Kaja Kopun

Maribor, Slovenija, vadbe v živo in online

Z vami delim zaklade dolgoživosti Tao Face Yoge in juicy face liftinga skozi programe prilagojene vašim potrebam. V Mariboru vodim tedenske vadbe in mesečne delavnice intenzivne vadbe za vse, ki tedensko ne najdejo časa, a si ga enkrat mesečno namenijo. Prav tako se povezujemo na online vadbah, vadbah 1:1 ali delavnicah, ki jih vodim za podjetja v okviru izvedbe zdravja na delovnem mestu. S face yogo sem se srečala leta 2013 v Mariboru, ko je ena prvih generacij Savininih certificiranih inštruktoric vodila vadbe. 10 let sem bila del vadbe v živo ali online, del principa, ki se je nadgrajeval, dodeloval, rasel in še zmeraj raste, kot rastemo me, da smo najboljša verzija sebe. Vadba je postala moj hobi skozi katerega sem v turbulentnem poslovnem okolju ohranjala sebe, zdaj znanje delim naprej saj želim, da vsi živimo te preproste a tako potentne zaklade dolgoživosti. Te zanima več, poveži se z mano.

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

INSTAGRAM: @taofaceyoga.facelifting

FB PROFIL: Kaja Kopun | Tao Face Yoga&Facelifting

FB PAGE: www.bloomyoga.si

 

 

GABRIJELA KROPE

Steiermark (Avstrija), Online

Znanje Juicy Face Lifting & Power Brain Yoga uporabljam za dvigovanje vibracije in razploženja. Specializiram se za izgorele ženske in moške, ki želijo odkriti in živeti svoje potenciale, ki želijo več od svojega življenja.

Delam na nemško govorečem trgu. Na področju Steiermark-Au vodim tečaje v živo. Pripravljam pa tudi online tečaje.

KONTAKT

E-MAIL: liftup.yourlif3@gmail.com

INSTAGRAM: @gabrijela Krope.

FB PROFIL: Gabrijela Krope

FB PAGE: Lift up your face - lift up your life

 

 

moja zgodba

Meni je vadba Tao Face Joge spremenila življenje. Pred tem, se spominjam, sem bila brez fokusa, brez energije, totalno izgorela,... S pomočjo vaj sem postopoma spremenila svoje življenje. Spoznala krasnega partnerja, dobila sanjsko službo, ustvarjat začela imetje, predvsem pa živet svoje življenje. Iz enakih razlogov si želim svoje znanje deliti z drugimi, da vzamejo življenje v svoje roke in zaživijo v vsej svoji veličini. Da spoznajo orodja s katerimi si pomagajo, ne glede na situacijo v kateri so.

MARIJA VAVPOTIČ

Online in v živo

Od nekdaj rada raziskujem številne stvari. Dajem svoj glas in podporo vsemu kar nas ohranja mladostne in polni z energijo po naravni poti in je brez stranskih učinkov. Jogo obraza vidim kot eno izmed stvari za dosego tega.

Uživam v deljenju znanja in pri meni lahko izbiraš med:

  • individualno uro prilagojeno željam in potrebam
  • skupinskimi vadbami online (s prižgano ali ugasnjeno kamero)
  • kdaj pa kdaj me najdeš tudi na kakšni delavnici v živo

Ne obljubljam nemogočega ali spremembe čez noč, vem pa da se da marsikaj. Poučujem v slovenščini, angleščini ali hrvaščini na različnih stopnjah: začetni, nadaljevalni, napredni ter v kombinaciji z mišicami medeničnega dna.

Moja vizija je, da vsakdo utelesi tisto najboljše v sebi, se pomiri s svojimi t.i. temnimi lastnostmi ter deluje v skladu s svojim ritmom in v harmoniji z naravo. Rada bi še živela v svetu, kjer sta uravnoteženi moška in ženska energija, ki druga drugo podpirata, se spoštujeta in delujeta v sinergiji. Oh, ja…

Moj moto: be wild, juicy and free. Z jogo obraza v kombinaciji z mišicami medeničnega dna utelešamo delček tega. Se mi pridružiš?

KONTAKT

E-MAIL: [email protected] 

WEB: faceyogauniverse.com

FACEBOOK: Face Yoga Universe

YOUTUBE: Face Yoga Universe     Calendly: Face Yoga Universe

 

 

 

 

 

moja zgodba

V čudovito znanje joge obraza sem se poglobila po letu 2020 ob izobraževanju za licenco. Od tedaj naredim vsak dan vsaj eno vajo, vsaj eno mini vajico. Kadar pa jo delam dalj časa, recimo 20 -30 minut na dan, se mi to občutno pozna na obrazu. In ne samo to - imam občutek, da z energijo lahko kar leeeeetim.

Kot strastna bralka se v vsako stvar rada poglobim in jo obdelam iz različnih vidikov. (In pri tem nabavim gore knjig.) Tudi jogo obraza sem tako obdelala. Spoznala sem, da ni to samo za biti lep, sploh pa ni samo za ženske.

Po formalni izobrazbi imam magisterij iz računalništva in informatike. Rada rečem, da z izbiro tako različnih stvari združujem delovanje leve (računalništvo) in desne (joga in to) možganske polovice.

Moja strast je širitev in poglobitev znanja na različnih področjih. Zanima me vse živo. Če bi živela 100++ let, se ne bi naučila vsega, kar svet ponuja ali kar lahko najdem v sebi. Kaj šele da bi to znanje delila z drugimi….a nekaj pa lahko, a ne?

Zadnjih nekaj let se izpopolnjujem tudi v svetu govorništva in mirne duše lahko rečem, da se počutim najbolj živo, ko stojim in govorim na odru pred ljudmi. Pred javnim nastopanjem naredim kakšno vajo iz joge obraza, da mi dvigne razpoloženje in energijo, in to se odraža tudi v mojem nastopu. Joga obraza je uporabna za skoraj vsako priliko. 

 

ILONA KOLAR

Slovenska Bistrica

Znanje Juicy Face Lifting metode poučujem na invidualnih uricah 1 na 1, v Salonu joge obraza, kjer lahko izbirate med urico TAO Face Joge ali Juicy Face masažo. V kombinaciji sta najmočnejši znanji, ki dvigneta vaš obraz in vaše razpoloženje.

KONTAKT

SALON JOGE OBRAZA

LESKOVARJEVA 4

2310 SLOVENSKA BISTRICA

E-MAIL: [email protected]

INSTAGRAM: @salonjogeobraza

FACEBOOK: @salonjogeobraza

WEB PAGE: salonjogeobraza.com

TELEFON: 041-478-066

PREJ

POTEM

moja zgodba

Ko sem se vpisala v program Savine Atai sem bila še na bolniški postelji in z navdušenjem poslušala kako govori o žlezah v glavi, kako jih aktiviramo in prebudimo. Ta znanja so me tako navdušila, da sem se odločila, da bom tudi sama delila znanja naprej, če mi uspe, da se vrnem v življenje zdrava in močna za izzive, ki jih prinaša življenje In tukaj sem, pripravljena tudi vam vrniti vašo sočnost in moč....

  • povrnila se mi je slina, najpomembnejša življenjska tekočina
  • z rednim izvajanjem, celotnega paketa mentorstva LZT, sem premagala nespečnost
  • aktivirali so se mi hormoni
  • vaje za očesno krožno mišico so mi okrepile vid
  • prekrvavila sem sredico v glavi in aktivirala vsa stikala v glavi
  • znova sem spoznavala občutke čutenja, ki so mi bili zaradi ogromne količine zdravil odvzeti

.

ALENKA KRSTIČ

Online

Izobraževanje je temelj osebnega napredovanja, zato sem se odločila narediti licenco za TAO FACE YOGO. S tem sem še nadgradila in poglobila svoje znanje, ki sem ga pridobila v dveh letih Savinine šole. Spoznala sem 5 žensk, ki živijo v meni in v vsaki izmed nas in so odgovorne za našo srečo in notranje zadovoljstvo.

