Prijava na 12-mesečno šolo Lifting Zlate Tigrice žal ni več mogoča. Vrata so se zaprla, letalo je vzletelo.

Program totalne podpore za tvojo magnetično vibracijo, prižgane hormone, pretočno telo, sočno žensko energijo, sijoč obraz, gibčna čustva, od užitka dehtečo maternico, ljubezni polne prsi, lifting jajčnikov, globoko intimno partnerstvo, senzualni stik s sabo in popoln preporod na vseh področjih tvojega življenja!

Program totalne podpore za tvojo magnetično vibracijo, prižgane hormone, pretočno telo, sočno žensko energijo, sijoč obraz, gibčna čustva, od užitka dehtečo maternico, ljubezni polne prsi, lifting jajčnikov, globoko intimno partnerstvo, senzualni stik s sabo in popoln preporod na vseh področjih tvojega življenja!

Utelesi vse dele sebe – zasveti svojo celost iz svojih notranjih organov, zbudi svoje žleze in uživaj v novem zlatem življenju

Najbolj bogata šola, ki je preteklo leto več kot tisočim Ženskam spremenila in oživela življenje (132 predavanj, 40 vadb, 10 gostov) gre letos še mnogo globlje in prvič ever na svetu! v sistematično dekodiranje zemljevida zakladov starodavnih medicin. Pripravi se na čisto posebno luksuzno pomlajevalno potovanje z zlatim private jetom v vse kotičke, v vseh pet elementov tvojega sveta. Postala boš svobodna tigrica.

In to od doma. Oziroma od kjerkoli boš. S pomočjo svojega računalnika in/ali telefona.

Oksitocinska šola bo prišla k tebi.

Vstopi z mano in z najbolj dragoceno skupnostjo v največjo pustoLOVEščino tvoje Ženskosti, ki samo enkrat na leto odpira svoja vrata!

Regeneriraj svoj živčni sistem

Ženske smo praktično vse pregrete; zaradi stresa, kortizola in adrenalina. Naš živčni in hormonski sistem se zato izsušita. Za Ženske je glavni ključ do zdravja in lepote ta, da se ohladimo. Kako se optimalno prizemljiti in shladiti male možgane? Kako spremeniti svojo energijo in spremeniti svoje telo?

V šoli te čakajo posebne ženske meditacije, energijska medicina, trening z žadastim jajčkom, lifting čutnosti, terapevtska joga, akupresurne točke, dihalne tehnike.

Obnovi hormonski sistem

Ženske večinoma živimo »od vratu navzgor«. Zaradi stresa, tempa življenja, tisoč obveznosti in s kupom vlog je vsa naša energija v hitenju, v mislih, v glavi. Ženske pa smo zdrave, sijoče in magnetične takrat, ko smo globoko utelešene v svojem srcu, v svojih prsih, v maternici in v Veneri.

Na novo je treba »prevezali« možgane in oživeli maternico, da se hormonski sistem spet prižge. Povezali se bova s spolno energijo, namagnetili spolne hormone. Bolj kot se obožuješ in si v stiku s svojo spolno energijo, bolj si varna, kreativna, nihče te ne more več prizadeti.

Zaceli odnose, opolnomoči sebe in partnerja

Čaka te poseben lifting odnosov, odnosa s sabo (s svojim telesom, s svojimi čustvi, s svojo ženskostjo), s svojim intimnim partnerjem, z bližnjimi in poslovnih odnosov. 

Dekodiraj toksične moške in  Za vedno ustavi cikel odvisnosti od »toksičnih piškotkov« nezdravih odnosov. Kako se pogovarjati s svojim moškim, da mu odpreš srce? Istočasno pa avtentično izraziš sebe in vsa svoja čustva? Kako se izražati v vseh odnosih, da boš slišana in spoštovana – iz ljubezni in jasnosti?

Naučila se boš na zdrav način postavljati meje, izražati svoje potrebe in privabljati v življenje tiste ljudi, ki bodo to spoštovali, ti pa boš ob njih in z njimi rastla. 

Zaživi cela utelešena

Kako zaživeti cela utelešena? Vsakič, ko doživimo stres ali travmo, se delček nas »odcepi« od telesa, pobegne iz njega. In z vsakim delčkom izgubimo del svoje močI. Izmojstrila se boš v v čutenju in sprejemanju. Tudi užitka. Vir užitka je v tebi. Sama si svoj užitek. Naučili se bova, kako ga odkleniti.

Utelesila in zaživela boš vse svoje supermoči; potopila se v vse, kar te boli; zacelila in preobrazila v svojo zlato svobodo. Dobila boš nazaj svoj glas! 

Izpolni najbolj napreden vprašalnik Kitajske medicine in IDENTIFICIRAJ KATERA IZMED 5 ŽENSK RABI TVOJO EKSTRA SKRB?

Najbolje varovana skrivnost starodavnih mojstric pomlajevanja in samozdravljenja (belih tigric, tantrik, joginik, tao nesmrtnic) je, da so se popolnoma zlile z velikim ciklom narave in ga utelesile skupaj s svojo individualno cikličnostjo.

Prvič ever, kjerkoli na svetu, se boš lahko ekskluzivno naučila alkimijske formule, ki sem jo sestavila prav za nas, zlate tigrice.

Dobila boš ključ do TREH ZLATIH CIKLOV, ki se jih bomo naučile in jih ponotranjile kot poštevanko!

To bo tvoje znanje za vse življenje, ki ga boš lahko uporabljala zase, ga predala bodisi svoji hčerki in prijateljicam bodisi vsem Ženskam sveta! Najprej želim to skrivnost predati tebi, potem pa jo ti razširi v ves svoj univerzum. Tako zelo pomembno znanje je to.

Več kot 30 let že nabiram znanje po vsem svetu od največjih mojstrov ter sama sestavljam, odkrivam in izumljam. In bistvo vseh teh biserov je, da se delijo naprej ter živijo v praksi. Da si ti potem iz njih narediš svojo lastno ogrlico in jo po svoje okrasiš.

Ko Ženska spoštuje 3 ZLATE CIKLE in uporablja PET ŽENSK V SEBI, se njena energija in magnetičnost vsak dan, vsak mesec, vsako leto povečujejo.

BIORITEMSKI CIKEL NARAVE

Narava ima svoj cikel. Če ob pravem času počnemo prave stvari ter poskrbimo za tisti organ, ki je trenutno prižgan, ga okrepimo. Sicer pa ga le še bolj izčrpamo. Zato se postaramo in zbolimo.

MESEČNI CIKEL ŽENSKE

Ženske smo ciklična bitja. Imamo poseben hormonski sistem in temu primerno imajo cikel naša čustva, potrebe, moči. Kako uporabljati te cikle za samozdravljenje, manifestacijo, magnetizem, kreacijo?

