BRUNO ŠIMLEŠA

Avtor številnih odličnih knjižnih uspešnic, Šola življenja, Ljubeznoslovje, Brez rokavic, Modrost življenja...v srčiki njegovega fokusa je ljubezen. Človeška, partnerska, do vsega kar diha in živi.

Bruno je še en dokaz, da obstajajo varni, globoki in pristni Moški, ki si upajo biti v stiku s svojimi čustvi ter v intimnem stiku s svojo Žensko. Lani na prireditvi Gala Zlata Ženska nas je vse tako navdušil, da sva mu z Zvezdano poleg predavanja namenili še eno vlogo. Saj, boš v živo videla, katero.

Kaj moškemu odpre srce? In kaj mu prinese življenje z odprtim srcem? Kako ženske prižgemo ogenj v sebi in v moškem? Kaj je prava moška moč? Združimo dolgo ločena svetova v ljubezensko dvojino. Odženimo strahove, da nismo vredni in dovolj, takšni kakršni smo.

Bruno je moški, ki o moških govori brez rokavic. Z jasno moškostjo odstira moška prepričanja, čisti nahrbtnike moškega z ljubeznijo in namero, združiti dolgo ločena svetova v ljubezensko dvojino.

Mateja vavtar

Poznam jo že več, kot 10 let in nisem še srečala bolj pogumne zdravilke - ki se ne ustraši ničesar; ne najtežje fizične bolezni, ne najgloblje čustvene bolečine.

Oboje sprejme z brezpogojno ljubeznijo - zato ime njeno delo takšne rezultate.

Ogromno svojega časa posveti pacientom, nad katerimi so vsi dvignili roke; istočasno pa je raziskovalka, z izjemnim znanjem o starodavnih civilizacijah.

Mateja je ‘specializirana’ za to, da lahko vstopa v matriko časa in prostora: iz kjer dobiva vizije krajev, dogodkov, oseb. Zmore videti avrično polje okolje osebe, ki je pred njo, prebrati slike v preteklosti in harmonizirati energije v sedanjosti: v telesu in prostoru.

Vse to počne z globokim spoštovanjem in z milino.

Zakaj so vse stare civilizacije slavile in spoštovale spolnost?

Tantra, taoizem, Minojska kultura, stari Egipt. Bog in Boginja. Zdravljenje skozi spolnost. Kreiranje s spolno energijo. Kraljica na dvoru in temna noč moške duše.

Od zdaj naprej bomo na spolnost gledali popolnoma drugače!

Ženska in Moški: POTREBUJEMO DRUG DRUGEGA, DA POLNO UTELESIMO SVOJE POTENCIALE

Postani mojstrica v izražanju svojih potreb, ter se za vedno odpovej pomanjševanju/kastraciji moških. Postani kralj v svojem intimnem odnosu in preženi tigra, ki živi v ženskih malih možganih.

INTIMNO ZLITJE, 4000 let stara meditacija tantre in taoizma, za prižig najglobljega, strastnega, kraljevega varnega in podpornega partnerstva med žensko in moško energijo.

SPOLNA ANATOMIJA, spolnost je med drugim tudi infuzija vitaminov, prižig hormonov in najmočnejša regeneracija zdravja.

ŽENSKA VSAK TRENUTEK BOLJ SREČNA IN SOČNA

O ženski moči, modrosti in o metli! Več kot 50 let je trajalo, da sem se zares srečala. Kdo sem, kaj sem, s svojim poslanstvom.

Sporočila dolge poti ženske, ki jo je bolelo, ki se je predajala, dajala, dojila in plesala v mesečini, iskala in prosila, ustvarjala, rojevala in iskala luč.

Čutne, vroče, neomejene s časom, svobodne, ki življenja ne etiketira, ki življenje živi.

HELENA DE NOBREGA

Najbolj zaželena, iskrena in natančna BaZi astrologinja, mojstrica Feng Shuja in poglobljenega znanja kitajske metafizike. Helena je večino časa preživela v Maleziji, kjer se je šolala pri največji avtoriteti na področju kitajske metafizike, osebno pri Joeyu Yapu.

Več kot 12x je bila na njegovih intenzivnih in poglobljenih modulih, ter diplomirala na Mastery Academy. Edina je bila, ki ji je Joeya uspelo pripeljati v Slovenijo.