Z znanjem o sebi, hormonih in ženskah, sem našla svojo žensko energijo v sebi, jo prižgala in si s tem prižgala tudi svoje hormone. Hkrati pa našla energijo in željo, da svoje znanje in izkušnje predam ženskam, samskim mamicam v najlepših letih, da se iz utrujenih mamic, pre-rodijo v sproščene in samozavestne ženske.

Trenutno učim online v manjših skupinah in pa tudi 1 na 1, v slovenskem in angleškem jeziku.

PREJ

POTEM

moja zgodba

Oktobra 2016 se mi je podrl svet, saj sem ostala sama s 13 mesečnim otrokom, krediti, hipoteko, stroški in z ogromnimi strahovi. Z raziskovanjem sebe sem naletela na prvi online program Savine Atai in se brez pomisleka prijavila nanj. S tem se mi je odprl popolnoma nov svet – odkrila sem kakšni vzorci, travme in blokade me omejujejo v vsakdanjem življenju. Na tem področju sem se želela čim bolj izobraziti, zato sem brskala za informacijami in se odločila, da se vpišem v Savinino šolo – Lifting zlate ženske, temu je sledilo izobraževanje Lifting zlate tigrice. Vso svoje znanje sem nadgradila z licenco TAO FACE YOGE, vendar se tukaj moje izobraževanje še ni končalo. Še vedno širim in poglabljam svoje znanje, hkrati pa ga z veseljem sedaj predajam tudi drugim ženskam in mamam ter jim s tem lepšam vsakdan.

Sem Alenka, mamica 6 let staremu fantku, ki je moj svet in zaradi njega želim biti boljša verzija sebe. Želim biti zadovoljna, srečna in uspešna. Predvsem pa si želim, da je moj kozarec iz katerega dajem vedno poln. Vso znanje, ki sem ga pridobila tekom izobraževanj, mi pri tem zelo pomaga. Občasno vaje izvajava tudi skupaj z mojim Enejem.

Z veseljem pomagam tudi tebi do tvoje najboljše forme v življenju.

JASMINA VODA

Licenco Jucy Face Lifting sem opravila v prvi vrsti, da izboljšam kvaliteto svojega življenja ter si uredim svojo hormonsko sliko. Moje poslanstvo je širjenje znanja o jogi obraza vsem posameznikom, ki jih zanima kako izboljšati svojo učinkovitost, kako uravnovesiti delovanje hormonov in hkrati izboljšati svoje zdravje, saj zdravje je naše največje bogastvo. Prav tako želim pomagati vsem zaposlenim, da v okviru promocije zdravja na delovnem mestu v svoj delovni prostor vnesejo majhne, vendar učinkovite spremembe v obliki kratkih vaj, ki v trenutku izboljšajo razpoloženje, prekrvavijo možgane ter posledično izboljšajo spomin, koncentracijo ter vplivajo na delovno produktivnost. V okviru joge obraza sem pripravila program za premagovanje strahu pred javnim nastopanjem in je namenjen vsem, ki se soočajo s tovrstnimi težavami.

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

FACEBOOK: Jas Mina

PREJ

POTEM

moja zgodba

Z jogo obraza sem se začela ukvarjati leta 2018, v prvi vrsti zase, da uravnovesim svoja nihanja v razpoloženju, da izboljšam hormonsko sliko in predvsem zaradi vedno slabše koncentracije na delovnem mestu. Moje poslanstvo je širjenje znanja o jogi obraza vsem posameznikom, ki jih zanima kako izboljšati svojo učinkovitost, kako uravnovesiti delovanje hormonov in hkrati izboljšati svoje zdravje, saj zdravje je naše največje bogastvo. Prav tako želim pomagati vsem zaposlenim, da v okviru promocije zdravja na delovnem mestu v svoj delovni prostor vnesejo majhne, vendar učinkovite spremembe v obliki kratkih vaj, ki v trenutku izboljšajo razpoloženje, prekrvavijo možgane,  posledično izboljšajo spomin, koncentracijo ter vplivajo na delovno produktivnost. Moja vizija je doseči čim večje število ljudi, ki so pripravljeni, da z vnosom majhnih sprememb v svoje vsakodnevne aktivnosti, izboljšajo kvaliteto svojega življenja.

.

TJAŠA ŽIBERT SAVKOVIĆ

Kamnik

V sklopu licence Juicy Golden Woman sem se specializirala na področju emocionalne medicine. Skupaj s svojo dolgoletno prakso na področju vzgoje in izobraževanja sem izdala svojo prvo knjigico za otroke Čarobni svet čustev s katero otroke že od malih nog seznanite kako pomembna so čustva in kako pomembno je, da jih ne potlačimo ampak izpustimo. Kmalu pa prihajajo tudi svetovanja in spletni tečaji za starše in otroke.
 

PREJ

POTEM

moja zgodba

Sama sem že veliko let prej slišala za Savino in se priključila njenim vadbam joge obraza (še čisto na začetku njene poti). Takrat sem bila nezadovoljna sama s seboj, izgubljena v svoji čustvih in predvsem nezdrava. Nezdrav odnos do sebe, nezdrava hrana in nič vadbe. Z vajami, meditacijami, pogovori in delom na sebi sem si izboljšala svoje življenje. Uredila sem si menstrualni cikel, ki ga prej tudi po enem letu ni bilo, sedaj je redno vsak mesec. Predvsem pa sem preko emocionalne medicine, meditacije in dihalnih vaj postala srečna. Zaljubljena v življenje, polna energije in polna kreativnih idej.
 

Vizija:

Moja vizija je širiti  svoje znanje o emocionalni medicini, čustvih, dihalnih tehnikah, zdravi komunikaciji, vzgoji otrok in staršev na čim več otrok, žensk in moških in jim s tem izboljšam kvaliteto življenja.

ALENKA FURLAN

Online, Postojna

Znanje Woman Lifting - Juicy Golden Woman učim skozi osebno trenerstvo in prek spletnih dogodkov za ženske. Individualne ure in posveti potekajo v Postojni. Specializirana sem za drugo pomlad – menopavzo.

KONTAKT

TELEFON: 041213757

E-MAIL: [email protected]

WEB PAGE: www.vitalnaženska.si

FACEBOOK: :@vitalnazenska

INSTAGRAM: @vitalna2020

PREJ (2016)

POTEM (2020)

moja zgodba

Znanje iz licence Woman Lifting - Juicy Golden Woman sem preizkusila najprej na sebi, saj sem še pred 50 letom prišla v menopavzo in začela opažati prve znake posledice gravitacije in izgube sočnosti. Z redno vadbo in novim znanjem sem si povrnila sočnost, učvrstila obrazne mišice in povrnila pozitivno smer v življenju.

Tjaša Tajnikar

Slovenska Bistrica, online

“V veselje mi je, da lahko delam z ljudmi in spremljam, kako se njihovo dobro počutje, v številnih pogledih, izboljšuje.”

Sem Tjaša Tajnikar in vam v Hiši dobrega počutja, v centru Slovenske Bistrice, z edinstvenimi tehnikami in metodami pomagam, da ostanete mladostni in vitalni .

Vsako stranko obravnavam individualno in celostno. Na podlagi izkušenj in strokovnega znanja, ki ga redno nadgrajujem, prilagodim obrazno jogo in terapijo posameznikovim željam ter potrebam. Le tako je obrazna joga učinkovitejša in rezultati le te se kažejo bolj izrazito.

 

KONTAKT

E-MAIL: [email protected] / [email protected]

SPLETNA STRAN: www.hisadobregapocutja.si

INSTAGRAM: @hisadobregapocutjaarheotip

FACEBOOK: @hisadobregapocutjaarheotip

NASLOV: ArheOTIP - Hiša dobrega počutja d.o.o.

Ljubljanska cesta 6

2310 Slovenska Bistrica

 

 

PREJ

POTEM

moja zgodba

S tovrstno jogo obraza sem si izboljšala splošno počutje in  dvignila nivo energije. Z rednim izvajanjem joge obraza negujem svoje notranje ravnovesje za optimalno delovanje žlez in organov, kar se mi odraža tudi na zunanjem izgledu obraza. Pomaga mi pri večjem čutenju lastnega telesa. Poleg tega opažam izboljšanje kognitivnih funkcij.