CIKEL MERIDIANSKEGA PRETOKA

Vsake 2 uri se v našem organizmu menja obdobje, ko 'vlada' določen notranji organ. Karkoli v tem časovnem oknu naredimo za svoj hormonski sistem, , maternico, ledvice, se nam maksimalno pomnoži.

Ko boš začela jadrati na valu svojih treh ciklov + (še bolj) prižgala vseh pet žensk v sebi … BOŠ NEOMEJENA, ljubljena moja!

To svojo novo energijo boš lahko investirala v svoje najgloblje sanje (na vseh področjih svojega življenja) in jih spremenila v resničnost.

Ker ti si magnet. Ženska je magnet. In Ženska je ciklično Bitje. Kolikor boš namagnetila svoje fizično telo in čustveno frekvenco ter ju uskladila s svojo esenco cikličnosti takšno bo tvoje življenje. To je enačba, ki vedno in edino deluje!

Namagnetiš in uskladiš jo pa lahko samo praktično. Skozi prižgane (s kisikom in krvjo prekrvavljene) notranje organe, žleze, srce, prsi, jajčnike in maternico, z ohlajenim živčnim sistemom ter s spoštovanjem ritma narave.

Kaj je to BIORITEMSKA URA?

Taoistična medicina je že pred tisočletji odkrila, novodobna znanost pa je potrdila (in celo nagradila z Nobelovo nagrado!!!) dejstvo, da se ob samo določenih urah v dnevu v našem telesu proizvajajo specifični hormoni ter so izmenično aktivni notranji organi.

Tovrstna ura obstaja tako v dnevu kot v celem letu. Vsak posamezni mesec v letu, vsak letni čas ima prižgan drug notranji organ in žlezo.

Če ob pravem času počnemo prave stvari ter poskrbimo za tisti organ, ki je trenutno prižgan, ga okrepimo. Sicer pa ga le še bolj izčrpamo. Zato se postaramo in zbolimo.

Če pa istočasno upoštevaš letni in dnevni pretok + svoj osebni cikel (če še imaš menstruacijo, potem ta, sicer pa cikel lune), se pa vse, kar narediš zase, še bolj potencira!

Kaj pomeni, da je v tebi 5 Žensk?

Celotna kitajska medicina temelji na teoriji petih elementov, petih notranjih organov. Celoten obstoj je sestavljen iz petih elementov.

In ker je ves univerzum v tebi, si ti tudi zlitje petih elementov.  V tebi je VODA. Njen glavni organ so ledvice. To je ČAROBNICA v tebi. Sestavljena si iz ZEMLJE, ki se materializira v vranici. To je tvoja ZDRAVILKA. Ti si LES. Vodijo ga jetra. To je VIZIONARKA v tebi. Tvoj OGENJ – vlada mu srce. To je MAGNETIČNA Ženska v tebi. Pa KOVINA. Glavni organ so pljuča. To je tvoja KRALJICA.

Vseh pet elementov, pet žensk mora biti prižganih in enakomerno aktivnih: to ti zagotavlja zdravje telesa, čustev in vrlin. Če ti en element manjka, potem tvoje življenje ni stabilno. Če en prevladuje, potem nastane kaos, ker se drugi izčrpujejo.

Univerza joge obraza

Čaka te cela  Univerza joge obraza. Prvič ti bom predstavila nov sistem PET ŽENSK V MENI: postani mojstrica joge obraza in napredne obrazne diagnostike.

Tekom leta bova spoznali super aktivacijo žlez v glavi in njihov pomen, napredno diagnostiko obraza (usode, hormonskega sistema in notranjih organov), ki jo boš forever znala kot abecedo.

Mojstrsko se boš priučila vadb obraznih mišic: kombinacija dinamičnega, statičnega treninga ter izmenične aktivacije in sprostitve krožnih mišic.

Spoznala boš uporabo joge obraza v povezavi z emocionalno medicino – za osvobajanje travm, kreacijo, manifestacijo in odklepanje svojih potencialov.

Kaj je to BIORITEMSKA URA?

Taoistična medicina je že pred tisočletji odkrila, novodobna znanost pa je potrdila (in celo nagradila z Nobelovo nagrado!!!) dejstvo, da se ob samo določenih urah v dnevu v našem telesu proizvajajo specifični hormoni ter so izmenično aktivni notranji organi.Tovrstna ura obstaja tako v dnevu kot v celem letu. Vsak posamezni mesec v letu, vsak letni čas ima prižgan drug notranji organ in žlezo.

Če ob pravem času počnemo prave stvari ter poskrbimo za tisti organ, ki je trenutno prižgan, ga okrepimo. Sicer pa ga le še bolj izčrpamo. Zato se postaramo in zbolimo. Če pa istočasno upoštevaš letni in dnevni pretok + svoj osebni cikel (če še imaš menstruacijo, potem ta, sicer pa cikel lune), se pa vse, kar narediš zase, še bolj potencira!

Kaj pomeni, da je v tebi 5 ŽENSK?

Celotna kitajska medicina temelji na teoriji petih elementov, petih notranjih organov. Celoten obstoj je sestavljen iz petih elementov.

In ker je ves univerzum v tebi, si ti tudi zlitje petih elementov.  V tebi je VODA. Njen glavni organ so ledvice. To je ČAROBNICA v tebi. Sestavljena si iz ZEMLJE, ki se materializira v vranici. To je tvoja ZDRAVILKA. Ti si LES. Vodijo ga jetra. To je VIZIONARKA v tebi. Tvoj OGENJ – vlada mu srce. To je MAGNETIČNA Ženska v tebi. Pa KOVINA. Glavni organ so pljuča. To je tvoja KRALJICA.

Vseh pet elementov, pet žensk mora biti prižganih in enakomerno aktivnih: to ti zagotavlja zdravje telesa, čustev in vrlin. Če ti en element manjka, potem tvoje življenje ni stabilno. Če en prevladuje, potem nastane kaos, ker se drugi izčrpujejo.

Univerza joge obraza

Čaka te cela  Univerza joge obraza. Prvič ti bom predstavila nov sistem PET ŽENSK V MENI: postani mojstrica joge obraza in napredne obrazne diagnostike. Tekom leta bova spoznali super aktivacijo žlez v glavi in njihov pomen, napredno diagnostiko obraza (usode, hormonskega sistema in notranjih organov), ki jo boš forever znala kot abecedo. Mojstrsko se boš priučila vadb obraznih mišic: kombinacija dinamičnega, statičnega treninga ter izmenične aktivacije in sprostitve krožnih mišic. Spoznala boš uporabo joge obraza v povezavi z emocionalno medicino – za osvobajanje travm, kreacijo, manifestacijo in odklepanje svojih potencialov.

