Eknjiga mojih 59 TOP receptov

Zbirka receptov za zdravilne napitke in smoothije, razkošne zajtrke, zdrave sladice in pregrizke, lahka kosila in večerje, bogate solate in osvežilne juhe.

Spodaj preveri zakaj so ti recepti posebni in zakaj vem, da ti bodo všeč. 

ta so(n)čna e-knjiga je tvoja za samo 13,40€!

NAROČI SVOJ IZVOD

Brez glutena in belega sladkorja

Prav vsi recepti so brez belega sladkorja in glutena. Vendar kljub temu ne boš za čisto nič prikrajšana. Naučila te bom peči okusni in zdrav spirulinin kruh, češnjeve brownije, pripravili bova osvežilne poletne bučkine špagete in božanske bananine palačinke.

 

Zdrave maščobe za tvoje 'happy' hormočke

Prava maščoba je nujna za naše hormone, delovanje možganov in celo pomagajo pri hujšanju. JA, prav si prebrala! Na drugi strani izbira slabih maščob (rafiniranih, hidrogeniziranih in trans maščob) packajo tvoje organe, mašijo žile in pripomorejo k nabiranju kilogramov in nastajanju celulita. V knjigici so recepki, ki bodo nadomestili nezdrave prigrizke s pravimi superživili. Izvedela boš recept za cvetačne kokice, ohrotov čips, pomfri iz sladkega krompirja in še in še ...

 

Hrana, ki pockrlja tvoje borbončice in ima stranski učinek vitko postavo

Vsi recepti so nadvse okusni in mjaaami, obljubim. Sama obožujem dobro hrano, raznolike receptke in vključujem veliko različnih sestavin. In tukaj sva si verjetno podobni - tudi ti si ne želiš monotone puste hrane, samo zato ker ne redi in ker je zdrava. Zdrava hrana je lahko najbolj okusna hrana hkrati - in jaz jo rada naredim tako.

Si radovedna in te zanima kaj te čaka v e-knjigi?

Iz vsakega poglavja sem ti pripravila izsek parih receptov,
ki jih lahko preizkusiš in se prepričaš, da potrebuješ tudi ostale.:)

PUKUKAJ V KNJIGICO

ta so(n)čna e-knjiga je tvoja za samo 13,40€!

NAROČI SVOJ IZVOD