Ojla, draga zlata Savina,


še enkrat se ti iz srca zahvaljujem za brezplačno šolnino <3 , mene je ta šola popolnoma spremenila, čeprav imam še vedno nekaj strahov, pa bolj zaupam življenju, da je za vse poskrbljeno.

Opazila sem, da kar veliko stvari, ki si jih želim, se čudežno uresniči, samo spustiti sem morala željo. Z lahkoto oblečem krilo in se v njej počutim kot ženska.

Naredila sem veliko obredov, jutranje skoraj vse, do 15.junija, potem sem doživela padec in si zlomila levo pogačico, v teh trenutkih spet ponavljam magnetične jutranje retrite.

Občutek imam, da sem sama sebi zadosti, da moja odvisnost od odnosov počasi odhaja. Shujšala sem 5kg. Z lahkoto se ogledujem v ogledalu. Ugotovila sem, da je bilo moje življenje precej zlagano, zaradi prepričanj, ki so mi jih vcepili drugi. Vem, da ima vsak svojo resnico, zato drugim pustim, da živijo svojo.

Še to si želim, da začnem živeti svojo DUŠNO POT, da slišim intuicijo kaj mi narekuje in jo upoštevam, DA ZAUPAM SEBI, da začnem plavati s tokom. Moja temna ženska se je spremenila, delala bom na tem, da začutim več užitka na kakršni koli način, ker želim tudi uživati v spolnosti, kar pa do sedaj nisem. Mogoče je to povezano s posilstvom pri 14 letih, tudi to hočem odpustiti. Delala bom obrede po obdobjih žensk v mesecu.

Savina ti si sama LJUBEZEN, še enkrat ti HVALA za brezplačno šolnino.

TOPEL OBJEM
Stani Korez