Ana B.Mozetič

Največje darilo sem sebi in svoji 4-letni hčerki podarilo, ko sem pričela skrbeti zase. Ko delam vaje ali se negujem, brez zadržkov to delam pred njo in ona me samo opazuje. Včasih ji tudi razložim, kaj počnem. Potem pa jo dobim, ko sama od sebe pred ogledalom dela vajo joker ali pa vaje kobra in strešica, včasih si tudi pomasira prsi. Wiiii kako lepo! 🙂

Tako da, draga Savina, tudi če nič več ne “dosežem” v tej šoli, sem v bistvu največji dosežek že naredila - to da samo s svojo avtentičnostjo in zvestobo sebi kot Ženski vplivam na svojo hčerko in ji znam samozavestno obrazložit kaj se ji kot punčki dogaja in kaj se ji še bo kot ženski.

Nataša Forštner Holešek

Šola Lifting Zlate Ženske mi je prinesel mnogo novega znanja, AHA momentov in prepričanje, da si telo lahko pozdravim, prenovim in pomladim. Naučila sem se uporabljati superživila še bolj natančno in za več namenov, kot sem to znala prej. Moje telo je kot prerojeno, moje prsi so dosti bolj polne in dvignjene. Moja koža izgleda mlajša, moj obraz niti slučajno ne kaže svojih let.

Ljudje me ves čas sprašujejo, kaj počnem, da tako izgledam in imam toliko energije. 🙂 Moj izgled, moja energija in moje počutje, so res neverjetni glede na stanje pred 9 leti, ko so mi diagnosticirali celiakijo in sem bia samo senca tega kar sem danes.

Mateja Praznik

Izjemno sem hvaležna za vse kvalitetne kontakte oz. teme, ki smo jih načele, jaz pa sem jih pograbila in šla še naprej v detajle. Ena takšnih posledic je ta, da sem končno našla poslovno mentorico zase, ki mi je pisana na kožo in začela delati z njo. Tudi theta meditacije, ki sta jih podarili v skupini skupaj z Izo Login, so bile ena od mojih prelomnih točk.
In vse teme, vsebine, ki si nam jih predajala na Facebook Live srečanjih.  Tvoja pristnost in odprtost sta mi največji darili. 

Tanja Rihteršič

Konec poletja 2017 sem doživela panični napad in s tem najhujši trenutek v mojem življenju. Vpisala sem se v program Lifting Zlate ženske in ne samo, da sem se naučila tako veliko o celotnem zdravju, jogi obraza, pravilni prehrani, ženski energiji, odnosih, ...vse to je pripomoglo k moji popolni ozdravitvi duše in telesa.

ANA B. MOZETIČ

Največje darilo sem sebi in svoji 4-letni hčerki podarilo, ko sem pričela skrbeti zase. Ko delam vaje ali se negujem, brez zadržkov to delam pred njo in ona me samo opazuje. Včasih ji tudi razložim, kaj počnem. Potem pa jo dobim, ko sama od sebe pred ogledalom dela vajo joker ali pa vaje kobra in strešica, včasih si tudi pomasira prsi. Wiiii kako lepo! 🙂 Tako da, draga Savina, tudi če nič več ne “dosežem” v tej šoli, sem v bistvu največji dosežek že naredila - to da samo s svojo avtentičnostjo in zvestobo sebi kot Ženski vplivam na svojo hčerko in ji znam samozavestno obrazložit kaj se ji kot punčki dogaja in kaj se ji še bo kot ženski.

TANJA RIHTERŠIČ

Konec poletja 2017 sem doživela panični napad in s tem najhujši trenutek v mojem življenju. Vpisala sem se v program Lifting Zlate ženske in ne samo, da sem se naučila tako veliko o celotnem zdravju, jogi obraza, pravilni prehrani, ženski energiji, odnosih, ...vse to je pripomoglo k moji popolni ozdravitvi duše in telesa.

NATAŠA FORŠTNER HOLEŠEK

Šola Lifting Zlate Ženske mi je prinesel mnogo novega znanja, AHA momentov in prepričanje, da si telo lahko pozdravim, prenovim in pomladim. Naučila sem se uporabljati superživila še bolj natančno in za več namenov, kot sem to znala prej. Moje telo je kot prerojeno, moje prsi so dosti bolj polne in dvignjene. Moja koža izgleda mlajša, moj obraz niti slučajno ne kaže svojih let. Moj izgled, moja energija in moje počutje, so res neverjetni glede na stanje pred 9 leti, ko so mi diagnosticirali celiakijo in sem bia samo senca tega kar sem danes.

mateja praznik

Izjemno sem hvaležna za vse kvalitetne kontakte oz. teme, ki smo jih načele, jaz pa sem jih pograbila in šla še naprej v detajle. Ena takšnih posledic je ta, da sem končno našla poslovno mentorico zase, ki mi je pisana na kožo in začela delati z njo. Tudi theta meditacije, ki sta jih podarili v skupini skupaj z Izo Login, so bile ena od mojih prelomnih točk.
In vse teme, vsebine, ki si nam jih predajala na Facebook Live srečanjih.  Tvoja pristnost in odprtost sta mi največji darili. 

V tebi živi 5 Žensk. Vsaka je povezana z določenim notranjim organom in žlezo, pa tudi s specifičnimi vrlinami, čustvi in notranjimi močmi. Ko je vsaka od njih prebujena in prehranjena, zasiješ v vseh svojih potencialih, zaživiš, kar si: ZLATA ŽENSKA.
Bolj neguješ in prehranjuješ vseh 5 Žensk v sebi, več obilja imaš v vseh aspektih v svojem življenju.

Z vadbenimi obredi, čustvenimi in lepotnimi rituali, zlatimi meditacijami boš postala (še bolj) zavedna ZLATA ŽENSKA, ki je v stiku z vsemi svojimi močmi ter z vsakim svojim gibom pomnožuje svojo energijo.

Tvoja vrednost bo sijala iz tebe – nikomur več je ne bo treba dokazovati, nikdar več ne boš dvomila vase.

Nataša Forštner Holešek

Ana Besednjak Mozetič

Tjaša Smuk

Jasmina Kacijan

Zelo zelo praktični in sistematični bova v tem šolskem letu. Pa zelo zelo ženski, intuitivni in odprti. Popolnoma varna in podprta boš.

Potek šole sem izbrala izjemno premišljeno, 100-odstotno učinkovito. Več kot petdeset tisoč Žensk sem že učila in totalno suvereno ti povem, da nam najbolj dragocene informacije, predavanja in znanje ne pomagajo NIČ, če jih ne utelesimo.

In če se ne počutimo varne, da se potopimo vase.

Le tako so spremembe trajne, globoke in stabilne. Pa naj gre to za tvojo težo, gibčnost, čustva, zdravo intimno partnerstvo, kvalitetne odnose, lepe prsi, razmerje s prehrano, z denarjem, polna lička, ljubezen do sebe, poslovni uspeh, hormone … Za vse velja isto.

