"Zakaj si se odločila za delo z mano, za priključitev Liftingu zlate ženske?"

Spremljam te že dolgo časa. Prvič sva se srečali na eni delavnici kundalini joge v Velenju, kjer si nas učila joge obraza. Navdušila si me s svojo energijo, načinom poučevanja in rezultati, ki si jih dosegla. Nato sem prišla k tebiv Ljubljano v šolo superživil, kar kmalu ko si to začela poučevati, ker sem želela izvedeti več na tem področju. Predvsem kako bi si lahko pomagala pozdraviti črevo po postavljeni diagnozi celiakije.

Sodelovala sem v vseh tvojih brezplačnih programih 100 dni za popolno žensko in S.U.P.R akademiji, 21 dnevnem resetu, bikini eliksirjum, bila sem tudi ena od slušateljic Mantaka Chie, ki si ga ti pripeljala v Slovnijo….in te ves čas redno spremljala. Tako je bilo nekako samo po sebi umevno, da se priključim tudi liftingu zlate ženske.

 

"Kaj ti je delo z mano do zdaj prineslo? Kaj si se naučila, kakšne rezultate si ustvarila, kakšne preboje doživela?"

Delo s tabo mi je prineslo mnogo novega znanja, AHA momentov in prepričanje, da si telo lahko pozdravim in se popolnoma prenovim in pomladim. Naučila sem se uporabljati superživila še bolj natančno in za več namenov, kot sem to znala prej.

Moje telo je kot prerojeno, moje prsi so dosti bolj polne in dvignjene. Moje sluznice so vlažne, mišice nožnice so močnejše po uporabi jajčka nad katerim sem se navdušila prav zaradi tebe. Moja koža izgleda mlajša, moj obraz niti slučajno ne kaže svojih let. Sedaj veliko delam na odnosih do moških, tudi tukaj sem doživela mnogo aha momentov in se odkrito vprašala kako se obnašam do njih ter marsikaj spremenila in doživela neverjetne rezultate.

Lifting mi je podaril res neverjetne rezultate na mnogih področjih. Ljudje me sprašujejo kaj počnem, da tako izgledam in imam toliko energije. Velikokrat dobim kompliment, da sem pravi sonček. Moj izgled, moja energija in moje počutje, so res neverjetni glede na stanje pred 9 leti, ko so mi diagnosticirali celiakijo in sem bia samo senca tega kar sem danes. Priznati pa moram, da sem sama vložila ogromno dela, časa in energije v to. Ni dovolj, da zadevo samo bežno spremljaš in opazuješ.

"Kaj čutiš, da ti bo to, kar si odnesla od te izkušnje (do) danes, še prineslo v smislu priložnosti, prihodkov oziroma nadaljnjega razvoja?"

Kot mnoge zlate sestrice - kot si pravimo ena drugi v tej zaprti facebook skupini, sem ugotovila da je to šola za življenje oz. življenska šola, ki se nikoli ne konča. Tako že sedaj vem, da bom sodelovala tudi v vseh naslednjih tovrstnih šolanjih in izobraževanjih.

Sama pa pripravljam programe za pomoč ljudem s podobnimi diagnozami kot sem jo bila deležna sama, da bodo lahko izboljšali svoje počutje, se počutili boljše, imeli ogrmno energije in uživali življenje kot ga sedaj tudi sama. Sama sem namreč zelo dober dokaz temu, kaj mi sami lahko naredio s svojim telesom ne glede na zdravstvene diagnoze in slabo počutje.

"Komu bi priporočala delo z mano in zakaj? Kaj bi rekla tistemu, ki še okleva? Bi še kaj dodala?"

Delo s tabo že sedaj priporočam vsem prijateljicam in znankam. Tistim, ki se lani niso odločile in tistim, ki sploh niso vedele za to šolo in so sedaj opazile neverjetne rezulatate na meni in tudi na drugih zatih sestricah, ki jih poznajo.

