Joga obraza

Trening 57 mišic obraza bo tvoj najboljši lepotni kirurg,
psihoterapevt in zdravnik obenem.

OBRAZ – Ogledalo in nadzorni center celega telesa

Področje od vratu navzgor je direktorska pisarna našega organizma. Ko pridno vadimo z njo, nam to prinaša izjemne učinke; zasijemo navznoter in navzven.

Možgani, živčevje, žleze, stičišče stotih meridianov, morje akopresurnih točk, izpis stanja vseh notranjih organov in kar 57 mišic imamo na tem delu.

Ko so le-te v optimalnem volumnu in na svojem mestu, celotna pisarna deluje. Zaradi tega smo mladi po videzu in počutju.

Mišice obraza (še posebej mišica temporalis na lobanji) so namreč strateškega pomena za aktivacijo žlez v glavi; le-te pa nadzirajo delovanje
celotnega endokrinega sistema.

Od njega je odvisno vse. Ko je hormonsko stanje v ravnovesju, smo v procesu nenehne regeneracije in cvetenja; obraz pa je poln, v formi in brez gub.

Vedno ko vadimo z obrazom, obenem treniramo
tudi žleze in notranje organe ter našo pretočnost.

Gube niso nič drugega kot energetski zastoji. In zdaj je čas, da življenje neomejeno steče po nas.

Joga Obraza je najbolj dobičkonosna izmed vseh vadb.

Z njo se obraz na pravih mestih napolni in definira, gube se gladijo, mišice zgradijo, koža zasije, lasišče se prekrvavi, vid okrepi, dlesni se stimulirajo, sluznice navlažijo, zaloge energije obnovijo, možgani prebudijo, žleze v glavi aktivirajo – zaradi česar se celoten endokrini sistem začne uravnovešati, notranji organi se z življenjem napolnijo, celoten organizem zavibrira in se regenerira… 

 

28 edinstvenih vaj + priročnik

Samo 14,90€

Po prijavi boš prejela doživljenjski dostop do spletnega templja, kjer te čakajo vse video vsebine in PDF priročnik.

NAROČI

V SEBI IMAMO INTERNET, a ga ne uporabljamo!

V glavi imamo dve žlezi, epifizo in hipofizo, ki sta kot direktorici hormonskega sistema. Pod njuno taktirko bo ves orkester hormonov sinhron, ustvarjal lepo glasbo in prinašal zdravje ali pa bo razglašen, kar vodi v slabo počutje in bolezen.

Omenjeni žlezi sta zares strateškega pomena. Z njuno pomočjo se proizvajajo pomembni hormoni, češnja na hormonski torti. Poleg oksitocina še serotonin – delujoč proti depresiji, rastni hormon, ki skrbi za obnovo, mladostnost in moč ter melatonin – najmočnejši antioksidant, varuh pred rakom.

Žlezi tudi nadzorujeta, kaj se dogaja v telesu in poskušata vzpostavljati red, ravnovesje med hormoni. Ves čas bi morali biti kot napet, sočen grozd, a že po 25. letu začne žal njuno delovanje pešati in kmalu sta videti kot zmečkana rozina. 

Pa si predstavljate zmečkanega dirigenta, ki nima energije niti zase, kako bo nekaj proizvajal, ustvarjal, pa hkrati še odločno dirigiral drugim? 

Z rednimi treningi joge obraza boš okrepila vseh 57 mišic ter okrepila delovanje omenjenih žlez. To ti bo posledično prineslo hormonsko ravnovesje, odlično počutje in mladosten videz ter energijo.

Že takoj na prvi vadbi obrazne joge sem opazila spremembo počutja, če bi opisala z eno besedo - poživljajoče in začutila sem, da se nekaj dogaja. Sicer sem rabila nekaj tednov, da sem videla odziv obraznih mišic, toda že takoj po prvi vadbi in po prvem tednu sem obrazne mišice čutila...
Moj že malce zrel obraz in občasno tudi utrujen, se je spet"prižgal", koža se je napela in sije, učinek gub je manjši. Ne kažem svojih 48 let in izgledam občutno pomlajena. Hvala Savina!  
----
Špela Palčič

Vpisala sem se na začetni tečaj iz gole radovednosti in takoj sem bila navdušena nad rezultati. Po dveh mesecih vadbe sem se začela zelo drugače počutiti. Težko rečem kako drugače. Mogoče tako - zdelo se mi je da sem budna, živa, da imam ogromno neke moči in volje za tisto kar počnem. Prej sem se včasih počutila, kot bi bila na pol mrtva. In šele ko sem se navznoter počutila drugače, se mi zdi da se je vse pokazalo na obrazu. Začela sem tudi dobro spati. Nisem več dežurala cele noči, tudi to je bilo zelo pomembno. 
---- Cirila Čufer

Ob nakupu 2 ali 3 spletnih programov, ti upoštevamo 10% popust.

 

28 edinstvenih vaj + priročnik

Samo 14,90€

Po prijavi boš prejela doživljenjski dostop do spletnega templja, kjer te čakajo vse video vsebine in PDF priročnik.

NAROČI