Tako kot celo telo, se tudi naš obraz z leti stara. Nastajanje gubic ne moremo popolnoma preprečiti. Lahko pa marsikaj naredimo, da proces upočasnimo.  Si tudi ti želiš upočasniti staranje svojih žlez in zunanjega videza obraza ?

barbara Kozel

Maribor

Treninge Power brain joge nudim kolektivom podjetij v storitvenem sektorju, saj le-ta nedvomno doprinaša k boljšim storitvam in poslovnim uspehom podjetja ter dviguje kvaliteto življenja zaposlenih. Poleg tega izvajam individualne ter skupinske spletne treninge joge obraza prilagojene na spol (ena skupina za moške in druga za ženske). Treningi v živo se bodo, v kolikor bo situacija omogočala, izvajali v Mariboru.

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

SPLETNA STRAN: www.llioa.com

INSTAGRAM: @powerbrainfitnessllioa

FACEBOOK: Power Brain Fitness LLIOA

 

PREJ (2018)

POTEM (2020)

moja zgodba

Zavedanje, da ima glava mišice, katere za svoje optimalno delovanje potrebujejo trening, mi je odprlo novo dimenzijo dojemanja gibanja 'celega' telesa in pomena gibanja na zdravje. Ni zmeraj enostavno pričeti s treningom, ampak ko prešteješ njegove dobrobiti, je skoraj nemogoče najti izgovor.

vESNA KROPF

Online, Ljubljana

Kot Juicy Golden Woman učiteljica in ustanoviteljica ženske oaze TAI ME pomagam vsem ženskam ne glede na starost vzpostaviti povezavo z njihovo izvorno žensko energijo, s katero skupaj ustvarimo jasnost v njihovem življenju, odklenemo njihove potenciale, prižgemo magnetičnost in skupaj najdemo pot do njihovega sanjskega življenja. Delavnice potekajo trenutno online, v kolikor bo mogoče pa tudi v živo v Ljubljani oziroma po dogovoru tudi drugje.

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

WEB PAGE: tai-me.com

FACEBOOK: @tai.me.oasis

INSTAGRAM: @tai.me.oasis

 

 

PREJ

POTEM

moja zgodba

Sem Vesna Kropf, Juicy Golden Women učiteljica, mlada mamica in ustanoviteljica ženske oaze TAI ME. Pri svojih 23 letih sem izgubila sebe, svojo jasnost, svoj fokus in s prometno nesrečo, v kateri sem bila zbita, sem izgubila tudi svoje zdravje. Štiri mesece po nesreči sem se odločila, da prevzamem odgovornost za svoje življenje in nekaj spremenim. S to odločitvijo pa je v moje življenje prišla tudi prava učiteljica, Savina Atai. S svojo dobrosrčnostjo, znanjem in mentorstvom sem našla nazaj svojo vero vase, jasnost, zdravje, magnetičnost in ljubezen do sebe. Obenem pa sem našla tudi svoje poslanstvo, pomagati ženskam, da najdejo sebe, se povežejo s svojo izvorno žensko energijo in s tem najdejo pot do svojega sanjskega življenja.

Moja vizija: Moja vizija je, da vsaka ženska najde povezavo s svojo izvorno žensko energijo, se z njo poveže in začne uresničevati vse svoje sanje, obenem pa poskrbi tudi zase ter s tem začne hoditi po poti do svojega sanjskega življenja.

MAGGIE DOKL

Online, Rače

Kot podjetnica se dnevno srečujem z izzivi (ne)ravnovesja ženske in moške energije. Šla sem skozi obdobje stresa, izgorelosti in pristala na osebnem dnu.

Šola za ženske pri Savini Atai in Mantaku Chia me je osebno dvignila, obnovila in uravnovesila. Hvaležna sem do vesolja in nazaj!

Kot licencirana učiteljica programa Tao Woman Lifting-Juicy Golden Woman sem se specializirala za pomoč poslovnim ženskam in moškim, ki želijo spremeniti svoj življenjski slog, obnoviti svoje telo in splošno dnevno počutje. Individualne ure potekajo osebno v Račah in/ali on-line.

KONTAKT

TELEFON: +386 31 529 339

E-MAIL: [email protected]

 

PETRA VEŠLIGAJ

Online, Velenje

Lastnica LOTUS, centra plesa in dobrega počutja znotraj katerega v  programih NEW YOU izvajam individulana svetovanja, delavnice in več tedenske programe Tao Woman Liftinga, kjer svetujem in pomagam tako moškim kot ženskam vrniti energijo v življenje, žar v oči in mladost ter navdih. Pomagam se jim izkopati iz začaranega kroga rutine, ki jih uničuje, pomagam pri reševanju izgorelosti pri poslovnih ženskah, moških, ter sem specialistka na področju kako do zdravja s pomočjo spremljanja življenja  skladno s tremi cikli narave, Tao stretcha - stretch you 5 inner women ter na področju plesa, kjer učim in raziskujem kako so orientalski ples in 5 elementov ter 5 žensk najboljše superživilo za ženske, za celo telo.

Sem Licencirana inštruktorica Tao Women Liftinga – Juicy Golden Woman po Savini Atai in Mantaku Chia, poklicna plesalka, koreografinja, licencirana Inštruktorica joge za otroke Yoga&Kids (YAI), Licencirana inštruktorica Fusion Pilatesa.
 

URŠKA GABRIČ

Online

Sem ustanoviteljica platforme Mindful Glow, preko katere ponujam svoje storitve « health coaching-a » s poudarkom na hormonskem ravnovesju in načinu življenja v skladu z našo ciklično naravo. Mindful Glow temelji na povezovanju raziskav sodobne medicine s pristopi starodavne taoistične modrosti in s tem strankam ponuja celostni pristop k dobremu počutju, zdravju in mladostnemu sijaju ne glede na njihovo starost in trenutno zdravstveno stanje in počutje.

Svetujem ženskam, ki se soočajo s težavami, s katerimi sem se v preteklosti soočala tudi sama, t.j. boleče ali neredne menstruacijami, težave s kožo, prebavne težave, ponavljajoča se vnetja, pomanjkanje energije, težave pri izgubi ali vzdrževanju idealne telesne teže, kronična utrujenost, nespečnost, pomanjkanje koncentracije, samosabotaža in druge težave povezane s hormonskim neravnovesjem in oslabljenim imunskim sistemom.

Izhajam iz prepričanja, da ko ob pravem času počnemo prave stvari, s tem odklenemo svoj potencial samozdravljenja. Vedno poudarjam, da stranka pot do cilja prehodi sama, moja naloga pa je, da ji nudim oporo in jo s pomočjo različnih orodjih vodim na poti do željene transformacije.

K optimalnemu zdravju in počutju ter gracioznemu staranju pristopam celostno, zato poleg holističnega coachinga ponujam tudi individualne in skupinske tečaje Tao Face Yoge. Zdravje in sijaj vsake naše celice sta odvisna od treniranosti naših mišic obraza in s tem prekrvavljenosti naših žlez v možganih, t.j. naše « direktorske pisarne » hormonskega sistema. S Tao Face Yogo vse našteto dosežemo že z desetimi minutami rednega treninga na dan, zato svojim strankam, ki stremijo k trajnostnim rezultatom, vedno priporočam vključitev treninga obraznih mišic v svoj vsakodnevni ritual.

Svoje znanje health coachinga sem pridobila na ameriškem inštitutu IIN (Institut of Integrative Nutrition), kjer sem se specializirala za hormonska neravnovesja in težave s črevesjem in z imunskim sistemom. Mindful Glow coaching programi vključujejo principe « Juicy HackingTM » in « 5 Žensk v Meni” za katere sem pridobila licenco pod okriljem Tao Mastery School by Savina Atai in Mantak Chia.

