BREZPLAČNA E-KNJIGICA Z NASVETI ZA MAKSIMALNO POMLAJEVANJE V NAJBOLJ RANLJIVEM LETNEM ČASU

Zima je najbolj pomemben čas v celem letu za regeneracijo.
Takrat je mogoče najbolj obnoviti svoje zdravje in pomladiti svoj organizem.
Istočasno pa ... vsa energija, ki jo zdaj razpršimo, izprazni naše zaloge zdravja bolj, kot kadarkoli!

Taoistični Mojstri so se že tisočletja nazaj decembra začeli umikati v samoto, tišino, mir in temo - da so si nabrali moč in zdravje za celo leto. To pozimi počne narava. Skriva se pod zemljo, v seme. Nabira esenco. Obrača se vase. Da potem lahko vzklije in zacveti.

Bolj kot sledimo ciklom narave, manj svoje energije porabljamo. Bolj nas narava lahko podpre.

Zima je poseben čas, ko imaš priložnost, da napolniš energijo v svojih ledvicah in nadledvičnih žlezah – ki so glavni trezorji tvoje življenjske energije, ključni za tvoje hormone, za tvoja čustva in odpornost na vseh nivojih.

Obrat vase, v svoj mir, v svojo notranjo oazo je v težkih časih še posebej velik izziv. A je bolj kot kadarkoli pomemben. Tudi če je energija okoli nas polna strahu, megle, nemira in ločevanja, ji ne dovoli, da vstopi vate! Obrni se vase, ne glede na vse – in tako zelo boš nagrajen/a. Zato sem v e-knjigici zate pripravila posebne nasvete, ‘Juicy Hacke’ - kako obnoviti svojo moč.

Savina Atai je otroška in najstniška leta preživela ob stopalih številnih svetovnih mojstrov duhovnosti in regeneracije, ter se od rosnih let naprej najbolj od blizu učila starodavnih skrivnosti obnove. Tisočletna znanja je kasneje povezala z najnaprednejšimi modernimi dognanji, ter ugotovila, da je glavna skrivnost obnove telesa v aktivaciji t.i. ‘Zlatih hormonov’, ki se nahajajo v glavnih stikalih v našem telesu, v žlezah v glavi. Te so ključne za to, da smo ‘sočni in močni’. To pa je glavna skrivnost za zdravje, fokus, energijo in pomlajevanje. Razvila je edinstven sistem vadbe ‘Tao Face Yoga’ in ‘Power Brain Yoga’, ki preko posebnega treninga obraznih mišic aktivira celotni endokrini sistem. S svojim znanjem je pomagala tisočim, da so se iz stanja izgorelosti ponovno prižgali ter vrnili v svojo moč, ter sočnost.

Dostopaj do BREZPLAČNE e-knjigice s sočnimi nasveti za Zimsko Pomlajevanje.

Dostopaj

1

NEIZPROSNO ČUVAJ SVOJO ENERGIJO

Spoznaj, zakaj je v zimskem času tako pomembno, da čuvaš svojo energijo. Katera so tri glavna energijska okna, kjer nam energija odteka in kako to preprečimo?

2

TVOja ČUDEŽNA SKRITA TOČKA

Kje se nahaja točka ledvičnega meridijana na tvojih stopalih? Kaj ti prinaša njena aktivacija? Kako jo aktiviraš? Kako odpreš to točko za pomlajevanje in regeneracijo?

3

TVOJ POPEK - PORTAL DO ZDRAVja

Kakšne učinke ima masaža popka za tvoje zdravje? S katerimi organi so povezana področja okrog popka? Kako masirati popek za prekrvavitev notranjih organov? 

4

JoKeR URA

Katera ura je najbolj pomembna v dnevu? Kako je to podprto z Nobelovo nagrado? Kaj početi in kaj ne početi v tem času za pomnoženo regeneracijo in zdravje?

5

TREBUŠNi DIH

Zakaj je trebušno dihanje najpomembnejše za pomlajevanje, uspeh in moč? Kako globoko dihanje vpliva na naše življenje? Kako trebušno dihati, da te dih napolni z življenjem?  

