AKTIVNA REGENERACIJA TVOJE ČAROBNICE

Praktičen, celostni program, ki poskrbi za delovanje tvojih LEDVIC in uravnava Čarobnico v tebi.

To je ultimativna regeneracija ter postavitev temeljev za tvoje hormonsko ravnovesje, pretočno limfo, razstrupljene možgane, zdrave kosti in sklepe, dober spomin ter osnova za tvoj STIK S SABO.

Hkrati pa je to program, ki ob pravem času, z upoštevanjem bioritemske ure narave poskrbi za delovanje tvojih ledvic, možganov in uravnava element vode v tvojem telesu.

Čakajo te 4 jutranji in 4 večerni obredi v katere so vključene VAJE JOGE OBRAZA, VAJE ZA TELO PO BIORITEMSKI URI ter VAJE ZA ZLATO INFUZIJO ENERGIJE. Tokrat gremo popolnoma v prakso!

Zate sem pripravila 24 VIDEO VAJ + 4 AUDIO MEDITACIJE, ki te bodo podprle pri tem, da bo klic tvoje intuicije jasen, da bo reka kreativnosti še močneje tekla in da boš izzive lahko premagovala z otroško radostjo.

Čakajo te tudi BONUS BOMBONČKI za vsak teden regeneracije, ki bodo poskrbeli, da so bodo tvoje ledvice delovale kot urica, stresni hormoni pa se bodo stopili iz telesa kakor lanski sneg.

*Program "Aktivne regeneracije" je za vse udeleženke šole "Lifting Zlate Tigrice" že na voljo znotraj učilnice pod Čarobnico.

Skrbno kreiran program za podporo tvojih ledvic je po bioritemski uri najbolj aktualen v zimskem času, vendar je uravnana ledvična energija temelj, zato ti programček priporočam skozi celo leto.

kaj ti narava sporoča zdaj?

Zima je čudovit čas za potopitev vase in pravi trenutek, da zgradiš temelje za najpomembnejši odnos v tvojem življenju - odnos s sabo! Tako na fizičnem kot na čustvenem nivoju. Vladavina elementa vode in močna energija ledvic te kličeta po umiku vase in skrbi zase. 

Obdobje ledvic je čas zimskega počitka, ko se zdi, da se na zunaj ne dogaja ničesar, znotraj nas pa tle kot v topem kaminu. Ta topel kamin je prostor v prsih, ki daje občutek zaupanja, globine in vedenja, da bo za vse poskrbljeno. Od tam presketajo nove ideje, ki bodo na pomlad lahko pokukale na plano samo, če bo dovolj vode in bo naša nadledvična žleza spočita, da bo ustvarjanje lahko potekalo lahkotno in z užitkom, kot otroška igra. Narava nas nagovarja, da se obrnemo vase in naravnamo kompase navznoter saj ve, da je to ključno, da se lahko v toplejših mesecih manifestirajo stvari tudi navzven.

Ženska, ki ima uravnano energijo vode, mehko teče skozi življenje. Njeni ledvici sta spočiti, prav tako nadledvični žlezi, ki sta ključna za uravnavanje stresnega hormona kotizola v krvi. V trenutkih, ko vse divja okoli nje, se zna obrniti vase, si zaupati in takoj zapluti v rešitve, namesto drame. Njena vlažnost namesto panike ubira poti kreativnosti in ustvarjalnosti. 

Če se v tem obdobju pogosto srečaš z občutkom izpraznjenosti, utrujenosti, obupa, nameni nekaj minut nežnemu potopu v svoji ledvici in izpihaj neprijetne občutke. 

naloga in vloga ledvic in čarobnice v tvojem telesu

Močna življenjska energija ledvic se kaže v pristnem stiku s sabo, zavedanju sebe, vero vase in z naravnim občutkom varnosti iz katerega lahkotno kreiraš, manifestiraš in zaupaš v Univerzum. Vse to je osnova, da se v današnjem tempu življenja, ki je poln stresa, z njim spopadeš na lahkoten način. Tak človek odraža stabilnost, ki jo črpa iz svoje vere vase in prepričanosti, da bo in da je za vse poskrbljeno. Vse to je posledica uravnane ledvične energije in spočite nadledvične žleze. 

Kadar je energija ledvic porušena, so tvoje roke in noge vedno hladne, tvoja glava pa polna skrbi in misli. Večkrat se znajdeš potopljena v svoje strahove in zakrčenosti, ki v mnogih primerih vodi v izčrpanost in izgorelost. Namesto lahkotnega kreiranja se počutiš osamljeno, tvoj notranji otrok pa je popolnoma prestrašen in ranjiv. Svojemu moškemu ne zaupaš, da bo zate poskrbel, tak odnos pa imaš tudi z Univerzumom. 