 

KONTAKT

E-MAIL: urska@mindfulglow.co

INSTAGRAM: @mindfulglow.co

FACEBOOK: @mindfulglow.co

WEB PAGE: https://mindfulglow.co

 

Bazirana sem med Parizom, Ljubljano in Firencami, svoje storitve ponujam preko spleta v slovenščini, angleščini, francoščini in italijanščini

moja zgodba

S Savino sem se prvič spoznala pred desetimi leti, ko sem kot študentka prava hodila v njen center na vadbe, ki so mi takrat izjemno pomagale pri koncentraciji potrebni za pripravo na zahtevne izpite. Kasneje me je življenje odpeljalo v Pariz in svojo pravno kariero sem zamenjala za delo v svetu mode. Leta 2018 pa se je kar naenkrat močno poslabšalo stanje moje kože, ves čas sem bila utrujena, trpela sem za ponavljajočimi anginami, hudimi migrenami, moj menstrualni cikel pa je postal nereden. Preizkusila sem raznorazne načine zdravljenja, a se je moje stanje izboljšalo šele, ko sem si odkrito priznala, da ne živim svojega poslanstva, se zavedla, da sem popolnoma izgubila stik s cikli narave in se trdno odločila, da to spremenim.

Vpisala sem se na IIN (Institute for Integrative Nutrition) istočasno pa sem se pridružila Savinini spletni šoli za ženske. Sledil je ogromen preboj v moji miselnosti, moje zdravstvene težave so se s časom umirile, pod Savinim mentorstvom pa sem se naučila kako delovati v skladu s tremi zlatimi cikli narave in plavati skupaj s svojim hormonskim tokom in s tem delovati iz svoje ženske energije.

Danes želim to znanje predati ženskam, ki se soočajo s podobnimi težavami pa ne vedo kako v poplavi nasvetov o zdravem načinu življenja, najti učinkovit pristop k zdravljenju in dolgoživosti, prilagojen posebej njim in njihovemu načinu življenja.

*Pod okriljem Tao Mastery School by Savina Atai & Mantak Chia sem pridobila vse tri licence, saj želim svojim strankam predati celosten pristop k uravnavanju hormonov in naravnemu pomlajevanju.

TANJA RIHTARŠIČ

Online

Znanje Juicy Face Lifting-a učim preko spletnih orodij (Skype, Zoom, Facebook msg, WhatsApp). Učenje poteka v intimnih skupinah ali individualno, v slovenskem, angleškem, hrvaškem ali italijanskem jeziku. Ker se zavedam, da vsak obraz prikazuje življenjsko zgodbo posameznika, je zato potreben individualen pristop za doseg najhitrejših možnih in učinkovitih rezultatov. Vsaki stranki se posvetim popolnoma glede na njene želje ter ji pomagam doseči mladosten in zdrav videz obraza. Sodelujem tudi z osebami, ki so poslovno izgorele, imajo določene zdravstvene težave, se spopadajo z depresijami, travmami ali pa enostavno ne najdejo svoje poti v življenju. Poleg treninga obraznih mišic, prejme vsaka stranka celostno diagnostiko obraza, ki razkriva njeno osebnost, življenjske izkušnje, zdravstveno stanje najpomembnejših notranjih organov in prihodnji potencial.

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

INSTAGRAM: @taofaceyouth

FACEBOOK: Tao Face Youth

PREJ

POTEM

moja zgodba

Z Juicy Face Lifting obrazno jogo sem se srečala leta 2017 kot udeleženka spletne šole Savine Atai “5 žensk v tebi”. V tistem času sem bila na začetku svojih 30-tih let, polna skrbi, saj so se mi pojavljali številni panični napadi, bila sem hormonsko izgorela, brez službe, živela sem v tujini in se soočila tudi s hudo fizično travmo. To je bila slika osebe, ki je nisem poznala. Svoja 20-ta leta sem preživela ob neprestanem delu, s premalo spanja, ob nezdravi prehrani, zabavah, vsakodnevim druženjem, skratka ničemur nisem znala reči ne. To je odtehtalo svoj davek, zato me je življenje za nekaj časa močno ustavilo. V meni je še vedno tlela žerjavica za boljšim življenjem, da postanem zopet tista prava Tanja, ki jo imam tako zelo rada. S trdim delom na sebi, z učenjem taoističnega znanja, s spuščanjem čustvene preteklosti in z Juicy Face Lifting treningom sem premagala vse strahove in obrnila pomemben list v svojem življenskem poglavju. V začetku leta 2020 sem z velikim ponosom prejela licenco moje izjemne učiteljice Savine Atai, v povezavi s taostičnim znanjem Mojstra Mantaka Chie, ki mi omogoča, da delim to neprecenljivo znanje v širni svet. Juicy Face Lifting mi je pomagal, da sem se zopet našla, okrepila, postala samozavestna, da vidim pred sabo le izzive, da se zbudim vsak dan polna mladostne energije, da spim mirno, da je moja koža čista in sijoča, da sem povezana s svojim ciklusom, hormoni in notranjimi organi. Iz svoje življenske zgodbe in sprememb, ki jih doživljajo moje tečajnice vem, da se lahko vsako telo pomladi, okrepi, da se lahko pozdravijo številne bolezni, da smo lahko zopet srečni v svojem telesu in da posledično izgledamo čudovito! Moja velika želja je, da prejeto znanje Juicy Face Lifting-a, obogateno s 4.000 let starim taoističnim znanjem, prenesem na čim večje število ljudi. In takrat ko pomagam drugemu, ko vidim spremembe, mi to pomeni resnično VSE!

dANA AuguŠtIn

Ljubljana, Opatija

Programe Tao Face Yoge učim skozi programe “Stress management regenerativni program (tehnike dihanja, yoga obraza, telesne vaje)” – namenjene podjetjem, kot tudi online Face Yoga programe namenjene vsem, ki bi radi spoznali jogo obraza v povezavi z dihalnimi tehnikami in ta način izboljšali zdravje. Možne so tudi individualne ure in posveti, ki potekajo v Ljubljani in vikend paketi (v povezavi z Aerial Yogo in FBS programom) v Opatiji.

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

INSTAGRAM: @danaaugustinaerial

FACEBOOK: @augustindanaaerialcircus

WEB PAGE: www.danaaugustin.com

TELEFON: 00 386 (0)41 31 53 91

moja zgodba

Joga me spremlja od majhnih nog. Aktivaciji celotnega telesa, kateri se posvečam, je manjkala aktivacija mišic obraza in lobanjskega dela, ki mi je odprla novo dimenzijo in še enkrat potrdila koliko je vse v telesu medsebojno tesno povezano. Če se želimo pozdraviti je pomemben celostni pristop.

 

NINA BOSTNER

Kranj

Znanje Juicy Face Lifting masaže obraza – tretmaje krepitve in masaže obraznih mišic izvajam individualno 1:1 v Kranju. S prav posebnimi vajami obraza bova skupaj trenirali tvoje obrazne mišice. Po zaključenem treningu sledi masažni del, v katerem se boš lahko popolnoma sprostila in predala mojim rokam.

Oba dela, krepitev in masaža, prinašata številne lepotne in terapevtske koristi. Tako boš hkrati poskrbela za svoj zunanji videz in notranje počutje.

KONTAKT

Zlat dotik

Planina 3, 4000 Kranj

TEL.: 01 870 341

E-MAIL: [email protected]

INSTAGRAM: @zlatdotik_in_nirvanavadbaznino

FACEBOOK: @ZlatdotikinNirvanazNino

WEB PAGE: https://www.zlatdotik.si/

moja VIZIJA

Z masažnimi tretmaji obraza sproščam in razvajam preobremenjene ter utrujene ženske, hkrati pa poskrbim za njihov mladostnejši in sijoč videz.

Sem obrazna maserka in trenerka mišic obraza. Preko stimulacije pomembnih točk in refleksnih con na obrazu te popeljem do sproščenega in harmoničnega stanja celotnega telesa. Z masažo in krepitvijo pozabljenih obraznih mišic pa ti na naraven način pomagam doseči pomlajen in sijoč videz.

