Draga Savina,

lotila sem se 33-dnevnega Zlatega Detoxa in danes uživam moj 30.dan. Hvala, hvala, hvala, neštetokrat hvala za ta čudovit program. Naredila sem vse, kar piše v programu in uživala sem čisto vsak dan posebej - čutila nisem čisto nobenega stresa, namreč, zelo rada jem 🙂 in še nikoli nisem lotevala diet, uživam v hrani in ne predstavljam si dneva brez ;). Zadnja leta sem začutila, da sem s tem mojim uživanjem v hrani malo "preobremenila" telo :), s tem program pa sva zadovoljna jaz in moje telo. Čutim, da ga bolj spoštujem in hkrati poskrbim za moje uživanje :).

 

Bom šla kar po vrsti:

1. FACE GODDESS - AZIJSKI POGLED in VAJE: mmm, tako uživam v tem obredu, diham in čutim, kako je moja koža vedno bolj gladka 😉 in vedno, ko končam, imam nasmeh na obrazu ter sem totalno pripravljena za nov dan z novimi izzivi.

2. ŽVRKLJANJE OLJA: vse živo naredim v tistih 20-ih minutah žvrkljanja in mi sploh ni problem zdržat + še bolj bel nasmeh imam kot prej ;).

3. SUHO KRTAČENJE: tudi v tem vsak dan uživam, moja koža pa je na pogled lepša in lepo gladka.

4. VODA S KISOM: na začetku bljek, zdaj pa noben problem, vedno pa pijem s slamico.

5. TOPEL in HLADEN TUŠ: ja, vsako jutro in ja, prav slišim mojo limfo, ki mi šepeta: "Hvala, hvala, hvala!" 🙂

6. MASAŽA AKUPRESURNE TOČKE JETER: na začetku bolelo, zdaj pa ne več, paše.

7. VIBRACIJSKI BALONČEK S CILJI: tako uživam, ko ga rišem in zdaj sem sposobna že v isti sekundi začutit občutke, ki bi jih čutila, če bi bilo tako, kot je v balončku.

8. HODEČA MEDITACIJA: hvala, hvala, hvala ... večinoma sem jo delala ob sončnem vzhodu - wow ... čudovite vaje, ki jih bom vedno delala. Zdaj se mi dogaja, da kamorkoli hodim, delam vmes kakšno od teh vaj, ne samo zjutraj. Vaje so prav postale del mene, res sem jih začutila. Ko jih delam, čutim popolno hvaležnost, hvaležnost, da lahko diham, hvaležnost, da lahko živim.

9. JUTRANJI RITUAL LZŽ (mini in maxi intervalni trening): spet, hvala, hvala, hvala :), kako lep posnetek, lepa glasba, lepe vaje, v katerih noro uživam in so tako lepo povezane med seboj. Intervali so mi všeč, ker ravno, ko ne morem več, se ustavimo in naredimo sprostilni interval, ki takooo paše.

10. BIKINI ELIKSIR OBRED: še najtežji, ampak ... spet, čudovite vaje in ko jih naredim vseh 6 obredov, sem tako ponosna nase in tako lepo se počutim.

11. AKTIVACIJA JAJČNIKOV: lepa, lepa vajica, ki mi vsakič paše, delam jo tudi, ko kje kaj čakam, ker ni "moteča" za videt :), totalno pa požene energijo po meni.

12. VAJA ZA RAZSTRUPLJANJE JETER: delala sem jo vsak dan pred vizualizacijo mojega balončka, tudi v tem sem uživala 🙂

13. VEČERNI RITUAL LZŽ: ta vaja z dviganjem ritke ob steni je teeežka, ampak ko slišim tvoj glas, Savina: "... kako je čas relativen, ne?", 🙂 🙂 🙂 se vsakič nasmejim zraven.

14. MEDITACIJA ZA DETOX ČAKER: čudovita meditacija ... brez nje si več ne predstavljam it spat, tako paše, popelje me v prijeten spanec in takoj zaspim.

15. PREKINITVENI POST: sama sem se odločila za 10h/14h, jedla sem od 7.00 do 17.00 in mi sploh ni bilo težko. Všeč mi je bilo, da zvečer sploh nisem čutila lakote.

16. ALKALNO-PALEOLITSKA DIETA: sem mislila, da bo problem, ampak sploh ni, odkrila sem čudovite recepte in uživala v hrani. Dovolj vsega in vedno sita. 🙂

17. PRESNI DAN + MASTER CLEANSE: iskreno, ja, zvečer sem bila lačna :), ampak sem vsakič zdržala. Fajn je, ker si ga lahko vzameš s seboj in ga piješ kjerkoli, prav okusen mi je. Samo s kajenskim poprom pa je treba pazit v količini :).

18. SUPERŽIVILA: hvala za natančna navodila kako in kdaj jih jemat; postala so že del mojega vsakdana: šisandra, klorela, active greens-i, msm, silicij, kajenski poper, chia semena, kokosova voda in kokosova maščoba.

19. ČISTILNI NAPITKI: redno sem pila čaj iz kopriv in jabolčni kis z vodo, pa seveda master cleanse - spet hvala za natančna navodila, kako to pit. Vodo pa imam tudi vedno zraven in sem pridna s pitjem. Matcho obožujem ... vsak dan se razvajam z njo.

20. ZLATI VLAKCI: top vaje, naredila sem jih pred pričetkom Zlatega detoxa in na 19. dan - obakrat zelo uspešno in obakrat ful dobro počutje za tem; sem pa imela musklfiber naslednji dan ;).

21. KOLEDARČEK: hvala, ker ste ustvarile tako lep koledarček, veselo barvam kvadratke vsak dan 😉 in sem vsak dan bolj ponosna nase.

 

Iz dneva v dan sem bila vedno bolj povezana z mojo vizionarko, s katero se v tem življenju še nisva srečali ... zdaj lahko rečem, da sva se končno našli in všeč mi je :), mislim, da sem tudi jaz njej ;). Skozi ta čudovit detox sem očistila sebe, svoje telo, misli in tudi moje stanovanje (z Marie Kondo metodo) :), aja, pa tudi moj celulit! Hvala, ker si nam predstavila zlato gospo Slavico - nazadnje sem imela tako lepe gladke in suhe noge v 4. razredu osnovne šole 🙂 🙂 ;). Počutim se prečiščena, zdrava in polna :).

Savina, bodi ponosna na to, kar si ustvarila. Če samo pomislim, kako prižgano se jaz počutim in da se tako počuti še na stotine drugih žensk ... wow, kakšna energija je to ... Kot si napisala, mali koraki, a tako zelo pomembni.

Zlati detox program je presegel vsa moja pričakovanja. Čuti se, da je bil narejen s srcem in ljubeznijo. Hvaležna sem tebi in celi tvoji ekipi. HVALA.

Objemček.