares čutit. Čutim tudi, da še nisem 100%, ampak zdaj imam znanje, zdaj imam moč in vedenje, da tudi ne rabim bit 100%. Da sem taka čisto v redu, da sem popolna in da sem z vsakim dnem samo še boljša.

Iskrena hvala in moj poklon,

Gabrijela