Ker te želim celostno sprostiti in umiriti, vodim tudi Nirvana vadbo. To je čudovit preplet joge in pilatesa, ki ga spremlja optimalen način dihanja ob spremljavi sproščujoče glasbe.

BLAnKA BRELIH

Ljubljana

Znanje Juicy Face Lifting spa masaža - individualne ure potekajo v Ljubljani, Ulica Gradnikove brigade 4, med tednom po 15 uri, med vikendom po dogovoru.

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

INSTAGRAM: @blanka.brelih

FACEBOOK: Atelje BB

WEB PAGE: www.ateljebb.com

PREJ

POTEM

moja zgodba

Prišel je čas, ko sem rehabilitirala v postelji in resnično nisem mogla delati kaj drugega kot jogo obraza, pa sem si rekla, saj nimam kaj izgubiti. Res je nisem izvajala veliko, vsak dan pa sem se le potrudila narediti vsaj eno ali dve vaji nekaj ponovitev. In veš kaj? Rezultat je bil presenetljiv, v enem mesecu sem opazila razliko, predvsem pa dejstvo, ki me je najbolj navdušilo, da to resnično deluje saj prej nisem bila sposobna držati ustnih kotičkov gor niti pol minute. Mene je tako prepričala, da sem morala pridobiti licenco. Razliko v 6 mesecih pa vidiš na moji fotografiji.

SANDRA ZADRAVEC

Maribor, Online

Znanje Tao joge obraza in Juicy Woman, združujem z osebnim trenerstvom. Ženskam pomagam vzpostaviti ponovno povezavo s seboj, dvigniti energijo in sijaj. Individualne ure potekajo v Mariboru, kakor tudi na daljavo, preko Zooma.

KONTAKT

E-MAIL: polnostzivljenja@gmail.com

INSTAGRAM: @polnostzivljenja

FACEBOOK: Polnost zivljenja s Sandro

WEB PAGE: https://bit.ly/polnostzivljenjassandro

moja zgodba

Gibanje predstavlja velik del mojega življenja, nisem pa vedno bila toliko v stiku s seboj in s ciklom kot sem sedaj. Vedela in zavedala sem se vedno bolj, da fizičen izgled ni vse ter da je pomembno, da združim oboje. Znanje, ki sem ga pridobila pri Savini, mi pomaga vedno bolj razumeti sebe in svoje telo, ter najpomembneje, da znam prisluhniti in ob pravem času poskrbeti zase. Hvaležna sem za vso znanje ter se hkrati veselim še večje povezave s sabo.

Moja vizija je pomagati ženskam, da okrepijo svoje fizično telo, hkrati pa poskrbijo za svoje notranje zdravje, za svoj sijaj in energijo. Ravnovesje med njima je tisto, ki je pomembno in to jim želim čim bolj približati. Da bodo razumele, se še bolj povezale s svojim telesom in s samo seboj, kajti to je ključ do tega, da nam uspe živeti življenje v polnosti. Verjamem, da to lahko uspe čisto vsakomur, če je pripravljen tudi sam za to nekaj narediti. Odločitev je vedno v naših rokah.

Ni dovolj sprememba samo na enem področju, temveč je potrebno telo zaobjeti kot celoto. Znanje, ki sem ga pridobila kot osebna trenerka, inštruktorica Tao joge obraza in Juicy Woman, mi to omogoča.

NATALIJA POGORELC

Online

Učiteljica joge, joge obraza, juicy woman in maserka Juicy face liftinga. Vodim programe joge, joge obraza in pa joge mix, kjer se združujeta joga in joga obraza. Programi se izvajajo preko spletnih tečajev, online, po dogovoru in v živo, individualno ali pa v obliki skupinskih vadb.

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

INSTAGRAM: @yogini_glow

ORLENA PETJA

Online

Tao face joga poskrbi za svež in sijoč obraz in da ti zažariš in zasiješ v svoji edinstvenosti. Znanje Tao face yoge obraza učim individualno online ali v živo.

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

MIRJAM ZLOBEC

Koper

TEČAJ TAO OBRAZNE JOGE po licenci SAVINE ATAI in z doprinosom 4000-letnega znanja taostičnega mojstra Mantaka Chie. Obrazna joga je telovadba z obraznimi mišicami. Na obrazu in lobanji imamo 57 mišic in tako kot ostale mišice telesa moramo tudi obrazne mišice trenirati, da ostanejo v formi.

Obrazna joga koristi za povečanje mišičnega tonusa in s tem dvig in polnjenje obraza, prekrvavi kožo in briše gubice, prekrvavi in nahrani kosti obraza in lobanje, prekrvavi možgane in s tem poveča koncentracijo in fokus ter aktivira žleze v glavi, kakor tudi ščitnico in ob-ščitnične žleze in s tem v telesu vzpostavlja hormonsko ravnovesje.

Skratka: obrazna joga POMLAJUJE!

Tečaj se izvaja v dveh sklopih, začetni in nadaljevalni, po ena ura na teden, v živo v manjših skupinah in/ali preko Zooma. Naučila se boš 30 vaj Tao obrazne joge, ki jih boš lahko uporabljala celo življenje. V sklopu tečaja bomo spoznale tudi naš naravni dnevni, mesečni in letni bio-ritem in kako lahko v skladu s cikličnostno v naravi podpremo naše organe, da bodo zdravi in dobro delujoči. Za potenciran učinek osebni cikličnosti prilagodimo tudi program vaj Tao obrazne joge.

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

TELEFON: 051-252-082

FACEBOOK: Mirjam Zlobec

 

LUCIJA ZUPANČIČ

Izvajam Spa tretma, s sprostitveno masažo ter treningom obraznih mišic. Za vsakega, ki se želi razvajati, sprostiti in okrepiti obrazne mišice, ter občutiti dotik mojih dlani. Sem tudi inštruktorica Juicy golden woman by Savina Atai & Mantak Chia. Z znanjem Juicy golden woman poučujem ženske in moške. Specializirana sem za 5 moških v tebi (odkleni svoje supermoči), ženski menstrualni cikel ter kako postati magnetična in zadovoljna ženska. Izvajam individualno prilagojen program vaj, e-svetovanja, diagnostiko, osebni program prehrane/superživil. Učim v slovenskem, angleškem, španskem in hrvaškem jeziku. Sem tudi inštruktorica Tao obrazne joge (Juicy Face Lifting &Power Brain).

KONTAKT

E-MAIL: lucija.taofaceyoga@gmail.com

INSTAGRAM: @juicy.manifestations

FACEBOOK: Juicy Manifestations with Lucija Tao

WEB PAGE: www.lucija-tao.com

PREJ

POTEM

moja zgodba

Moje ime je Lucija, po izobrazbi sem magister ekonomskih in poslovnih ved. Sem ljubiteljica živali in plesa. Konstantno se izobražujem in rastem v življenju. Skozi življenje sem dosti raziskovala in preučevala različne teme povezane z zdravjem, odnosi, duhovnostjo, taoizmom, prehrano, jogo obraza, vibracijo in manifestacijo. Vse to znanje in dnevne prakse so mi spremenili življenje na boljše in na višji nivo. Želim ljudem dati več občutka vrednosti in sprejetosti, ter jih skozi Spa tretma popeljati v lepši svet, skupaj bomo trenirali obrazne mišice ter se sprostili in razvajali. Tudi moja psička Bela obožuje masaže. Prisrčno vabljeni na masažo. Dajte sebi in drugim ljubezen.

renata prašnički

Znanje Juicy women podajam skozi osebno trenerstvo.Prav vsako življenjsko situacijo ali porušeno zdravje je možno spremeniti. Dobro se počutim v svoji koži. ZNAM-RAZUMEM-HOČEM-SEM-ČUTIM

V življenju sem tudi sama zrasla skozi različne težke življenjske preizkušnje, ki sem jih vedno obrnila sebi v prid. Vedno se vse zgodi z razlogom. Tudi bolezen ni kazen, temveč opomnik telesa, da se moramo obrniti vase in sebe postaviti na prvo mesto.

