100% Moj Bikini Eliksir

Spletna akcija za najino Bikini preobrazbo

6 diamantnih obredov vadbe in prehrane, ki bodo preoblikovali tvoje telo, prižgali tvoje hormone, odprli tvoje srce, podprli tvojo vitkost, napolnili tvoje prsi, učvrstili tvojo ritko, dvignili tvoje počutje, zravnali tvoj trebušček in pomladili tvoj obraz.

Ali je Bikini Eliksir akcija primerna zate?

Si želiš doseči naslednje cilje?

TOP forma in blago čiščenje

Shujšati želiš do 5 kilogramov – točno veš kam ja in kam ne, odplaviti celulit, se razstrupiti, prižgati svoje hormone, se spoprijateljiti s pravo hrano in učvrstiti svoje telo. Želiš si biti v svoji življenjski formi na vseh nivojih.

SOS varno oblikovanje telesa

Rada bi stopila več kot 5 kilogramov, oziroma več kot 10. Niti slučajno nočeš, da se ti ob tem povesi koža in ti upade obraz. Za vedno se želiš posloviti od jo-jo efekta, ter trajno izgubiti odvečno težo. Hočeš biti dirigentka svojih hormonov, ne pa njihova žrtev.

Želiš imeti dovolj energije, da izpelješ ta svoj cilj! Da postaneš Ženska svojih sanj. Želiš se spoprijateljiti s svojimi hormoni, se soočiti s svojimi strahovi, ter zmagati. Končno si pripravljena, da se postaviš na prvo mesto in poskrbiš zase tako kot veš, da si zaslužiš!

FIT oblikovanje telesa in notranja generalka

Številka na tehtnici je tam, kjer mora biti – a trdno verjameš, da je zase treba najlepše skrbeti, vsake toliko časa narediti generalno čiščenje, ter še povečati svoj sijaj. Tudi ti, tako kot jaz, si mnenja, da je bistvo življenja v tem, da se imaš vsako leto rajši, da se vedno bolj ljubeče neguješ, spoštuješ, rasteš in nadgrajuješ.

Rada bi se učvrstila, zgradila dolge, ženske mišice, se okrepila, povečala svoje obline na pravem mestu, ter mogoče le preoblikovala telo na posameznih delih.

Želiš si pomlajen obraz, čvrsto ritko, polne prsi, raven trebušček, srečne hormone, najboljšo formo, še večji razcvet Ženske energije in svojih potencialov. Želiš biti samozavestna v kopalkah, ter v doseganju svojih ciljev, ter izražanju sebe.

Vozni red akcije 100% Moj Bikini Eliksir določiš sama

ZA SMEŠNO NIZKO CENO 25,40€!

Moje darilo tebi, saj je vso gradivo vredno vsaj 200x več in tvoja mini obligacija, da boš svojo preobrazbo vzela resno.

PRIJAVI SE ZDAJ

V čem je akcija 100% Moj Bikini Eliksir posebna?

Zaščita hormončkov in notranja pomladitev

Pomlajevanje še nikoli ni bilo tako preprosto in globoko! Trening pa tako prijazen za Žensko naravo.

Bistvo je v hormonih!

Preobrazba niti slučajno ne bo samo zunanja, vklopili se bodo tvoji najpomembnejši notranji izviri vitalnosti in zdravja, tvoji glavni zavezniki: tvoji hormoni. Pomladila se bo tvoja maternica, prižgali tvoji jajčniki, zasijala bo vsaka tvoja celica. (Tudi če si že v menopavzi! Le-ta bo postala druga pomlad!

Čas tvojega pravega razcveta!)

Varna in trajnostna preobrazba

Ob shujševalnih kurah ponavadi obraz pade, prsi se povesijo, nadledvična žleza se še dodatno izčrpa, delovanje ščitnice pa se mnogokrat trajno poškoduje. Ja, hujšanje je nevarno za ščitnico!

Smo razdražljive, naporne za vse okoli nas in neskončno utrujene. Tukaj pa bo ravno nasprotno! Tvoja lička bodo postala polna, koža žareča, počutje fenomenalno, nadledvična žleza močna, ščitnica bo varna, mišice čvrste, ritka sexy, tvoje prsi pa bodo stoječe-kot najstniške.

