"Zakaj si se odločila za delo z mano, za priključitev Liftingu zlate ženske?"

Zakaj. Ker sem 's teboj' že od prve 100dni 'akcije' in sem brez razmišljanja vedela, da moram v ta program. Ker že leta toliko dobivam od tebe, da bi bilo prav neprav, da v plačljiv program pa ne bi šla. Plus, da niti slučajno ne bi izpustila možnosti, za pridobiti novo znanje na teh področjih, ki me že od nekdaj zanimajo.

"Kaj čutiš, da ti bo to, kar si odnesla od te izkušnje (do) danes, še prineslo v smislu priložnosti, prihodkov oziroma nadaljnjega razvoja?"

Ogromno. Glede na to, da že leta dobivan znanje od tebe, je bilo preskokov kar nekaj.

Če pa se osredotočim na to leto, ta LZŽ, bi rekla, da sem naj naj najbolj hvaležna, da sem začutila svojo vrednost. Um je vedel tudi prej, a da to začutiš v telesu, je ogromen preskok.

To seveda pomeni konkretne premike na večih področjih. Druga, zame zelo pomembna stvar iz LZŽ pa so bili vsi kvalitetni 'kontakti' oz. teme, ki smo jih načele, jaz pa sem jih pograbila in šla še naprej v detajle.

Ena takšnih posledic je ta, da sem končno našla poslovno mentorico zase, ki mi je pisana na kožo in začela delati z njo. Našo zlato Martino Zorc. Druga takšna moja dobra vila je Mateja Vavtar. Z njo sem se prvič srečala že pred LZŽ, a spet preko tvojega priporočila.

Potem npr. Alison Armstrong. Sem šla v detajle, prebrala vse njene knjige, preštudirala kup njenih videjev, tečajev itd. In tako naprej. BaZi in delavnica s Heleno DeNobrega mi je ogromno dala.

Potem seveda vsi tvoji live-i. Zlata vredno je učenje 'od telesa'. Tvoja pristnost in odprtost sta mi največji darili. Izina theta in novoletne manifestacije so bile ena od mojih prelomnih točk. Od tvojih tem, ne vem katero izbrati. Najbolj 'sezula' me je tema nedokončanosti...

"Komu bi priporočala delo z mano in zakaj? Kaj bi rekla tistemu, ki še okleva? Bi še kaj dodala?"

 

Brez pomisleka bi želela VSAKI ženski, da si drzne in pride v kontakt s teboj, tvojim znanjem, tvojo ekipo. Ker ne glede na to, zakaj se bo odločila, da se priključi, ji bo ta odločitev prinesla toliko nepričakovanih dodatnih daril, ki definitivno mnogokrat presežejo naš denarni vložek. Denar je energija. V tvojem 'paketu' se ta vložena energija 1000x pomnoženo vrne.

"Kaj si pričakovala od Liftinga?"

Povezovanje in skupnost, ki je nastala, je en od meni sicer pričakovanih bonusov. Ker sem to doživela že med 100dni, sem vedela, da se zna tudi tukaj ustvariti zelo močna vez.
Meni osebno ta skupnost in sploh tiste, s katerimi smo spletle še globje vezi, z mnogimi srečanji, osebnimi kontakti, pomeni ogromno. Če tega ne doživiš, težko komu opišeš.

"S puncami ste se zelo povezale, tudi prijateljske vezi ste spletle med sabo. Mi lahko poveš malo več o tem povezovanju?"

Podpora in povezovanje žensk so kvalitete, ki smo jih ženske že od nekdaj imele. Starejše generacije, pred tem norim tempom in globalizacijo so jih tudi imele možnost živeti. Nam pa je to bilo malo odvzeto. Me veseli, da se s tem na nek način vračamo h koreninam in našim pristnim kvalitetam. Vrednost skupnosti je neprecenljiva.

"Kateri je bil tvoj največji aha moment?"

Aha momentov je bilo za celo knjigo. Mogoče izpostavim tega, da je dih največje zdravilo. Sploh za tiste, ki smo se vmes skozi življenje zakrčili in pozabili dihati.

"Na katerem področju si se najbolj našla?"

Našla sem se praktično vsepovsod. Največ suporta je potrebovala moja vizionarka in tudi mislim, da sem največji preskok naredila tukaj. Magnetična pa je bila samo češnjica na celi torti, ki je povezala in nadgradila vse predhodnje 'korake'.

"Je bilo katero področje, ko si bila jezna name, da sem pritisnila na tvojo bolečino, tvojo travmo, tvojo slabost? So bile tudi takšne tem in kako si se soočila s tem?"

Ne, jeze ni bilo nikjer. Jezo je že nekaj časa nazaj zamenjala hvaležnost.

"Kako se ti zdi ekipa, tehnična pomoč, pomoč moje ekipe?"

Celotna ekipa zasluži 'stoječe ovacije'. Hvala.