"Zakaj si se odločila za delo z mano, za priključitev Liftingu zlate ženske?"

Enostavno začutila sem. Začutila, da je ta pot zame, začutila, da je prišel čas, ko se bom ukvarjala le sama s sabo, čas, ko se bom lahko končno soočila sama s sabo in se
zaljubila sama vase. Pred LZŽ sem bila zelo srečna in nasmejana Maja, ampak le navzven. Sama tega globoko v sebi nisem čutila, bila sem nesamozavestna, neodločna, nemirna, polna skrbi, žalostna, negotova. Telo mi je tudi že začelo "nagajati", saj sem se v svojem telesu vedno slabše počutila. Predvsem pa, nisem se spoštovala in to se je poznalo na vseh področjih mojega življenja.

"Kaj ti je delo z mano do zdaj prineslo? Kaj si se naučila, kakšne rezultate si ustvarila, kakšne preboje doživela?
"

Naučila sem se, da sem jaz dovolj in da sem samo jaz na tem planetu točno takšna, kakršna sem. Da sem taka čisto ok, v bistvu sem pravi diamant! 🙂 Dragocena, unikatna in lepa.
Zato:

 • ker sem dragocena, pazim kakšno hrano dam vase, ker si moje telo zasluži le najboljše;
 • ker sem unikatna, pazim kakšne ljudi imam okoli sebe, ker dobim od njih energijo, ki si
 • jo moja dušica zasluži in istočasno dobijo mojo energijo le ljudje, ki jim res zaupam;
  ker sem lepa, si dnevno privoščim vaje za jogo obraza in vaje za moje organe.

Delo s tabo mi je prineslo Ljubezen do sebe ... naučila sem se imeti rada in se spoštovati ter to zares globoko v sebi čutiti in verjeti.

Ko zdaj pomislim, česa vsega nisem vedela oktobra 2017 ... 🙂

 • koliko novih meditacij sem se naučila (točno vem, kdaj katero meditacijo potrebujem);
 • koliko različnih vadb in vaj sem spoznala (vadb, ki mi bodo vedno na voljo in za
  katere točno vem zakaj jih delam);
 • koliko novih receptov za slastne jedi sem se naučila (ob katerih noro uživam);
 • koliko novih idej, kako si polepšati vsak dan tega čudovitega življenja, sem dobila.

Ugotovila sem, da sem sama sebi najboljša prijateljica in da lahko uživam vsak dan posebej in si ga ustvarim, kot si ga sama želim.

Spoznala sem, da če se res dobro poslušam, dobim vse odgovore, le prisluhniti si moram in se res slišati, potem pa imeti pogum, da se soočim sama s sabo - kar sem v zadnjih mesecih tudi naredila, saj sem imela podporo in prava orodja za to.

Predvsem pa, spoznala sem vseh 5 žensk v meni in se vsaki podrobno posvetila in jo vzljubila. To znanje lahko uporabljam v vsakdanjem življenju in točno vem, kdaj in kako uporabljat vsako od 5-ih žensk. Moje življenje je tako lahkotnejše in predvsem dosti bolj enostavno.

"Kaj čutiš, da ti bo to, kar si odnesla od te izkušnje (do) danes, še prineslo v smislu priložnosti, prihodkov oziroma nadaljnjega razvoja?
"

Ta izkušnja mi bo dala priložnost, da živim sebe.
 

"Komu bi priporočala delo z mano in zakaj? Kaj bi rekla tistemu, ki še okleva?"

Ženskam, ki:

 • se želijo imeti rade,
 • mislijo, da ni lučke na koncu tunela,
 • si niso všeč takšne, kakršne so (ki v
 • ogledalu najprej najdejo napake),
 • vidijo lepoto le pri drugih,
 • se ne počutijo ljubljene in spoštovane,
 • so neprestano na dietah,
 • kupujejo izdelke za celulit,
 • se neprestano trudijo, da jih moški opazijo,
 • moškim, ki mislijo, da so vse ženske enake.

Joj, ne oklevat, prosim! To je šola za življenje, polna nasvetov, vaj, meditacij, programov ... (!) ki so uporabni v praksi. Predvsem pa, vzameš tisto, kar si želiš in kar čutiš, da tebi ustreza - na razpolago imaš polno "škatlo barvic", vzameš pa tiste, ki bodo pobarvale tvoje življenje, kot sama želiš. Meni je moja risba danes tako všeč, obesila sem jo na največjo steno v mojem srčku.