Meni je od vsega najbolj pomembno, da ti eno celo leto nudim absolutno varen prostor, kjer boš lahko zacvetela in se doživela, ter ti predam znanje, ki ga boš sama uporabila, preizkušala, si ga prilagodila in aktivirala.

Da ti pomagam držati vizijo tvoje nove frekvence, medtem ko ti vzkliješ v novo, povečano verzijo sebe.

UNIVERZA JOGE OBRAZA (1. del)

VREDNOST PROGRAMA 800€

Popolnoma prenovljen sistem joge obraza, skladen s petimi ženskami v tebi in tvojo cikličnostjo. 30 vaj, ki jih boš lahko uporabljala celo življenje – vsak dan svoje cikličnosti eno. Ter sistematično pomlajevala celoten obraz, možgane ter vse žleze. 

supernutricionistka

VREDNOST PROGRAMA 500€

Predala ti bom celoten sistem uporabe superživil, skladen z bioritemsko uro kitajske medicine in te naučila diagnosticiranja potrebnih superživil po sistemu petih elementov kitajske medicine.

ZADIHAJ SE, PREDIHAJ VSE

VREDNOST PROGRAMA 300€

Darja Pristovnik bo imela veliki tečaj ZADIHAJ SE, PREDIHAJ VSE. Darja je največja mojstrica dihalnih tehnik. Predala ti bo svoje največje skrivnosti dihalnih čarobnosti, tudi v povezavi z jogo obraza.

univerza joge obraza (2 del.)

VREDNOST PROGRAMA 700€

Spoznala boš super aktivacijo žlez v glavi in njihov pomen, napredno diagnostiko obraza (usode, hormonskega sistema in notranjih organov), ki jo boš forever znala kot abecedo. Mojstrska vadba obraznih mišic: kombinacija dinamičnega, statičnega treninga ter izmenične aktivacije in sprostitve krožnih mišic. Akupresura in lifting točke obraza. Uporaba joge obraza v povezavi z emocionalno medicino – za osvobajanje travm, kreacijo, manifestacijo in odklepanje svojih potencialov.

EMOCIONALNA MEDICINA

VREDNOST PROGRAMA 300€

Katera ujeta čustva, prepričanja in travme se skrivajo v določenih delih telesa, organih in zdravstvenih težavah. Spoznaj in odvozlaj svojo zgodbo emocij, ki te držijo ujeto v določeno bolezen, bolečino.

ZLATA TIGRICA

VREDNOST PROGRAMA 300€

Prsi, orgazmičnost, čarobnost, Venera, zlata maternica, sexercises, taoistične in tantrične spolne tehnike, kung fu jajčnikov, pomlajevanje s soncem in luno, sodelovanje s planeti in zvezdami …

KROŽNE MIŠICE IN KRISTALNI JAJČEK

VREDNOST PROGRAMA 300€

Ženske manifestiramo skozi telo, pomlajujemo se skozi krožne mišice. Spoznala boš vaje, ki oživljajo krožne mišice, predala ti bom celoten učbenik vaj s kristalnim žadastim jajčkom, ki neguje ženske reproduktivne organe, pomožuje orgazmičnost in magnetičnost, hkrati pa prižiga spolne hormone, ki so istočasno mogočna sila kreativnosti.

trije zlati cikli

Bioritemski cikel narave, mesečni cikel Ženske in dnevni cikel meridianskega pretoka. To so trije cikli, na katerih bo slonela celotna šola, vadbeni obredi, ... Prvič se boš lahko ekskluzivno naučila alkimijske formule, ki sem jo sestavila prav za nas, zlate tigrice. Dobila boš ključ do TREH ZLATIH CIKLOV, ki se jih bomo naučile in jih ponotranjile kot poštevanko! To bo tvoje znanje za vse življenje, ki ga boš lahko uporabljala zase, ga predala bodisi svoji hčerki in prijateljicam bodisi vsem Ženskam sveta! 

NAČIN PREHRANE, NAGRAJEN Z NOBELOVO NAGRADO - V NAŠI ŠOLI

TVOJE BATERIJE BOVA NAPOLNILI Z DIETO, NAGRAJENO Z NOBELOVO NAGRADO

Ženske nujno potrebujemo sistem, strukturo, podporo, skupnost in občutek varnosti - šele potem se lahko naš živčni in hormonski sistem toliko sprostita, da se lahko začneta regenerirati; naši mali možgani pa sprejmejo spremembo kot nekaj dobrega, ne kot stres.

Zelo, zelo ključn delček v celoti pa je PREHRANA.

Že naša vadba bo sledila ciklom bioritemske ure narave in telesa, ki jo kitajska medicina spoštuje že 4000 let; leta 2017 pa je dobila tudi Nobelovo nagrado.

Preden sem začela učiti jogo obraza sem se ukvarjala z biofotonsko celično regeneracijo; dr. Alexander Popp je bil nominiran za Nobelovo nagrado za te raziskave. V jogi obraza sem našla način, kako spodbuditi proces aktivacije hormonov s preprosto vadbo - komore za celični regeneracijo so cenovno dostopne le redkim.

Kolikor je tvoja posamezna celica zdrava, energije polna in sijoča (ja, sijoča; zdrave celice žarijo z biofotonsko lučjo!) - toliko zdrava in sijoča si ti. To je zakon, tako to deluje.

 

AUTOFAGIJA JE KLJUČ DO TVOJE NOVE ENERGIJE

V letošnjem šolskem letu bova jedli tako, da bova sprožili proces maksimalnega povečanja luči, razstrupljanja, pomlajevanja in dolgoživosti v tvojih celicah. 

Ta proces se imenuje  ‘AUTOPHAGY'. Dr. Yoshinori Oshumi je za raziskovanje tega procesa dobil Nobelovo nagrado. A

utofagija znanstveno dokazano podaljšuje in pomlajuje življenje! Naomi Whittel pa je skupaj s fenomenalno skupino znanstvenikom sestavila nutricistični plan, ki je totalno preprost za slediti, istočasno pa totalno popolno poskrbi, da tvoje celice pridejo v stanje autofagije.

VREDNOST VSEH PROTOKOLOV PREHRANE IN JEDILNIKOV, RECEPTOV: 1.800€

Čakajo te najbolj ekskluzivna predavanja, svetovna imena in največji strokovnjaki z znanjem za katerega bi plačala več 1000€!

Čeprav bo vsak mesec posvečen izbranemu tečaju, pa bo ena sreda v mesecu namenjena tudi predavanju z novo temo/drugačno temo ter posebnim delavnicam naših gostujočih učiteljev iz Slovenije in tujine. Najmanj 12 predavanj, delavnic innovih svetovnih znanj, boš prejela v živo, hkrati pa boš lahko tudi postavljala vprašanja.