KONTAKT

E-MAIL: renata.prasnicki@gmail.com

INSTAGRAM: @edeninmeworld

FACEBOOK: Eden InMe

 

DANIJELa NARTNIK

Sem licencirana učiteljica Tao Woman Lifting. Učim 5 temeljnih vaj za dvig obraza in druge tehnike za nego in revitalizacijo ženske energije. Imam spletne tečaje in tečaje v živo. Vodim vadbe v kombinaciji z vajami za obraz. Pripravljam tudi tečaj v angleščini. Vodim tečaje izdelovanja naravne kozmetike, saj si izdelujem svojo kozmetiko že vrsto let. Sem odprta za sodelovanje v Sloveniji in tujini.

KONTAKT

Zavod za produkcijo, razvoj in oblikovanje vsebin PRO-V

E-MAIL: [email protected]

SPLETNA STRAN: naravnanega.si

FACEBOOK: @negujemsenaravno

 

doroteja sobočan

Online, Maribor

Znanje Juicy Woman učim v okviru individualnih in skupinskih Samomasaž sočnosti in povezanosti same s seboj v Studiu sprostitve in pomladitve Doro Teja. Individualne in skupinske samomasaže potekajo v Mariboru ali on-line. Samomasaža sočnosti in povezanosti same s seboj pomaga izgorelim ženskam ponovno obuditi njihovo nežnost, milino in sočnost ter jim vrniti zaupanje vase in v svojo intuicijo.

KONTAKT

Studio sprostitve in pomladitve Doro Teja

E-MAIL: studio.doroteja@gmail.com

FACEBOOK: @StudioDoroteja

 

PREJ

POTEM

moja zgodba

Savino spremljam že nekaj let. V moje življenje je prišla, ko sem bila čisto na tleh, brez volje, brez idej kaj si sploh želim v življenju. Zame je bilo to zelo težko obdobje na vseh področjih. Soočala sem se z ločitvijo od svojega partnerja/ očeta mojega otroka, v službi je bilo zelo stresno obdobje in še konstantni prepiri z mojimi starši in mojo družino. Savini sem sledila najprej preko nedeljskih pisem in nato sem se vpisala še v njene šole. Bila mi je takšen navdih in znanje, ki ga je predajala, me je popolnoma prevzelo in postalo del mojega življenja. V teh letih sem si popolnoma opomogla. Dobila sem partnerja, ki me podpira na moji poti, moj otrok mi je v pravo veselje, poslovila sem se od stresa v službi in stopila na svojo poslovno pot raziskovanja. Vse spremembe, ki sem jih naredila v zadnjih letih, sem naredila uspešno in z zadovoljstvom in ne vem kako bi zmogla brez znanja in podpore, ki sem jo pridobila od Savine. Naučila me je kako v najbolj stresnih in ključnih trenutkih poskrbeti zase, za svoje zdravje. Naučila me je zaupati svoji intuiciji, vodila me je skozi moje raziskovanje do svoje vizije in poslanstva. Odločila sem se, da pomagam izgorelim ženskam, kot sem bila jaz in zato sem se izučila za učiteljico za sočne ženske, kjer bom predajala naprej vso neprecenljivo znanje, ki sem ga dobila od Savine Atai in Mantaka Chia.

PATRICIJA CAFUTA VINKŠEL

Online

Sem Patricija in sem inštruktorica Tao Juicy face liftinga. Učim preko osebnega trenerstva individualno v živo ali online po dogovoru. Imam spletne programe pri katerih je nekje vključena online vadba v živo. Učim ženske in moške, ki imajo hiter tempo življenja in želijo kljub napornemu tempu poskrbeti za svoj sijaj.

PREJ

POTEM

moja zgodba

Edina oseba s katero bomo preživeli celotno življenje smo mi sami. Neguj se in vse se bo postavilo na svoje mesto.

Obrazna joga je dala mojemu življenju nov smisel in perspektivo. Postala sem samozavestna, odločna in sproščena. Velikokrat se nisem počutila sproščeno v svojem telesu. Bila sem v konstantnem strahu, napetost in stresu. S treningom obraza so na plano prišla vsa potlačena čustva in travme. Začutila sem, da bom dobila stik s sabo samo na takšen način, da grem skozi čustva. Velikokrat se mi ni bilo lahko se soočiti sama s sabo. Moje šibko področje na obrazu je spodnja veka in bolj kot sem z vajami krepila spodnjo veko manj podočnjakov sem imela, postala sem lahkotna, sproščena, strah v meni se je začel počasi topiti. Postala sem pogumna.

Moje življenje se je na vseh področjih tako zdravstveno, karierno, v partnerstvu začelo postavljati na svoje mesto takrat sem ugotovila kako mogočna je obrazna joga. Postala sem prava jaz in začela uresničevati in živeti svoje poslanstvo.

TEBI, ki to bereš želim dati navdih, da je v življenju mogoče vse, tudi če se na prvi pogled zdi drugače.

NEŽA LOVŠE

Draga ženska, od malega rada raziskujem naravo in vse kar je povezano z njo, torej tudi delovanje telesa in duše, ki sta velika kot naše vesolje. Zavedam se, da nam je bilo ob rojstvu podarjeno točno takšno telo, kot ga potrebujemo, da lahko izrazimo svoje potenciale, se naučimo živeti srečno in polni energije ter sebe delimo s svetom. Zelo rada poučujem in delim naučeno, zato se zelo veselim, da skupaj odpreva tvojo pandorino skrinjico. Več nasmejanih in srečnih ljudi na svetu pomeni lepši svet.

Z veseljem te popeljem v svet tvojih obraznih mišic, ki segajo vse do dekolteja, kar tudi sama nisem vedela, dokler nisem začela vaditi, to pa mi je omogočilo več energije, razumevanja svojega telesa in potreb kot tudi več nasmeha na obrazu, ki odpira vsa vrata sveta. Vabim te k prebujenju svojih potencialov in razumevanju cikličnosti tvoje narave. 

Neža Polh, mednarodno certificirana učiteljica joge

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

 

VLASTA KRIVEC JUREČIČ

Po izobrazbi sem univ.dipl.biolog, licencirana učiteljica TAO WOMAN LIFTING by Savina Atai in Mantak Chia, izšolan terapevt bioterapevt, terapevt kvantne osebnostne rasti, karmične diagnostike, reikija, osnove kitajske medicine z akupresuro, regresoterapevt, access bars terapevt. Pomagam ozaveščati in odpravljati podzavestne zapise-prepričanja in travme, ki nam vodijo življenje in jih nadomeščati s prepričanji višjih vibracij, ki nam omogočajo osebnostno rast in višjo kvaliteto življenja.

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

FACEBOOK: Vlasta Krivec Jurečič

SPLETNA STRAN: www.boljsezivljenje.com

 

moja zgodba

Bila sem prepričana, da je svet, ki ga lahko vidimo, slišimo, otipamo, okušamo vse kar obstaja. Potem pa je zbolela moja hči za diabetesom tip 1. Kot skrbna mama sem seveda iskala vse mogoče terapije, da bi ji pomagala. Spoznala sem tudi bioterapijo in bila presenečena, kako močno res deluje. Odločila sem se postati bioterapevt in spoznati energije in svetove ki so našim očem nevidni, jih pa lahko dobro zaznavamo. Tako kot večina, ki delamo na terapevtskem področju, sem tudi jaz morala prehoditi dolgo pot. Vsa nadaljna šolanja in delo na sebi, so me pripeljala do globjih spoznanj in vedenja, kako prepoznati svoja prepričanja in travme, ki vodijo naša življenja, pa se jih v resnici ne zavedamo, kakšna nova znanja moramo osvojiti, da lahko pomagamo sebi in ljudem okoli nas.