6

MOČNA, NEŽNA, SOČNA 

Kako se notranja moč kaže na zunaj? Kateri je najpomembnejši a najbolj preprost Juicy Hack nasvet za moč in pomlajevanje? 

7

REGENERACIja LeDVIC

Kako odkleniti svojo moč iz ledvic, ki so trezor tvoje življenjske energije? Katera je 'PIN koda', ali zvok, ki dostopa do tvojih ledvic? Kakšna je moč zvoka? 

8

NASVET NIKOLE TESLE 

Zakaj je pomembno, da zavarujemo svoj živčni sistem - da čuvamo svojo notranjo elektriko? Kako je svoj živčni sistem zavaroval Nikola Tesla? 

9

TEMa - SKRIVNOST VeČNE MLADOSTI

Kako popolna tema dela čudeže? Kdaj je pravi čas za spanje v popolni temi? Kaj je tisto, kar nas krepi in obnavlja samo ko spimo v popolni temi?

10

KRISTALNI JaJČEK - STarODaVNA SKRIVNOST

Starodavna skrivnost večne lepote, sočnosti ter energijske zaščite. Kakšna je moč uporabe kristalnega jajčka? Kako z jajčkom trenirati notranjo moč, da zasije navzven?

11

TAO Diagnostika Obraza 

Kaj tvoj obraz razkriva o tebi? Kaj nam obraz razkriva o zdravju, hormonih, emocijah, potencialih, intimnosti in o 'palačah usode'? 

12

AKTIVIRAJ POMLAJEVANJE PREDEN GREŠ SPAT

Katerih je 5 načinov za aktivacijo pomlajevanja, ki jih lahko uporabimo preden gremo spat? Kaj je in kaj ni dobro početi zvečer?

13

NAJPOMEMBNEJŠI DAN V LETU

Kateri dan v letu je najpomembnejši za obnovo zdravja, pomlajevanje in nabiranje moči za celo leto? Kako ta dan izkoristijo Taoistični mojstri?

14

KOSTI IN KOSTNI MOZEG

Najbolj globinska obnova je obnova kostnega mozga. Kje nastaja? S katerim elementom je povezan? Kako poskrbeti za kostni mozeg?

15

PRETAPLJANJE STRESA V OBNOVO

Kako lahko stres s preprosto vajo v trenutku transformiraš v svojo moč in obnovo?

16

UPOČASNITEV

Kako se upočasniti? Katero vprašanje si moraš zastaviti, da se rodiš v nov svet?

17

VSE JE V GLAVI - OBNOVA MOŽGANOV

Ko sledimo vsakodnevni rutini, se predajamo avto-pilotu, ki temelji na preteklih ponavljajočih izkušnjah. Zate imam dve vaji za prebuditev iz monotonosti in osvežitev možganov.

18

NAPOLNI POSODO ŽIVLJENJA

Ugotovi, kje na obrazu imaš posodo, v katero se steka življenje, in kako iz obraza prebereš, ali ti energija odteka?

19

SPA ZA OČI

Ta vaja iz skrinje Tao joga obraza dviga nivo energije, povečuje vzdržljivost in obnavlja notranjo moč. S to vajo se koža na spodnji veki prekrvavi, napolni, znebi zastalih tekočin in dobi nazaj svoj sijaj.

20

TIŠINA

Ugotovi, kaj je tisto, kar nam jemlje največ energije. V času zime, mirovanja in zbiranja vitalne energije uporabi moč tišine.

21

PRVINSKI REFLEKS: SESANJE

SOS aktivacija, ki ti omogoči, da ob skrajni utrujenosti brez vložene energije skleneš krog obnove v telesu.

22

DIAMANT

Diamant je močna vaja iz zakladnice Tao joge obraza, ki ti pomaga, da ves stres in ovire preobraziš in uporabiš kot gorivo za svojo še večjo moč.

23

STRUKTURIRANA VODA

Kako pomembno je, kakšno vodo piješ? Kaj je strukturirana voda in kje jo najdeš? Kaj je SOLE in kako ga narediš?

Dostopaj do BREZPLAČNE e-knjigice s sočnimi nasveti za Sočno Regeneracijo.

Dostopaj

Najbolj dragoceni nasveti so velikokrat najbolj preprosti!

Skrivnost je v tem, da jih začnemo uporabljati.