Sama na neki način živim kot »vrhunska, olimpijska športnica« v smislu, da imam okoli sebe ekipo osebnih mentorjev zelo različnih specializacij, skrbno in tehtno izbranih, največjih strokovnjakov s svojega področja, ki mi pomagajo, da sem v svoji optimalni kondiciji. Moj vrhunski »glam squad«.

Do mnogo teh mentorjev je zelo težko priti, ker so zelo izbirčni, cenovno nedostopni in zasedeni. Nekateri pa sploh ne predavajo javno.

Ne samo da bodo »VSI MOJI« prišli v našo šolo in s tabo delili napredni izbor svojega znanja tukaj bodo tudi zate.

Saj bodo po več tednov odgovarjali na vaša vprašanja in vas mentorirali, ko boste znanje iz delavnice pretapljale v prakso. Ne bodo samo prišli, povedali in odšli. To je neprecenljiv dodatek – poleg vsega, kar ti bo ta šola dala.

Želim, da si podprta tako z mojo energijo kot energijo učiteljev, ki jih neizmerno spoštujem.

Kopilotka te šole pa je čudežna Darja Pristovnik, moja velika inspiracija absolutne regeneracije in sijaja.

Kopilotka ‘stEvArdese’ in ‘stevard’ zlatega leta:

Zvezdana Mlakar; igralka, TV voditeljica, ženska, mama, žena, babica, umetnica, mojstrica, kmetica, učenka, učiteljica, inspiratorka … Srčna, sočna, sočutna, iskrena, pogumna. Ena sama je Zvezdana.

Bruno Šimleša; avtor številnih odličnih knjižnih uspešnic...v srčiki njegovega fokusa je ljubezen. Človeška, partnerska, do vsega kar diha in živi.

Tereza Poljanič; čaronica za slastne, zdrave recepte iz oddaje Zdravo, Tereza!, avtorica kuharskih uspešnic in strastna organic gurmanka

Anton Majhen; psihoterapevt in mentalni trener, vodja slovenskega Coaching inštituta ter inštituta I AM., ter podpredsednik društva psihoterapevtov Slovenije.Vodil in oblikoval je več kot sto različnih timov. Kot tekmovalec in coach je dosegel več zlatih medalj na svetovnih in evropskih prvenstvih. Vodil je tudi specialne enote in krizno pogajalsko skupino. Je specialist NLP, EMDR, PEAT, EFT in drugih orodij; trenira TA-coache, treniral je notranje coache na ZZRS, izvajal trening leadership coaching na MNZ in v policiji, excutive coaching v policiji in trening leadership coaching v Elanu.

Maja Vogrinc zlati del moje ekipe, ki poskrbi, da se vse moje vsebine in programi manifestirajo v realnosti. Strokovnjakinja za digitalni marketing, spletno oglaševanje, predavateljica ter lastnica spletne strani Maja Marketing Lab.

Alja Dimic, certificirana prehranska terapevtka, vodja Holistic centra z najsodobnejšimi diagnostičnimi metodami za analizo hormonov, članica največje ameriške dietetične organizacije in svetovalka kitajske tradicionalne medicine.

Sandra Laznik joga in spa terapevtka, ki uči in masira v najelitnejših luksuznih resortih tega sveta. Največkrat se ustavi na Maldivih. Nas bo odpeljala v  gibalni užitek senzualne joge.

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.

Neža Slak; Tantrika in sveta spolnost.

Nataša Forštner Holešek; strokovnjakinja za brezglutensko dieto in celiakijo; diplomirana živilska tehnologinja, ki se je poglobila v nadaljnji študij fiziologije prehrane, anatomije in avtoimunih bolezni.

Nataša Golder; vrhunska strokovnjakinja za nego, preobrazbo, pomlajevanje in diagnosticiranje kože.

Slavica Slavica; s čudežnimi rokami, šepetalka celulitu - največja mojstrica za odpravljanje celulita.

Danaja Usnik;specialistka za tehnike samozdravljenja in aktiviranja notranjih moči.

Tjaša Smuk; Delishi kuhinja, zakladnica veganskih receptov.

Svetovne avtoritete, ki posebej za našo šolo pripravljajo ekskluzivne delavnice

Petros Haffenrichter

Mojster pranayame in avtoriteta v svetu joge, ki redno predava v številnih joga šolah po svetu. Usposablja učitelje, poučuje jogo, pranajamo, nadam, filozofijo, vodi joga retreate in koncertira.

VEČ

Živi v Munchnu in vodi dva Jivamukti joga centra. Svoje učence inspirira tako z izjemnim, globokim, avtentičnim znanjem; kot s preprostostjo, radostjo in ljubeznijo, s katerim ga predaja.

ANGEL EVANS

Specializirana je za obnovo črevesne flore, možganov, vseh degenerativnih bolezni; ter dvig zavesti, kreativnosti, pomlajevanja. Njene zasebne stranke so znana Hollywoodska imena, ter najuspešnejši ameriški poslovneži.

VEČ

Več kot 35 let že ‘tekoče govori jezik energije’; v zadnji dekadi pa se največ posveča neurobiokemiji. Z ekipo vrhunskih in nagrajenih znanstvenikov, v okviru njene korporacije ‘Love Nation' in ‘Brain solutions' kreirajo revolucionarno tehnologijo za popolno regeneracijo našega biokemijskega sistema.

ZAT BARAKA

Trener novega Moškega. Prodorni učitelj, ki moškim širom po svetu svetu pomaga pri opolnomočenju, osebni rasti, izboljšanju intimnega partnerskega odnosa, spolnosti, starševstva.

VEČ

Njegovi treningi pomagajo moškim, da se osvobodijo starih podzavestnih vzorcev, emocionalnih travm in blokad - ter postanejo zavestni vodje, prisotni bojevniki, srčni ljubimci in vizionarji. Da v vsej svoji moči odklenejo svoje potenciale, ter zaživijo svoje poslanstvo v sebi, doma in v svetu.

dr. arturo peal

Spoštovani ameriški kineziolog, ki ima 30 let kliničnih izkušenj in 20 let predavateljske kilometrine, vrhunski diagnostik, maser kraniosakralne terapije, strokovnjak za anatomijo ter veliki mojster aikida in terapevtske joge.

VEČ

Predvsem pa je veliki strokovnjak za emocionalno medicino in sproščanje travm, ter zastalih čustev ujetih v notranje organe, vezivno tkivo in celice.

sasha cobra

Največja strokovnjakinja na svetu za zdravljenje spolne energije, partnerskih odnosov, poglabljanje intimnosti in orgazmičnosti, ki pomaga zaceliti tudi največje travme s področja intimnosti; ter odpreti tudi najbolj zaklenjeno telo.

VEČ

Je priznana učiteljica in terapevtka, ki pomaga zaceliti tudi največje travme s področja intimnosti; ter odpreti tudi najbolj zaklenjeno telo. Predavala je v več kot 50 državah in na šestih kontinentih. Sasha usposablja terapevte, znanstvenike, učitelje, zdravnike. Med njenimi zasebnimi klienti so velika imena iz sveta zabave in športa.