Neravnovesje se lahko kaže kot težave z ledvicami, jajčniki, nadledvično žlezo, maternico. Tvoj hormon kortizol skače gor in dol kakor na trampolinu in življenje teče kot hudournik, namesto kot lepa, gorska in igriva reka. To lahko čutiš tudi kot pomanjkanje idej in posledično slabem "manifestiranju" tvojega sanjskega življenja.

Kadar sta ledvici vlažni in sočni, si kot čisto prava Čarobnica, ki si zna pričarati vse, kar si želi z lahkoto, si povezana s predniki, svojimi duhovnimi vodniki in z moškimi v svojem življenju. Kreativnih idej ti ne zmanjka in ves čas si pripravljena na rojevanje novega znanja, infomacij in idej. 

 

 

Kako konkretno ti bodo rituali pomagali regenerirati ledvice, možgane in Čarobnico?

Trebušno dihanje je temelj življenja. Najino vodilo skozi celoten proces Aktivne regeneracije bo, da ne glede na to kaj počneva, kje sva, s kom sva, kaj delava - vedno, vedno paziva in zavestno dihava trebušno in tudi z ledvenim delom. Kadar ne dihaš trebušno te to krči, stiska, zastaja ti limfa, voda in tudi čustva. Celoten hormonski sistem je izsušen in nedelujoč kar kljubuje tudi staranju.

Jutranji ritual Aktivne regeneracije je sestavljen iz 3 različnih vaj v video obliki. Vaje so različne za vsak teden posebej.

RITUAL JOGE OBRAZA

Nič ni bolj regeneracijskega in pomlajevalnega kot začeti dan z jogo obraza. Mišice na glavi namreč pomasirajo in prekrvavijo tudi možganske žleze, zgladijo gubice. Joga obraza je ena najpotentnejših vaj za tvoje ravnovesje hormonov in ravnovesje v telesu nasploh.

RITUAL BIORITEMSKE VADBE

Bioritemske vaje so vaje, ki v pravem letnem času krepijo pravi element in tako potencirajo delovanje. Tokratne so usmerjene na križnico, jajčnike in ledveni predel. Kadar v telesu fizično premikamo energijo, poskrbimo, da se celotno telo prekrvavi. Rezlutat ni samo oblikovano telo, ampak tudi vse prednosti krepitve določenega organa, ki upravlja tudi ostale dele

RITUAL ZLATE INFUZIJE ENERGIJE

Da lahko katerakoli funkcija poteka v tvojem telesu, potrebujejo celice energijo. Tam, kjer je energija, tam je kisik, je življenje. Proces regeneracije je tako samo logična posledica.

 

Večerni ritual Aktivne regeneracije je sestavljen iz 3 različnih vaj v video obliki. Vaje so različne za vsak teden posebej.

RITUAL JOGE OBRAZA

V večernih ritualih joge obraza boš obraz pocrkljala in pripravila na pomlajevalne procese, ki se bodo zgodili ponoči.

RITUAL BIORITEMSKE VADBE

Bioritemske vaje so vaje, ki v pravem letnem času krepijo pravi element in tako potencirajo delovanje. Tokratne so usmerjene na križnico, jajčnike in ledveni predel. 

RITUAL ZLATE INFUZIJE ENERGIJE

Da lahko katerakoli funkcija poteka v tvojem telesu, potrebujejo celice energijo. Tam, kjer je energija, tam je kisik, je življenje.

Vsakemu tednu pripada skrbno izbrana meditacija.

V prvem tednu si boš s pomočjo meditacije očištila vseh sedem čaker v tvojem telesu, kamor se nalagajo stres in travme.

V drugem tednu pridejo na vrsto možganske žleze, ki so kot diamanti, ki prižigajo našo jasnost in spomin.

Čuječnost petih čutil se boš učila z meditacijo v tretjem tednu in v četrtem greva v srce, prebuditi ljubezen do sebe.

Bonus bonbonček je SUPER nasvet tedna, ki ti bo še dodatno okrepil aktivno regeneracijo. Je kot češnja na vrhu tortice vsem vajam, dihcem in meditacijam, ki spadajo k programu Aktivne regeneracije.

KAKO KONKRETNO TE BODO OBREDI PREOBLIKOVALI IN NATANČEN PREGLED

Zdaj bo tvoj obraz zažarel kot diamant. Tvoja lička se bodo napolnila, tvoja ščitnica bo oživela in začela popolno delovati.