In kar je najpomembnejše - tvoj rezultat bo trajen.

Dr. DETOKS 5 ORGANOV

Vaje prvega obreda temeljijo na zvokih kitajske medicine za razstrupljanje vseh petih notranjih organov.

Najprej boš sistematično sprožila nežno generalno čiščenje in rehabilitacijo v ledvicah (pa v nadledvični žlezi, mehurju, reproduktivnih organih, kosteh, možganih …), v jetrih (pa v žolčniku, krvi, hipotalamusu, kitah), v srcu (pa v timusu, tankem črevesju, osrčniku, epifizi, hipofizi, krvnih žilah), v vranici (pa v trebušni slinavki, mišicah, kapilarah, dojkah) in v pljučih (pa v koži, debelem črevesju, ščitnici, dihalih).

TANTRA TREBUŠNJAKI

Bistvo 2. obreda je, da z vseh strani trenira tvoje trebušne mišice, da krepi tvoj center in trup, istočasno pa spodbudi cirkulacijo v nogah, odplavi zastalo vodo iz tkiva in limfnih »bazenčkov«, kot so npr. dimlje. Torej topi tudi celulit. Češnja na torti 2. obreda pa je v diamantnem tantričnem dihu, ki napolni baterije maternice, jajčnikov, nadledvične žleze in ledvic.

LIFTING RITKE IN HORMONOV

V tem obredu bomo poskrbele za svojo žlezo metabolizma in čustev ‑ za ščitnico. Tej žlezi metuljčici v emocionalni medicini pravijo tudi »žleza žrtve« ali »žleza neizgovorjenih besed«. Diagnosticirane ali pa nediagnosticirane težave z njo imamo pretežno ženske, sploh če se neprestano trudimo ugajati drugim ter nosimo bremena vsega sveta na svojih ramenih. Vsakič, ko se samosabotiramo, škodujemo svoji ščitnici, ki je eden izmed stebrov našega hormonskega sistema ter psihičnega počutja. Od nje so odvisne tudi naše težave s težo.

SEKSI, FLEKSI & ROCK' N' ROLL

Bistvo 4. obreda je v tem, da popolnoma aktivira križnico! V kitajski medicini križnici pravijo »hudičev prelaz«, ker nam v njej zastaja toooliko energije. Zaradi teh zastojev trpi naš celoten živčni in energetski sistem in tudi naša drža, volja do življenja pa LIBIDO!

KUNDALINI BOOT CAMP

Akcija Bikini Eliksir v najvišji - 5. prestavi!

Na vrsti bo 14 dni zip/skoncentrirane faze. Kar zdaj sledi, bo akcija v akciji, razstrupljanje v razstrupljanju, ali pa morda tvoj novi eliksir način življenja. Vsekakor pa boš lahko ELISKIR FORMULO uporabila vedno, ko se boš želela prečistiti, vrniti v vrhunsko kondicijo, povečati svojo energijo in resetirati svoje hormone.

DIAMANTNA MATERNICA IN JUICY BRA

6. obred bo oživel tvojo križnico, ki je ključna za zdravje tvojih reproduktivnih organov, živčevja in hrbtenice.

Dvignil, treniral in zaokrožil bo tvojo ritko (kar pripravi se na avč počepe :-)), aktiviral tvojo limfo in ti pomagal stopiti celulit. Predvsem pa bo napolnil tvojo maternico z diamantno življenjsko energijo, naredil lifting tvojega obraza in prsi. Tvoje prsi bodo dvignjene, učvrščene in po želji tudi … večje. Ti se boš odločila, kaj potrebujejo in jim to podarila. Spoznala boš točko za razstrupljanje jeter in najmočneje pomlajevanje. Vaje bodo dosegle tako tvoje mišice -  na najpomembnejših delih, kot tvoje celice.

BONUS - KNJIGICA RECEPTKOV

Kot darilo ti podarjam e-knjigico, v kateri najdeš več kot 50 receptkov za zdravilne napitke in smoothije, razkošne zajtrke, zdrave sladice in pregrizke, lahka kosila in večerje.

Klikni spodaj in pokukaj v knjiico (iz vsakega poglavja par receptkov).

POKUKAJ V KNJIGICO
PRIJAVI SE ZDAJ