Najbolj poznana je po tem, da uspešno pomaga tudi tistim, nad katerimi so vsi dvignili roke in tistim, ki so doživeli najhujše oblike spolnih zlorab, ter nikdar niso doživeli užitka v svojem telesu. Pa po tem, da po delavnici z njo doživiš totalno intimno preobrazbo in celo izkusiš ‘orgazem celega telesa’. 8 let je učila izključno moške.

dr. Rajeev Kurele

Indijska enciklopedija za ajurvedo in superživila, ki s svojim znanjem, v eminentni predelovalnici kreira učinkovite, potentne mešanice rastlin najvišje kvalitete, za obnovo - posebej za člane indijske vlade.

VEČ

Specializiran je za vse starodavne ajurvedske recepture, ki jih pripravlja popolnoma enako, kot so jih alkemijsko izdelovali 4000 let nazaj. Istočasno pa je velik inovator, ter poznavalec najbolj potentnih kombinacij zdravilnih rastlin za čisto vsako bolezen in težavo. Ajurveda tudi staranje dojema kot bolezen, ki jo je mogoče popolnoma ustaviti in pozdraviti. Dr. Kurele predava samo za izbrance in zdravnike, tokrat bo prvič svoje znanje delil izven Indije.

CHERI CLAMPETT

Mama in kreatorka terapevtske joge, ki jo uči po priznanih medicinskih ustanovah, kot je Santa Barbara Cancer Center. Bolnikom v zadnjem stadiju, da mirno, brez bolečin in strahu 'prestopijo na drugo stran'.

VEČ

Ogromno ljudi se tudi s pomočjo terapevtske joge popolnoma in čudežno pozdravi. Sicer pa Cheri pomaga bolnikom v zadnjem stadiju, da mirno, brez bolečin in strahu 'prestopijo na drugo stran'. Da umrejo sproščeni in pomirjeni. Istočasno je pa v oporo svojcem, da se v najbolj ljubečem in varnem okolju poslovijo oziroma pospremijo svojega ljubljenega v drugo dimenzijo. Največje darilo, ki ga Cheri prinaša je, da nam pomaga, potopiti se v naša najbolj boleča čustva in jih za vedno ozdraviti.

KLIKNI NA POSAMEZEN MESEC

NOVEMBER

FOKUS VADBENIH OBREDOV

5 ŽENSK, 5 elementov:
Ohlajanje pregretega živčnega sistema, nižanje kortizola - stresnega hormona, utelešenje, 7 centrov žlez, 3 tan tieni, presredek, križnica, trebušno dihanje, krožne mišice, 57 mišic obraza, vrat, lobanjske mišice...

FOKUS PREDAVANJ IN DELAVNIC

Novembra bo mesec, ko bomo res spoznale TRI ZLATE CIKLE: bioritemski cikel narave, mesečni cikel Ženske in dnevni cikel meridianskega pretoka.

DECEMBER

FOKUS VADBENIH OBREDOV

ČAROBNICA, element vode.

Globinska obnova, spanje, anti-stres, sos proti izgorelosti, oksitocin - hormon pomlajevanja in ljubezni, ledvice, mehur, kosti, lasje, zobje, hormoni, možgani, sluh, maternica, kung fu jajčnikov, področje pod popkom, zimski sončni obrat, spodnja veka, ustni kotički, brada, ušesa, zadnjica, stegna, kosti …

FOKUS PREDAVANJ IN DELAVNIC

Decembra in januarja se bomo poglobile v UNIVERZO JOGE OBRAZA (1. del), popolnoma prenovljen sistem joge obraza, skladen s petimi ženskami v tebi in tvojo ciklič 30 vaj, ki jih boš lahko uporabljala celo življenje – vsak dan svoje cikličnosti eno. Ter sistematično pomlajevala celoten obraz, možgane ter vse žleze.

JANUAR

FOKUS VADBENIH OBREDOV

ČAROBNICA, element vode.

Hormoni, meridiani, mikrokozmična orbita, križnica – poganjalka ljubezni, venera, prsi, hlajenje in pomlajevanje možganov …

FOKUS PREDAVANJ IN DELAVNIC

Decembra in januarja se bomo poglobile v UNIVERZO JOGE OBRAZA (1. del), popolnoma prenovljen sistem joge obraza, skladen s petimi ženskami v tebi in tvojo ciklič 30 vaj, ki jih boš lahko uporabljala celo življenje – vsak dan svoje cikličnosti eno. Ter sistematično pomlajevala celoten obraz, možgane ter vse žleze.

FEBRUAR

FOKUS VADBENIH OBREDOV

ZDRAVILKA, element zemlje.

Psoas mišica, aktivacija serotonina, strah/stres, žalost/krivda, skrb/vznemirjenost, jeza/zamera,
čakre, nestrpnost/sovraštvo,krožne mišice obraza zasuki, oblikovanje telesa, trebušne mišice …

FOKUS PREDAVANJ IN DELAVNIC

Glavna tema februarja je tečaj KRISTALNI JAJČEK IN KROŽNE MIŠICE. Ženske manifestiramo skozi telo, pomlajujemo se skozi krožne mišice.

MAREC

FOKUS VADBENIH OBREDOV

VIZIONARKA, element les.
Zadihaj, predihaj, jetra, žolčnik, živčevje, oči, področje med obrvmi, ličnice, čeljustni sklep, vrata življenja, dinamične asane, topljenje celulita, spomladansko enakonočje …

FOKUS PREDAVANJ IN DELAVNIC

Darja Pristovnik bo imela veliki tečaj ZADIHAJ SE, PREDIHAJ VSE. Darja je največja mojstrica dihalnih tehnik. Predala ti bo svoje največje skrivnosti dihalnih čarobnosti, tudi v povezavi z jogo obraza.

APRIL

FOKUS VADBENIH OBREDOV

VIZIONARKA, element les.
Detoks, limfa, kri, točka kril, jetra, vranica, srce, krvne žile, kapilare, hipotalamus, čelo, senca, področje okoli oči, temporalna mišica, kondicija, topljenje maščob, lifting obraza, cirkulacija, obnova kože, roke, trebuh, stegna, zadnjica …

FOKUS PREDAVANJ IN DELAVNIC

SUPERNUTRICIONISTKA, 5 ELEMENTOV. Predala ti bom celoten sistem uporabe superživil, skladen z bioritemsko uro kitajske medicine in te naučila diagnosticiranja potrebnih superživil po sistemu petih elementov kitajske medicine.