Povem jim, da je to najboljša šola EVER in da za svoj denar dobijo res ogromno ogromno znanja in idej, skupnih vadb in ne nazadnje tudi skupinsko podporo vseh, ki so vključeni v skupino.

"Kaj si pričakovala od Liftinga?"

Od liftinga sem pričakovala bistveno manj, kot pa sem v resnici dobila. Pričakovala sem par predavanj in skupnih vaj. Pa seveda da se bo šola odvijala 5 mesecev in tako ne bom sama delala vsega, temveč bom imela podporo Savine in sestric v skupini.

 

"S puncami ste se zelo povezale, tudi prijateljske vezi ste spletle med sabo. Mi lahko poveš malo več o tem povezovanju?"

Ja, s puncami smo se res povezale. Imam kar nekaj novih prijateljic, nekaj sem jih že spoznala tudi osebno in če katera potrebuje nasvet ali pomoč je vedno vsak nekdo tukaj zanjo ali zate.

"Kaj ti je in ti še pomeni naša skupnost? Kakšni so občutki o njej? Se počutiš varna?"

Skupnost enako mislečih sestric je nekaj neprecenljivega. V tej skupnosti se počutim varna in vem da se lahko k njim kadarkoli obrnem po nasvet. Tudi sama ga marsikdaj ponudim, še posebej, če imam lastno izkušnjo, ki lahko komu koristi.

"Kaj ti pomeni podpora in povezovanje žensk?"

Enako misleče ženske smo druga drugi v podporo in pomoč. Ko eno zamaje in se ji podirajo tla pod nogami, jo druge varno ujememo v mrežo in ji ponudimo varno zavetje ali pomoč. To je neprecenljiva skupnost, ki daje občutek varnosti in občutek pripadnosti.

 

"Kateri je bil tvoj največji aha moment?"

Moj največji AHA moment je bil, da vedno ko sem 100% posvečena sebi, DOBIM VSE!!

"Na katerem področju si se najbolj našla?"

Joga obraza v kombinaciji z drugimi vajami joge, superživila in odnosi z moškimi.

 

"Je bilo katero področje, ko si bila jezna name, da sem pritisnila na tvojo bolečino, tvojo travmo, tvojo slabost? So bile tudi takšne tem in kako si se soočila s tem?"

Ja, je bilo. Ko so bili live/i z Matejo Vavtar in govora o sexu sem bila čisto nervozna. Tukaj sem občutila svojo bolečino potrebe po telesni ljubezni, ki je večja kot jo je bil pripravljen meni dati mož. Z njegove strani sem doživela kar nekaj zavrnitev ljubljenja, ker je bil preveč utrujen in sem potem sebe krivila, da nisem vredna….

"Si odkrila kaj posebnega o sebi,kaj kar še prej nisi vedela, da imaš? Katere vrline in občutke si povečala, katere si odpravila?"

Predvsem sem v tem letu zelo zrastla. Kot oseba. Dosti bolj sem močna. V izzivih (ta izraz uporabljam namesto izraza problem) vedno poskušam videti pozitivno stran v vsakem izzivu. Vprašam se, zakaj se mi to dogaja in prosim univerzum za pomoč. Več se pogovarjam sama s sabo in tako najdem rešitve. Ni me strah bit sama s sabo.

Pravzaprav to sedaj potrebujem, da se lahko razvijam in rastem. Počutim se vredna, ljubljena in senzualna. Hvala Savina tebi in vsem v tvoji ekipi za vse to. Tvoje poslanstvo je neprecenljivo in upam, da se zavedaš koliko življenj spreminjaš s svojim znanjem, svojo energijo in ljubeznijo. Res si ogromen sonček. Hvala ti. Hvala, ker si!

"Kako se ti zdi ekipa, tehnična pomoč, pomoč moje ekipe?"

Tvoja ekipa je čudovita. Okrog sebe imaš zelo sposobne ljudi od katerih vsak prinese svoj košček v mozaik tega čudovitega vseživljenskega učenja, ki se kliče Liftin zlate ženske.
Iz srca hvala tebi in vsej tvoji ekipi.