Moja vizija: Danes želim svoje znanje razširiti med večje število ljudi. TAO WOMAN LIFTING licenca, mi je poleg zelo poglobljenih novih znanj, povezala v smiselno celoto tudi vsa moja predhodna učenja. Želela bi sporočiti ljudem, ki izgubljajo voljo, upanje, moč, ki se vrtijo v začaranem krogu, in se jim stalno ponavljajo podobne nesrečne situacije, da rešitve so. Želim jim predati znanje in tehnike, kako spremeniti globoke podzavestne zapise, ki jih vodijo v življenju in jim stalno povzročajo težave. Predstavila bi rada starodavno TAO znanje o petih elementih in kako jih uravnovesiti, ki jih je Savina Atai izjemno domiselno predstavila v obliki petih žensk z zanimivimi imeni: ČAROBNICA, VIZIONARKA, MAGNETIČNA, ZDRAVILKA IN KRALJICA. 

Vsak človek, ki spremeni svoje energijsko polje in dvigne vibracijo, to vibracijo intenzivno, zavedno in nezavedno širi drugim okoli sebe IN NIKOLI ni prepozno.

 

ANDREJA ŠVAB LENARČIČ

Murska Sobota

Znanje Sočne joge obraza podajam osebno v manjših skupinah ali individualno. Druženja potekajo v Murski Soboti, po dogovoru tudi drugod po SV Sloveniji. Vaje so usmerjene v doseganje notranjega energetskega ravnovesja in vzpostavitvi stika s samim seboj.

KONTAKT

E-MAIL: andreja.svab@gmail.com

 

PREJ

POTEM

moja zgodba

Od malega sem aktivna, nagnjena k tehničnemu in logičnemu razmišljanju, dnevna opravila so mi velikokrat izziv v pozitivnem smislu in jih največkrat brez večjih težav »odkljukam«. Skozi življenje sem zato do nedavnega uspešno prekrmarila. Saj je današnji svet takšnemu načinu življenja zelo naklonjen. Preveč naklonjen. Izgubi se mehkoba, milina, tisti resnični užitek v na videz majhnih stvareh, kot je npr. lahkoten piš poletnega vetra... Preko znanja joge obraza sem se naučila uporabiti različne energije v sebi, jih aktivirati in harmonizirati. S tem dragocenim znanjem se danes pri 42-ih letih počutim bolje kot v svojih najstniških letih. Iskreno si želim, da bi do takšnega znanja, do vrnitve k sebi in notranjega sijaja prišlo čim več ljudi, še posebej žensk, ki pri sodobnem načinu življenja hitro pozabimo nase. Zato z veseljem Savinino znanje delim na svojih tečajih Tao face joge.

LEA ARNEJŠEK

Online, Ljubljana

Sem inštruktorica Tao face yoge, po sistemu Savina Atai in Mantak Chia. Moje stranke so: ženske, moški in tudi otroci. Naša srečanja potekajo v živo v Ljubljani in na daljavo preko Zooma. Družimo se v manjših skupinah, ki so prilagojena osebnemu stiku in individualni obravnavi.

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

FACEBOOK: Alea Tao face yoga

 

moja zgodba

V življenju so me poti vodile na različna izobraževalna potovanja. Poleg službe v vzgoji in izobraževanju, sem raziskovala jogo, senzualni ples, se srečala z različnimi tehnikami ustvarjanja: od oblikovanje nakita in izdelovanja mozaikov. V letu 2020, sem postala inštruktorica Tao Face Yoge, po sistemu Savini Atai in Mantak Chia. Znanje, ki sem ga pridobila mi je prineslo zavedanje, kako pomembno je, da smo prisotni in povezani s svojim telesom in naravo. V preteklosti sem imela težave z rodili. S pomočjo Tao Face Yoge, sem pridobila nadvse pomembno znanje, ki mi je pomagalo ponovno prižgati ženske hormone, žleze v glavi in magnetizem. Posledično je moj obraz postal bolj napet, sijoč in gubice so skoraj izginile. Moja strast je nenehno učenje in odkrivanje zakladov znanja, ki ga ponuja naš planet.

JANJA UŠAJ

Primorska, Online

Tao joga obraza, Juicy Face Lifting, Power Brain Yoga - učim na tečajih (v skupinah, individualno in online). Individualne ure in tečaji potekajo na primorskem.

Vizija: Joga obraza mi je  izbolšala  kvaliteto življenja. In želim si da bi dosegla čim več ljudi.

KONTAKT

E-MAIL: liftingface.janja@gmail.com

SPLETNA STRAN: www.liftingface.net

INSTAGRAM: @liftingface_tao.joga.obraza 

FACEBOOK: LIFTINGface- tao joga obraza

MATEJA KRAMPAČ

Po Sloveniji

Juicy face lifting masaža obraza ti bo prinesla popolnoma nov pogled na obrazne mišice, glajenje gubic ter na splošno na tvoj obraz. Najdete me v različnih lepotnih salonih ter wellnessih po Sloveniji. Poskrbim za sijoče obraze tudi na raznih dogodkih kot so dekliščine, privatne zabave ali rojstni dnevi. Neveste bodo s tretmajem zasijale tako od znotraj kot tudi navzven.

Sem tudi licencirana izvajalka  Tao Face Joge - Juicy Face Lifting obraza, ki pa ti pomaga, da bo tvoj obraz popolnoma pomlajen in sijoč. Jogo obraza učim na tečajih in delavnicah ter izvajam redno vadbo joge obraza. Na delavnicah je poudarek točno določenim delom obraza (oči, lička, likanje gubic, uravnavanje hormonskega ravnovesja…). Specializirani programi tao joge obraza so Nova mama za mamice, Buissnes  active brain joga aktivacija za moške, High performance individualni program za menedžerje. 

KONTAKT

E-MAIL: matejakrampac@gmail.com

INSTAGRAM: @matejakrampac

FACEBOOK: MatejaKrampac

EVELINA DONKO

Fuerteventura, Online

Jogo obraza učim praktično s poudarkom na reševanju težav in globjega razumevanje nas samih. Tako za ženske, kot tudi moške. Na Fuerteventuri nudim skupinske vadbe in Radiant Face Yoga Retreat (oddih, kjer je zraven obrazne joge in joge telesa vključena tudi nastanitev). Prav tako se lahko vidimo na skupinskih in individualnih vadbah preko spleta.

KONTAKT

E-MAIL: evelinadonko@gmail.com

INSTAGRAM: @evelinadonko

FACEBOOK: Face Yoga Online

WEBSITE: www.evelinadonko.com/face-yoga

moja zgodba

Kronična bolečina v vratu, pri tako rosnih letih, me je zaustavila. Brezvoljnost, stres, nesfokusiranost, utrujenost, brez moči in energije. Joga obraza mi edina pomaga, da s treniranjem prekrvavim lobanjske mišice in žleze v glavi, kar nato blagodejno vpliva ne samo na moj vrat, ampak na celotno fizično in psihično telo.

“Brez bolečin, ali vsaj imeti znanje kako se bolečine zmanjša, je pot ki jo privoščim vsem.”

ALENKA JEVŠNIK

Brestanica, Krško, Brežice, Sevnica

Znanje Juicy Golden Women podajam preko manjših skupin in kot individualno svetovanje. Individualne ure in skupine potekajo po dogovoru v Brestanici, Krškem v Brežicah in v Sevnici. 
Znanje, ki je različno in barvito kot mavrica, delim z ženskami v drugi pomladi - v menopavzi. Svetujem mladimi ženskami, ki želijo svoje hormone imeti v harmoniji ter mladino ozaveščam kako pomembna in lepa je spolnost. 
 

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

FACEBOOK: Alenka Mikeln

 

moja zgodba

Z vsem neprecenljivim znanjem, ki ga še vedno srkam iz vseh kanalov, sem si upala in dovolila pokukati v svoje Globine, spoznavati Sebe in spoznati svoje potenciale in poslanstvo. Počutim se polna energije in čudovito v svojem telesu,
Moja vizija je, da bi vsaj delček tega znanja vključili v izobraževalni sistem otrok in mladine.
 