"Bi še kaj dodala?"

Pred LZŽ sem sicer že vedela, da je življenje lepo, ampak zdaj to čutim v vsaki celici svojega telesa. Hvaležna sem, da sem Ženska - s to izkušnjo sem ugotovila, da smo Ženske res pravi biseri.

"Kaj si pričakovala od Liftinga?"

(prepisano iz zapiskov od začetka LZŽ):

 • da bom prebudila vseh 5 žensk v meni
 • da se bom dokončno zaljubila vase
 • da bom čutila mir v sebi
 • da se bom prečistila
 • da bom uredila prehrano in se dobro
 • počutila v svojem telesu

Čisto vsa moja pričakovanja so bila več kot izpolnjena.

 

"S puncami ste se zelo povezale, tudi prijateljske vezi ste spletle med sabo. Mi lahko poveš malo več o tem povezovanju?"

Ne, jaz žal nisem dobila nobene nove prijateljice (mislim, da bi za to moralo biti več srečanj v živo), sem pa v naši fb skupini čutila varnost, razumevanje in podporo. V skupini sem videla, da je dosti žensk, ki razmišljajo podobno kot jaz in da ima vsaka svoje težave. Predvsem pa me je skupina naučila, da je vsaka od nas edinstvena, da smo si različne in da to sprejemamo ter se druga drugo podpiramo.

"Kaj ti je in ti še pomeni naša skupnost? Kakšni so občutki o njej? Se počutiš varna?"

Naša skupnost mi pomeni zavetje in razumevanje; vem, da je tam nekdo, ki razume in ki posluša brez predsodkov. Ja, počutim se varna. Podpora in povezovanje žensk mi dajeta dodatno moč in pogum, da se soočam sama s sabo.

 

"Na katerem področju si se najbolj našla?"

33-dnevni detox, meditacije in vadbe, 13-dnevni magnetični retreat.

"Kateri je bil tvoj največji aha moment?"

Ženske se moramo ukvarjati same s sabo. Ne lovimo, ampak povlečemo k sebi - kot sirene.
Ženske - neodvisne od zunanjih okoliščin, trdne navznoter in mehke navzven.
Roža ne sanja o čebeli, zacveti in čebela prileti.

"Je bilo katero področje, ko si bila jezna name, da sem pritisnila na tvojo bolečino, tvojo travmo, tvojo slabost? So bile tudi takšne tem in kako si se soočila s tem?"

Čeprav si na začetku rekla, da bomo kdaj čutile tudi jezo do tebe, jaz jeze niti v eni sekundi teh mesecev nisem čutila, le globoko hvaležnost. Skozi mesece sem se soočala s svojimi bolečinami, travmami in slabostmi, ampak sem jaz sama to želela, ker sem vedela, da se moram soočit z vsem tem. Sem pa ves čas vedela, da je tam nekje na dnu mojega srčka lučka, le pokrita je bila in vedela sem, da jo lahko samo jaz odkrijem - ti si mi dala orodja, kako naj to naredim, zato sem lahko čutila le hvaležnost.

"Si odkrila kaj posebnega o sebi, kaj kar še prej nisi vedela, da imaš? Katere vrline in občutke si povečala, katere si odpravila? "

Ja, odkrila sem, da sem pogumna, da si res upam soočit sama s sabo in res pogledati vase. Odkrila sem, da se v meni skriva čudovita ženska, ki si zasluži ljubezen in mir. Postala sem bolj samozavestna, odločna, imam svoje mnenje in si ga upam povedati, mirno odreagiram v kriznih situacijah, znam se poslušati in slišati, znam živeti samo sebe. Predvsem pa, zjutraj si upam pogledati v ogledalo in si iskreno reči: "Lepa si." 🙂

"Kako se ti zdi ekipa, tehnična pomoč, pomoč moje ekipe?"

Čudovita ekipa, ves čas sem čutila vašo srčnost, prijaznost, toplino, razumevanje, trud, delavnost, iskrenost, dobroto. Dobila sem odgovore na čisto vsa vprašanja. Da ne govorim o spletni strani - najboljša spletna stran ever, bogata z vsebinami in pregledna. Joj, zdaj sem se spomnila še na vse priročnike, ki ste jih ustvarile - čarobni priročniki, ki bodo vedno na moji polici. Sanjska ekipa.