Ljuba moja,

 

Danes je najin zadnji dan izziva in čas za češnjo na torti vseh 21.dni druženja in AUTOFAGIJE.

S tabo bi rada delila posebno vajo, ki meni in mnogo drugim ženskam pomaga, da ohranjamo svojo vibracijo in s tem privabljamo v svoje življenje boljše, polnejše občutke, odnose, situacije.

To je VIBRACIJSKI BALONČEK. 🎈🎈🎈

kako deluje vaja vibracijski balonček?

Ženske smo mojstrice razprševanja energije za stvari, ljudi, odnose, ki nas izčrpavajo in ki jih ni moč popraviti iz naše strani.

Čas je, da se naučimo prepuščati, spuščati, odpuščati in zaupati.

 

Z dnevnim izzivom 🎈VIBRACIJSKEGA BALONČKA 🎈 se boš izklopila glede tega, da te skrbi nekaj glede denarja, službe, da te moti nekaj pri partnerju, pri eni prijateljici, da te moti odnos z mamo.

Ne boš popravljala ničesar od zunaj, ne boš izgubljala energije, ne boš spreminjala življenja drugim, ne boš popravljala zunanjih okoliščin, ampak boš v bistvu popravljala svojo frekvenco.

 

»Vse, kar se v zunanjem svetu dogaja, je vse samo fotokopija. Ne zgubljamo energije, da rešujemo zunaj stvari, ampak popravljamo svoje občutke.«

 

Ko te preganjajo skrbi, glede obnašanja drugih do tebe, na primer da bi se nekdo do tebe drugače obnašal in bi bila ti s tem srečna, ko te sKrbi, da bi bil tvoj bančni račun poln, da bi imela manj kilogramov oz. bolj fit telo, to vse izklopiš in se delaš, da to že imaš in se tako tudi počutiš.

Opustiš pričakovanja. Seveda delaš na tem, ampak ne klecneš pod goro pritiskov. Kako?

Z vračanjem v svoj varni krogec oz. energetsko vibracijo.

Vsakič, ko se znajdeš v taki situaciji, ki te želi kot vrtinec poskrati v negativne občutke in stanja si govori:

»Ne, ne, ne. Jaz grem nazaj v svojo frekvenco. Ne glede na to, kaj se zunaj dogaja. Jaz sem odgovorna upravljalka svoje frekvence.«

 

Ta izziv ni samo današnji oziroma trenutni. To je tvoja tehnika, h kateri se lahko zatečeš vsakič, ko si v stiski, vsakič ko imaš občutek, da je z določeno osebo nekaj nerazrešenega, vsakič, ko se ti zdijo stvari neobladljive (odnosi, situacije,...).

Garantiram ti, da boš že po nekaj dnevih  občutila razliko in okrepila zavedanje, kje ti odteka energija in kaj znižuje tvojo vibracijo.

Tukaj najdeš svojo brezplačno predlogo vaje VIBRACIJSKI BALONČEK.

prenesi svojo predlogo
No images found.