MAJ

FOKUS VADBENIH OBREDOV

MAGNETIČNA, element ogenj.
Les -zemlja - ogenj, pomlajevanje obraza, srce, tanko črevo, trodelni grelec, osrčnik, timus, kostna masa obraza, lobanjske mišice, mišični stiki, ritem trening, magnetična hodeča meditacija, orgazmična energija …

FOKUS PREDAVANJ IN DELAVNIC

SUPERNUTRICIONISTKA, 5 ELEMENTOV. Predala ti bom celoten sistem uporabe superživil, skladen z bioritemsko uro kitajske medicine in te naučila diagnosticiranja potrebnih superživil po sistemu petih elementov kitajske medicine.

JUNIJ

FOKUS VADBENIH OBREDOV

MAGNETIČNA; element ogenj.
Kundalini, tantra, akupresura obraza, magnetične točke, pomlajeni jajčniki, venera, 'sexercises'.

Zlata tigrica v tebi dobi poseben tretma, SPECIALNI RETREAT.

Julija bomo kar 21 dni vstajale skupaj s soncem in se napolnile z najbolj pomlajevalno vibracijo. Naučile se bomo aktivirati epifizo, hipofizo in hipotalamus, skupaj s srcem, s prsmi, maternico, Venero in jajčniki.

FOKUS PREDAVANJ IN DELAVNIC

ZLATA TIGRICA. Prsi, orgazmičnost, čarobna, Venera, zlata maternica, sexercises, taoistične in tantrične spolne tehnike, kung fu jajčnikov, pomlajevanje s soncem in luno, sodelovanje s planeti in zvezdami …

JULIJ

FOKUS VADBENIH OBREDOV

ZLATA ŽENSKA, vsi elementi.
Sonce, luna, planeti, tai chi smeri neba, akupresurni pozdrav srcu, diamantna palača …

FOKUS PREDAVANJ IN DELAVNIC

ZLATA TIGRICA. Prsi, orgazmičnost, čarobna, Venera, zlata maternica, sexercises, taoistične in tantrične spolne tehnike, kung fu jajčnikov, pomlajevanje s soncem in luno, sodelovanje s planeti in zvezdami …

AVGUST

FOKUS VADBENIH OBREDOV

ZDRAVILKA, element zemlje.
Vranica, želodec, mišice, pankreas, sončni pletež, prsi, imunski sistem, spodnji del ličnic, zgornja veka, zgornja ustnica, stabilnost, mišični tonus in preoblikovanje.

FOKUS PREDAVANJ IN DELAVNIC

Pavza.

SEPTEMBER

FOKUS VADBENIH OBREDOV

KRALJICA, element kovine.
Pljuča, debelo črevo, koža, sinusi, ščitnica, obščitnične žleze, dih, čustva, nasolabialni predel, ličnice, obnosne mišice, roke, ramena, prsi, trebuh …

FOKUS PREDAVANJ IN DELAVNIC

EMOCIONALNA MEDICINA. Katera ujeta čustva, prepričanja in travme se skrivajo v določenih delih telesa, organih in zdravstvenih težav.

OKTOBER

FOKUS VADBENIH OBREDOV

KRALJICA, element kovine.

Pretočnost in gibčnost telesa in obraza, dihalna potovanja, dinamični in statični treningi obraznih mišic; krožne mišice, žleze - čakre, mali in veliki kozmos.

FOKUS PREDAVANJ IN DELAVNIC

UNIVERZA JOGE OBRAZA (2. del, mojstrski tečaj). Gre za super aktivacijo žlez v glavi in njihov pomen, napredno diagnostiko obraza (usode, hormonskega sistema in notranjih organov), ki jo boš forever znala kot abecedo. Mojstrska vadba obraznih mišic: kombinacija dinamičnega, statičnega treninga ter izmenične aktivacije in sprostitve krožnih miš Akupresura in lifting točke obraza. Uporaba joge obraza v povezavi z emocionalno medicino – za osvobajanje travm, kreacijo, manifestacijo in odklepanje svojih potencialov.

NOVEMBER

FOKUS VADBENIH OBREDOV

ZLITJE 5 ŽENSK V MENI, vsi elementi.

Zlati rituali obraza, telesa, diha in meditacij, epifiza, hipofiza, hipotalamus, orgazmiče vaje, sex magic.

FOKUS PREDAVANJ IN DELAVNIC

UNIVERZA JOGE OBRAZA (2. del, mojstrski tečaj). Gre za super aktivacijo žlez v glavi in njihov pomen, napredno diagnostiko obraza (usode, hormonskega sistema in notranjih organov), ki jo boš forever znala kot abecedo. Mojstrska vadba obraznih mišic: kombinacija dinamičnega, statičnega treninga ter izmenične aktivacije in sprostitve krožnih miš Akupresura in lifting točke obraza. Uporaba joge obraza v povezavi z emocionalno medicino – za osvobajanje travm, kreacijo, manifestacijo in odklepanje svojih potencialov.

Vsa predavanja, delavnice, vadbeni obredi, meditacije, protokoli, dostopi do spletnega templja in Facebook skupine bodo tvoji ZA VEDNO. Z vključitvijo v ta program boš prejela vse ključe, s katerimi boš lahko vedno znova odklepala trezorje dragocenega znanja.

Mojca Drofenik

Mateja Praznik

Maja Rehar

135 vadbenih obredov

48 predavanj in delavnic

48 nedeljskih vadb in meditacij

5X9 dnevnih retreatov

več kot 20 slovenskih gostov

več kot 10 tujih gostov

8 velikih master tečajev

12 druženj ob polni luni

Vrednost 12-mesečne šole Lifting Zlate Ženske je neprecenljiva. Cena pa bi lahko presegala tisoče €. Tvoja investicija vase bo prijazna. Za le 1,23€ na dan lahko celo leto nabiraš najbolj ekskluzivna znanja, prejemaš vadbe, treninge, prehranske plane, recepte, ženske obrede, meditacije.

 
 

facebook druženja v živo

pogosta vprašanja

KAKO SE LAHKO PRIJAVIM?

Prijaviš se lahko preko spleta.

Na tej spletni strani izpolniš prijavnico, na kateri izbereš način plačila, število obrokov itd.Lahko izbiraš med plačili s kreditno kartico, paypalom, ali nakazilom na TRR. Po oddaji prijavnice boš prejela na email predračun, ki ga lahko poravnaš preko elektronske banke, na pošti in vseh ostalih poslovalnicah, ki obdelujejo plačila po UPN-jih.

Izberi paket, ki ti najbolj ustreza!

Vsekakor ti priporočam prvo izbiro - "all inclusive" program. V prvi izbiri prejmeš veliko več. Skupnost, predavanja svetovnih gostov, druženja, podporo, druženja ob polni luni, skupinske meditacije,...

Če čutiš, da to ni zate in bi raje izvajala "le" vadbe, ob pravem času, na pravi način podpirala svoje fizično, čustveno in energijsko telo, lahko izbereš drugo opcijo. V tem primeru prejmeš dostop do spletne učilnice, kjer bodo tedensko, včasih dnevno objavljene nove vadbe.

