Kar nekaj časa sem razmišljala kaj naj napišem, ker je res veliko stvari, ki bi jih lahko izpostavila. Najprej bi se še enkrat zahvalila Savini, da je tako velikodušno delila svoje znanje za povsem dostopno ceno. Sama sem bila v jeseni dejansko brez denarja, a sem se vseeno odločila za Lifting. In to je bila zagotovo najboljša investicija v znanje, kar sem jih naredila v življenju. Program je vreden veliko, veliko več! Savina, naj se ti vse povrne, uresniči vsaka želja.

Če te Oprah ne povabi v oddajo, ti povabi njo.

Naslednja stvar, ki bi jo rada izpostavila je, da smo Zlatke ustvarile takšno lepo in MOČNO skupnost. Zelo sem vesela, da s svojimi podporami, zlatimi žarki, roza spreji, meditacijami... ne pomagamo le ena drugi, ampak celotnemu SVETU. Ko je ena Zlatka napisala za ujete dečke v jami, sem vedela da bodo rešeni. Ko toliko močnih žensk pošlje podporo, drugače skoraj, da ne more biti.

In kaj je meni dal Lifting? Medtem ko je enim podpora drugih zlatk neprecenljiva, so meni največja podpora videi. Ko imam zdravstvene težave, bolečine zaradi endometrioze, ko se začnem sama sebi smiliti, ko je svet samo črn... Takrat prižgem nek video in že takoj sem na višji vibraciji. Tja se zatečem, da se oblaki pred mojimi očmi razpršijo, da jaz Sonce (po baziju) znova spregledam, in da lahko močneje svetim.

Lahko bi spisala knjigo ali pa vsaj zelo dolgi esej o tem, kaj sem se naučila od Savine, od naše skupnosti, kakšna spoznanja so prišla do mene v tem zadnjem letu. Moje zdravje je boljše, odnos s partnerjem tudi, sebe imam še bolj rada, počutim se ženska, kar se prej nisem, zadnji mesec, dva se dvigujejo tudi prihodki.

Lani sem odprla s. p., kjer uresničujem svoje srčne želje. Imenovala sem ga Tempelj joge. In vsa znanja Savine so mi pomagala tudi pri tem, da se ta moj »otrok« lepo razvija. Hvala še enkrat vsem, ki ste in smo v Liftingu zlate ženske. Veselim se novih znanj in komaj čakam tudi na Licenco, da bom lahko pomagala pri dvigu slovenske in svetovne vibracije.

Rada vas imam,

Mojca