Helena me s svojim preciznim in uporabnim znanjem vedno znova preseneča in ni besed, ki bi lahko opisale kako globoko jo spoštujem. Ne samo zaradi znanja, tudi zaradi njene brezkompromisne etičnosti. Njena predanost delu, nenehnemu poglabljanju in strankam je vzor.

Ko to ugotoviš in izraziš - se vse spremeni. Ali res obstajajo duše dvojčice? Ali jih morda obstaja več? Kakšna je razlika med karmičnim in dušnim partnerstvom?

Za to, da se neko razmerje sploh realizira in obstane je potrebnih več stvari. Ni zgolj dovolj, da imamo z nekom odlično astrološko kompatibilnost, temveč je potrebno upoštevati še štiri dejavnike. Šele ko se vsi ti poklopijo, govorimo o alkimiji oz. zlitju dveh duš.

VPOGLED V TVOJO ASTROLOŠKO KARTO!

Vsak izmed nas ima v svoji BaZi karti element, ki govori o tem, kaj so kvalitete in lastnosti, ki jih nujno potrebuješ od svojega partnerja. Oziroma, to je tisti element, ki ti pove, katere lastnosti iščeš pri drugi osebi.

ANA NOVAK

Humanitarka in specialistka za zdravljenje psiholoških travm in zastalih čustev, ki s svojim znanjem pomaga predvsem na kriznih vojnih žariščih.

Največ izkušenj je dobila v Libanonu, kjer je pomagala beguncem in otrokom beguncem pri vojnih travmam, ter otrokom žrtvam hudih zlorab.

Psihološka pomoč v takšnih okoliščinah mora biti maksimalno učinkovita in preprosta za uporabo.

Ana je bila v Libanonu vodja ekipe humanitarnih delavcev, ki je skrbela za 22.000 otrok. Trenutno sodeluje, kot svetovalka v begunskem centru v Avstriji in z Unicefom Slovenija pripravlja poseben priročnik za delo z otroci in proti izgorelosti učiteljev v slovenskih šolah.

Več bolečih izkušenj povezanih z odnosi imamo, težje breme prinesemo v nov odnos ali ga nosimo skozi obstoječ partnerski odnos. Senca nam lahko zamegli pogled, da ne gledamo realne situacije odnosa v sedanjosti, da ne vidimo zares partnerja nasproti sebe, takšnega, kot je in da ge moremo ne občudovati, ne razumeti. Istočasno pa zaradi senc ne moremo prepoznati svojih pravih potreb v odnosu in jih izraziti.

Savinin kralj in … pravnuk Zeusa. 🙂

Po izobrazbi arhitekt, sicer pa lastnik priznane restavracije na Kreti in ogromne bio kmetije, kjer me drugim butično pridelujejo nagrajeno oljčno olje; prihaja iz otoka, kjer je Minojska kultura postavila temelje evropski civilizaciji.

Za Minojce je bil partnerski odnos nekaj svetega in božanskega; ženske pa so častili, saj so se zavedali, kakšno zdravilno in hranilno moč imajo.

Mitologija in Minojska tradicija se utelešata v moških iz Krete, ki se zavedajo, da bolj imajo odprto srce in bolj so povezani s svojimi čustvi, bolj mogočni so v svoji moški energiji.

Kako lahko Ženska odklene najboljše v svojem Moškem in ga poveča?

Kaj Moški potrebuje od Ženske, da ji da lahko vso varnost in ljubezen? Ženska ima lahko ob sebi na stotine žensk, ki jo imajo zelo rade in jo podpirajo, so tukaj zanjo, kar je veliko, dragoceno darilo - a ti ne morejo dati takšnega občutka varnosti, kot ti jo daje en sam moški.

Moški pa od ženske dobi največjo inspiracijo, fokus in le skozi njo je lahko resnično nahranjen.

tantra smeha in zabave

gostiteljici in kreatorki dogodka

vid valič

Hudomušno o odnosih, spolnosti,
masaži prsi in pravih moških.

utrinki lanskega leta

Rezerviraj svoje mesto na dogodku in izkoristi ceno za zgodnje prijave za dogodek, ki bo naredil velik PREMIK V ZAVESTI.