KDAJ SE ŠOLA ZAČNE IN KAKO ŠOLA POTEKA?

Šola se prične 11.11.2018 in traja 12 mesecev. Prijaviš se lahko do vključno 11.11..

S prijavo in plačilom programa prejmeš svoj uporabniški račun v obliki uporabniškega imena in gesla, s katerim lahko vstopaš v spletno učilnico, kjer bodo tedensko objavljene vse nove vadbe. Tam se bodo tudi nahajali vsi posnetki FB live druženj, predavanj in delavnic.

Sicer pa se bomo družile in prejemale znanje tudi v zaprti Facebook skupini. Povabilo do nje boš prejela pri vpisu. Skupina je popolnoma diskretna, zaprtega tipa in ni vidna zunanjemu svetu. 

KAKO LAHKO PRIDEM DO POPUSTA?

Posebna ugodnost za upokojenke, študentke, mamice samohranilke!

Res si ne želim, da bi bil denar razlog, da se ne pridružiš temu bogatemu programu.

Če si finančno tega programa ne moreš privoščiti, ampak si srčno želiš, ga dušno potrebuješ, ti telo drhti, ko bereš opise, potem nam piši. Prosim predloži potrebna dokazila, napiši zgodbo. Vsaka taka prijava bo vzeta v obravnavo in se bom potrudila, da ti bomo šle naproti. 

Brez predhodne odobritve žal POPUSTA NE PRIZNAMO!

Prosim piši na [email protected].

KAJ POTREBUJEM ZA SPREMLJANJE ŠOLE?

Za spremljanje šole potrebuješ telefon, računalnik  in internetno povezavo. 

ALI LAHKO PLAČAM PO OBROKIH?

Imaš možnost plačati v enkratnem znesku, ali po obrokih. Končna cena je minimalno višja, ravno zato, ker si želim, da se programu pridruži čimveč žensk.

Na prijavnici boš lahko izbrala, kako želiš plačati. V enem, dveh ali celo petih obrokih, ki bodo sledili v naslednjih 12-mesecih po zaporedju, s katerim boš seznanjena po prijavi.

KAJ ČE S PROGRAMOM NE BOM ZADOVOLJNA?

Če s programom ne boš zadovoljna ti 100% povrnem denar!

Osebno ti garantiram, da bo program 5 ŽENSK V TEBI; Lifting Zlate Tigrice tak, kot ga še nisi doživela. Prinesel ti bo transformacijo na vseh področjih.  Če boš sledila programu ti to 1000% garantiram.

Edini pogoj bo - da si z mano do konca!

Tukaj ti delam uslugo, saj vem, da se bo vmes vklopil mehanizem samosabotaže, da bo volja popustila. In takrat res ne smeš oditi in zapreti vrata svoji povečani različici. Čakala te bo za vogalom in tisti trenutki vztrajnosti bodo odločilni. Torej, če boš na koncu akcije želela denar nazaj, zato ker ti program ne bo prinesel tistega, kar ti obljubljam, ti brez vprašanj povrnem sredstva. Vmes med programom tega ne bom storila - tebi v prid.

KAKO PRIDEM DO BONUSOV?

Bonusi bodo podeljeni po naslednjem protokolu:

  • 250 vstopnic za (uradni del) predstavitev knjige na gradu in 500 vstopnic (neuradni del) za druženje in praznovanje bo podeljeno prvi vpisanim in vplačanim prijavam. O tem boste obveščene po emailu po nakazilo prijavnine. 
  • Vsi ostali bonusi bodo podeljeni z ŽREBOM. V žrebu sodeluješ če svojo prijavnico oddaš in poravnaš v prvih 14 dneh (do 20.10.)
ALI JE PROGRAM PRIMEREN TUDI ZA NOSEČNICE IN DOJEČKE?

Program je VEČ KOT PRIMEREN za mamice in bodoče mamice. Poskrbela boš za oksitocinsko infuzijo ljubezni, miru, okrepila in obnovila svoje ženske reproduktivne organe, prsi... Vsako vajo, ki jo bom snemala za vas, bom posebaj prilagodila tudi za nosečke in doječke, oziroma posebej poudarila, če katera ni primerna in varna. 

Varnost tebe in tvojega otročka, zaklada, je moja skrb in odgovornost.

Posebej za nosečke in doječke pa bo Darja Pristovnik 1-krat na mesec pripravila posebno delavnico z vadbo prePOROD. 

Tudi jedilniki in izbrana superživila vam bodo prilagojeni.

KAJ PA ČE NIMAM FACEBOOKA, KAKO LAHKO SLEDIM PROGRAMU?

Facebook osebni profil za spremljanje oddaj v živo potrebuješ. Ampak ni ti potrebno skrbeti, lahko ostaneš ANONIMNA. 

Skupine ti ni treba uporabljati za druženje – a lahko ti povem, da boš presunjena nad podporo, srčnostjo, ljubeznijo, goloto in iskrenostjo žensk. Žensk, ki se zavedamo, kako zelo različne smo – a prav to slavimo. In to nas povezuje v velik objem ljubezni.

Varnost in zasebnost te skupine varujem kot levinja varuje svoje mladičke. Tukaj pa ni debate. Vsako nespoštovanje tega, da je vse, kar je objavljeno znotraj, izključno za nas, naš varen prostor, bom brezkompromisno odstranila iz naše šole. Vsako nespoštovanje naše različnosti prav tako. Lani tega niti enkrat ni bilo treba narediti! Pa nas je bilo v skupini 900. Vse bomo podpisale, da bo tako – da se bomo počutile 1000 % varne.

Preteklo šolsko leto je bilo to nekaj največ vrednega; presenečenje za vse nas. Tako smo si vse pomagale, se spodbujale, v dobrem in slabem, delile ena z drugo vse. Ena z drugo smo jokale, se smejale in si tudi fizično pomagale, ko je bilo treba. Delile svoja znanja, svoje izkušnje, svoje zgodbe in svoja čustva. Jaz sem po navadi bolj med tistimi, ki nisem toliko za tovrstne družabnosti, pa smo se vse take tako zelo odprle. Ustvarile prijateljstva za vse življenje. Za vsako izmed nas so prišli trenutki, ko smo se malo umaknile. Potem smo prišle nazaj, z še večjo ljubeznijo. Vedno, v vsem smo bile sprejete. To je najlepše. Da lahko prideš, greš – popolna svoboda in sprejetost.

Ene so bile del skupine bolj od blizu, druge bolj od daleč. Od tistih, ki so veliko delile, smo se ogromno naučile in se same našle v njihovih transformacijah. Na koncu leta smo se pa v večini vse opogumile.

Ne samo da so se stkala prava prijateljstva tudi v živo – jaz sem našla nove sodelavke, nove ženske, s katerimi sodelujem …

Vse smo dobile ogromno pomembnih stikov.