Draga Savina,

Neskončno sem hvaležna za popotovanje, ki sem ga imela v Liftingu zlate ženske zadnjih 10 mesecev. Bilo je zanimivo, naporno, veselo, žalostno in še vse vmes. Ni bilo vedno prijetno. Že samo pismo tebi in tvojemi teamu sem pisala skoraj dva meseca.

Ko smo včeraj pisale, kaj smo dobile v teh 10 mesecih, mi je prva padla na pamet mehkoba. Postala sem ženska. Tista mehka, tista prava ženska. Skoraj celotno svojo kariero delam v korporaciji, ki te naredi trdo. Vsaj mene je, ker sicer ne bi preživela. Pa si nisem bila všeč. Bila sem trda, zahtevka, včasih napadalna do sebe in drugih. Uhhhh

Biti ženska, kako lepo se sliši. Ko sem bila na konzultaciji pri dr. Flisovi me je vprašala: "Kam pa si skrila svojo žensko?"

Seveda, le kam je šla. No, draga Savina v tem programu sem jo ponovno našla. Potrebovala sem kar nekaj časa, čeprav sem bila pridna, sledila programu in redno delala vaje za zdravilko, kraljico in čarobnico, je bil preboj pri meni pri vizionarki. Od tukaj naprej je šlo samo še navzgor. Dobesedno.

Uživam v vseh svojih ženskah, tudi temni. Čeprav jo je še vedno precej strah. Uživam v tem, ko mi mož po 16 letih zakona vsak dan vsaj 5x pove, da sem seksi in da uživa z mano.

Program je pobožal mojo dušo, mi dal znanja, ki mi izboljšajo sleherni dan, puščal pa je dovolj svobode, da sem lahko dihala in kljub temu omogočal stukturo in sledljivost, ki sem jo potrebovala.

Komaj čakam nadaljevanje, komaj čakam, da lahko še bolje spoznam sebe in podprem ostale sestrice, da še bolj odprem srce.

Hvala tebi in celotnemu tvojemu teamu za vse, kar sem dobila, spoznala, sprejela v 10 mesecih programa. Vse ste enkratne.