S tem vadbenim ritualom bova aktivirali ščitnico, spodbudili delovanje vseh hormončkov, hkrati pa tudi tvojo kožo na obrazu obogatili s svežo krvjo, spodbudili limfo ter dvignili obrazne mišice.

Obred pomaga definirati formo obraza, okrepi čeljustni sklep, lika podbradek in neguje celotno področje vratu. 

Spet bova vajam dodali dodatni učinek z dihanjem. 

Ta Kraljevi večerni obred ti bo prinesel globoko sprositev ter razbremenil napetosti po tvojem telesu.

Osredotočili se bova na spodnji del hrbtenice, ki potrebuje vsakodnevno sproščanje, saj je v njem shranjenih ogromno zastale energije in nepredihanih blokad. Ko sprostiš križnico, odkleneš ključavnico, ki odpira vrata do oživljanja celotne hrbtenice in možganov.

Potem bova povezali obe točki, ki držita v ravnovesju tvoj center moči – na hrbtni strani med 2. in 3. vretencem Vrata življenja, na trebušni strani pa popek, ki je t.i. zavetišče duha.

Z mehkimi gibi bova potovali v tvojo maternico in jajčnike ter s posebno masažo točk aktivirali pljuča (ta točka ti bo pomagala tudi pri prebolevanju pljučnice, kašlju, bronhitisu, astmi in bolečinah v prsnem kosu.)

Ta jutranji obred za Kraljico je sestavljen iz 6 različnih vaj, njihovi učinki pa se ti bodo poznali tako na fizičnem, čustvenem in energetskem telesu. 

Je odličen začetek dneva, saj razstrupi celoten organizem (odplavi zastalo limfo iz obraza, očisti dihalne poti, spodbudi optimalno delovanje črevesja), prebuja obraz in telo in ju hkrati sprošča. Vsakič ko izpihnemo staro, naredimo prostor za novo, mlado, sveže in zdravo.

Istočasno boš rehabilitirala hrbtenico, kolena (tvoja pljuča so povezana s sklepi in kostmi v telesu), s krvo nahranila in zbudila vseh 12 glavnih meridianov (5 organov: srce, vranica, ledvice, jetra,pljuča, 7 čaker in 7 žlez) ter zelo pomembno aktivirala in okrepila svoj imunski sistem, da boš čez dan zaščitena.

Jutranji ritual je infuzija energije za Kraljico, ki potrebuje dodaten zagon in jasno delovanje. Z njim boš okrepila energijo pljuč, imunskega sistema in aktivirala čiščenje v debelem črevesju. 

Istočasno boš odprla prostor v pljučih in se počutila bolj samozavestno, pogumno, pripravljeno na to, da objameš življenje.

Velik poudarek tega rituala je na dihanju. 

Energija pljuč deluje po zakonitostih elementa kovine. To pomeni, da več ko izdihneš, izpustiš in odložiš, več pridobiš.

Zaupala ti bom tudi akupresurno točko na meridianu debelega črevesja Li4 – Hegu točko, ki je izjemno učinkovita pri odpravljanju bolečine – glavobol, migrena, zobobol…, izboljševanju kvalitete kože, pospeševanju prebave, lajšanju alergij in težavah z dihali. Ugodno vpliva na razstrupljanje pljuč in črevesja ter krepi imunski sistem.

Deluje spodbujevalno, zato se je v času nosečnosti izognemo, v času samega poroda pa bo okrepila popadke.

Ta posebna meditacija TANTRA KRONA ti bo pomagala aktivirati tvojo žarečo, kreativno, spolno, pomlajevalno energijo.

Najprej bova prižgali plamen v sredini tvoje maternice. Dihali bova v njo in povečevali njeno esenco, tvojo esenco. Tukaj je doma tvoja izvorna moč in tvoja ženska sočna energija Kraljice. 

Potem bova to esenco preselili tudi do vagine, presredka, do trtice, hrbtenice. Pripeljali jo bova vse do temena in žlez v glavi ter z njo pomladili obraz. 

Vsaka celica tvojega telesa bo lahko absorbirala to pomlajevalno, regenerativno energijo. 

*OPOMBA! Program "Aktivne regeneracije" je za vse udeleženke šole
"Lifting Zlate Tigrice" že na voljo znotraj učilnice pod Čarobnico.

Celoten 4-tedenski program Aktivne regeneracije z vsemi rituali, videi, meditacijami in bonusi tedna, je tvoj za 27,90€!