Telesni stražar za stres in spanje

Vaje Savinine ciklične vadbe za umirjanje telesa, uma in duha.

Kolikor si bila čez dan podvržena stresu,
toliko se moraš zvečer »razstresiti«.

Telesni stražar za spanje in stres bo postal tvoj najboljši prijatelj, ki ti bo vsak večer znova pomagal odpraviti posledice stresa, te sestavil in omogočil tvojemu organizmu, da ponoči napolni tvoje baterije, da boš čez dan odporna, budna, sveža in produktivna, brez čustvenih in energetskih nihanj.

Odpravila boš škodljive posledice, ki jih je stres že povzročil tvojim žlezam, živčnemu sistemu in celicam. S tem boš postala odporna proti stresu, ki ti v prihodnje ne bo mogel do živega.

Pravo spanje je najmočnejše superživilo na svetu, najboljši zdravnik, najbolj vrhunski pomlajevalni in lepotni tretma.

Je tudi zaščitnik pred stresom, ki revitalizira možgane, je eno najmočnejših shujševalnih sredstev, krepi spomin in koncentracijo, stabilizira čustva, obnovi imunski sistem, živčni sistem in napolni baterije notranje energije, ter kreativnosti.
Z vajami Telesni stražar za stres in spanje boš poskrbela tako za pravo spanje, kot tudi za optimalno delovanje endokrinega sistema.

14 edinstvenih vaj + priročnik

Samo 14,90€

Po prijavi boš prejela doživljenjski dostop do spletnega templja, kjer te čakajo vse video vsebine in PDF priročnik.

Naroči

 

BIORITEMSKA DNEVNA URA KITAJSKE MEDICINE

Ura dvanajstih meridijanov nam kaže, kdaj je določen organ najbolj aktiven. To je priložnost, da ga prenovimo, in odgovornost, da ga takrat ne šibimo.

Če ob pravem času počnemo prave stvari, se nam zdravje maksimalno okrepi. Čisto vsi bi morali znati gledati na to uro in jo dosledno upoštevati, saj je to najpreprostejši ključ do popolne vitalnosti.

Ob nakupu 2 ali 3 spletnih programov, ti upoštevamo 10% popust.

14 edinstvenih vaj + priročnik

Samo 14,90€

Po prijavi boš prejela doživljenjski dostop do spletnega templja, kjer te čakajo vse video vsebine in PDF priročnik.

Naroči