DARILO: E-KNJIGICA O TEM, KAJ PRINAŠA ENERGIJA LETA 2022 IN KAKO JO LAHKO NAJBOLJ IZKORISTITIŠ ZA SVOJ PREBOJ

 

Vse do zdaj je bila priprava na leto VODNE TIGRICE.

Po taoistični astrologiji se je začelo leto Vodnega Tigra. In večina astrologij in napovedi se strinja, da je pred nami leto, kot ga še ni bilo. Da so nas vse pretekle izkušnje in lekcije pripravljale na leto 2022. Zdaj je čas, da v praksi zaživimo svoje vrednote in potenciale. Ne bo lahko leto - a istočasno nam to leto daje priložnost največjega napredka in preboja v našem življenju. Na osebnem in globalnem nivoju.

Sama sem prepričana, da se da vsako usodnost alkemijsko spremeniti v ugodnost, če se nas vodijo vrline in čisto srce. Vse, prav vsaka energija je lahko veter v naših krilih, če jo znamo pravilno in spoštljivo uporabiti.

KAJ TE ČAKA V E-KNJIGICI?

Savina Atai je otroška in najstniška leta preživela ob stopalih številnih svetovnih mojstrov duhovnosti in regeneracije, ter se najbolj od blizu učila starodavnih skrivnosti obnove. Kot deklica je bila 6x krščena, prejela je več kot 100 posvetitev. Še preden je začela hoditi v osnovno šolo jo je Maharishi Mahesh Yogi, oče transcedentalne meditacije, naučil posebne tehnike jogijskega lebdenja. Pila je urin z avatarji in jedla prano z velikimi guruji.

Ekstremno otroštvo, ki je bilo poleg izjemnega znanja polno globokih travm in zlorabe, ter nevarnih prehrambenih režimov, je na njenem zdravju pustilo hude posledice. Pri 25 letih je imela hormone 80-letnice, ter resno obliko avtoimune bolezni Mast Cell Activation Syndrome. Fizično in psihično je bila popolnoma izsušena.

Takrat se je zakopala v vso znanje, ki ga je kot deklica začela dobivati, začela ločevati zrno od plev, ter raziskovati najnaprednejša dognjana over-the-edge medicine. Ugotovila je, da je glavna skrivnost obnove telesa v aktivaciji t.i. ‘Zlatih hormonov’, ki se nahajajo v glavnih stikalih v našem telesu, v žlezah v glavi. Te so ključne za naše zdravje, fokus, energijo in pomlajevanje. Skupaj s strokovnjaki je razvila edinstven sistem vadbe ‘Tao Face Yoga’, ki preko posebnega treninga obraznih mišic aktivira celotni endokrini sistem. Za celovito regeneracijo in pomlajevanje, čustveno moč, kreativnost in aktivacijo naših potencialov.

Zdaj, pri skoraj 42-ih letih ima hormone 25-letnice, travme pa je preoblikovala v svoja krila.

Z vsem srcem deli svoje praktično znanje: več tisočim ljudem je pomagala, da so se dvignili iz izgorelosti in zasijali.

Savinini akciji ‘Juicy & Strong’ se je priključilo več kot 40.000 ljudi iz celega sveta, ter gostje kot so Mantak Chia, Wim Hof, Dave Asprey …

Sodelovala je na FLOW Summitu, v izjemni družbi Joe-a Dispenze, Gregga Bradna, Byron Katie, Dalai Lame …

Je avtorica knjižnih uspešnic, gostja TV oddaj, predavateljica - ki je svojo tehniko predstavila med drugim v Santa Barabara Cancer Centru. Stalna avtorica v sloviti Yoga Magazine. In skupaj z največjo svetovno avtoriteto taoističnega znanja in bestelling avtorjem Mantakom Chio pripravlja knjigo o Tao Face Yogi in Juicy Hackingu - sistemu, ki popolnoma obnovi hormone, čustva in moč.

Dostopaj do DARILA e-knjigice z nasveti za Leto Vodne Tigrice 2022.

Dostopaj

Tiger se končno zagleda v gladini vode. Vzgajan je bil, kot nemočna. mala mačka. A je toliko večji.

Letos to vidi in zaživi.

Letos je leto tvoje VELIČINE, ki jo napaja tvoje SRCE. Utelesi jo. Pripada Ti. To si TI.

Dostopaj do DARILA e-knjigice z nasveti za Leto Vodne Tigrice 2022.

Dostopaj