IVANA VUSILOVIĆ

Ljubljana, Krško

Tao Face Yogo - Juicy Face Lifting uporabljam kot podporo pri psihoterapiji, saj daje odlične rezultate pri vzpostavljanju psihičnega in telesnega ravnovesja. Še posebej pa jo priporočam vsem, ki imajo težave z delovanjem žlez in hormonskim ravnovesjem. Individualne ure potekajo v Ljubljani in Krškem. 

KONTAKT

CENTER INSULA, psihološko svetovanje in psihoterapija, Ivana Vusilović s.p.

Cesta krških žrtev 75, 8270 Krško

TELEFON: 068 933 080

E-MAIL: [email protected]

INSTAGRAM: @center_insula

FACEBOOK: Center Insula

WEBSITE: www.center-insula.com

moja zgodba

Leta 2012 so mi diagnosticirali hude težave v delovanju nadledvičnih žlez. Po operativnem posegu sem iskala možnosti, kako lahko okrepim in regeneriram nadledvično žlezo. Našla sem jogo obraza, po kateri so se že takoj poznali dobrodejni učinki. Žleze delujejo bolje, kar se pozna tudi na mojem psihičnem ravnovesju. Koža na obrazu je lepša, obrazne mišice bolj napete in lička ter ustnice bolj polne.

Skozi lastno izkušnjo in izkušnje mnogih drugih ljudi sem dobila potrditve, da joga obraza pomaga pri vzpostavljanju psihičnega in fizičnega ravnovesja. Lepotni učinki se tudi zelo hitro pokažejo, a najbolj globoki in prefinjeni učinki se kažejo kot notranji mir, jasnost, stabilnost in vitalnost.

VaNJA PODBRŠČEK

Nova Gorica

Znanje Mini licence 5 žensk v tebi uporabljam za krepitev obraznih mišic in izboljšanje tonusa obraza v kombinaciji z japonskim obraznim liftingom, ter za splošno dobro počutje in uravnovešeno delovanje celotnega organizma. Sem tudi licencirana izvajalka Chi Nei Tsang, masaže notranjih organov, po sistemu Mantaka Chie. Delujem v Novi Gorici.
 

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

WEBSITE: www.kokon.si

moja zgodba

Kot marsikoga, so me težke življenjske preizkušnje pripeljale do odločitve, da se začnem ukvarjati s sabo. Začela sem izvajati jogo obraza in taoistične telesne vaje in rituale. Počasi se je življenje obrnilo v smer, ki si jo je moja duša začrtala. Sprostile so se travme, podzavestni vzorci, telo se regenerira. Na vseh področjih v življenju se vse uravnoveša. Želela bi, da pride čim več ljudi v stik s tem znanjem. Da se s pomočjo svojega telesa vsi postavimo v svoj center in živimo lepo in preprosto življenje. Kajti to delajo te vaje. Okrepijo telo in organe, da začnejo delovati nam v prid.

uNA SoPOTNiK

Online

Sem soproga, mama trem in učiteljica. S sočno jogo obraza sem povrnila tonus obrazu. Predvsem pa postala še bolj sijoča, igriva in v sozvočju s svojo cikličnostjo.

Individualne ure, tudi v angleščini, online tečaji, ki ti prinašajo spremembe na bolje.

5 minut face joge na dan odžene staranje in gube stran.

KONTAKT

E-MAIL: una.sopot@gmail.com

ANDREJA P.

Velenje

Sem inštruktorica Tao Face Yoge, po licenci Savine Atai in Mantak Chia. Tečaje in vadbe vodim v manjših skupinah in individualnih urah. Tečajnicam nudim individualen in oseben pristop.

Draga ženska! To je potovanje na meni drago destinacijo - jogo obraza. Spoznala boš aktivacijo žlez v glavi in njihov pomen, napredno diagnostiko obraza (stimulacijo hormonskega sistema in notranjih organov). Spoznala boš vaje, ki jih boš lahko uporabljala celo življenje. Ter sistematično pomlajevala celoten obraz, možgane ter vse žleze.

KONTAKT

E-MAIL: 23andreja@gmail.com

Katjuša Gorela

Sem Katjuša, mama, žena, Slovenka v tujini, študentka & učiteljica življenja obenem in še veliko več. Kdo sem odkrivam dan za dnem in dan za dnem spoznavam radosti in izzive življenja in prav v tem vidim svoje poslanstvo: voditi ljudi in jim držati varen prostor, da gredo v svoje globine in spoznajo svoje Bistvo, da se vzljubijo in zaobljubijo, da bodo živeli v skladu z najboljšo verzijo sebe.
 
Socialna omrežja in mediji nam prikazujejo, kako so vsi vedno srečni, radostni, veseli in nasmejani; kot inštruktorica "JUICY Golden WOMAN" by Savina Atai & Mantak Chia ti pomagam spoznati, da je tvoja ženska realnost drugačna, ciklična, nihajoča in ti znam svetovati, kako to svojo supermoč izkoristiti sebi v prid.
 
Ne odlašaj, temveč prižgiva skupaj tvojo notranjo luč in postani Zvezda svojega življenja. Individualne ure ali skupinska srečanja potekajo online po dogovoru.
 

KONTAKT

TELEFON: +386 (0)31 33 89 54

E-MAIL: [email protected]

FACEBOOK: Katjuša Gorela

 

NINA REJC

Moje poslanstvo: želim voditi izgorele poslovne ženske do ponovnega ravnotežja v življenju, pokazati kako pomembna je skrb za sebe za uspeh v poslovnem svetu, tako da jih vodim čez online delavnice in dodatno začeti tudi z osebnim svetovanjem.

Na osnovi svoje lastne izkušnje izgorelosti in regeneracije s pomočjo šole Savine Atai in rednim izvajanjem petih temeljnih vaj Tao Face Yoge ter ostalih ritualov 5 žensk in upoštevanju cikličnosti uspela ponovno vzpostaviti ravnotežje hormonov v telesu in prišla do boljšega počutja, kot stranski učinek pa obrazu povrnila mladost in to v času perimenopavze.

KONTAKT

NINA REJC, s.p.

INSTAGRAM: @inneryouthfulness

FACEBOOK: Inneryouthfulness Nina Rejc

SPLETNA STRAN: https://inner-youth.com/about-me

Profilna slika

urškA Podhraški

mag. Urška Podhraški, inštruktorica TAO FACE JOGE

KONTAKT

E-MAIL: urska.podhraski@gmail.com

TELEFON: 040 466 884

Profilna slika

NINA DVORŠEK

London, UK

 

KONTAKT

E-MAIL: [email protected]

TEL.: +447459206517

moja zgodba

Po tem, ko sem leta 2014 prebolela limfnega raka sem bila primorana svoje temelje postaviti in zgraditi na novo. Tako svoje fizično telo, ki je bilo zaradi agresivnega zdravljenja zelo poškodovano in v popolnem neravnovesju v vseh pogledih, kot tudi svoje čustveno in emocionalno telo. Vso znanje, ki sem ga pridobila skozi učenje pri Savini Atai mi je omogočilo, da sem ponovno našla stik s seboj, s svojo naravo in žensko esenco, da sem pričela postavljati nove, zdrave temelje, da je moje fizično telo lahko ponovno “oživelo” s tem pa sem “oživela” tudi jaz kot ženska. Naučila sem se kako deluje žensko telo, kako ter na kakšen način ga podpremo, da bo delovalo optimalno, da bo v ravnovesju in harmoniji.

Potrebno je bilo veliko truda, a brez znanja 5 Women Within in vse podpore bi bila moja pot bistveno težja. Zelo sem hvaležna Savini, da svoje znanje srčno deli naprej ter s tem omogoča, da se vse ženske prižgemo in zasijemo v svojem pristnem sijaju. Skozi svojo zdravstveno in veliko življenjsko izkušnjo je moja vizija pomagati ženskam, ki so morda prehodile podobno pot kot sem jo sama ali pa so zaradi obilice stresa, hitenja ter drugih življenjskih izzivov izgubile stik s seboj, s svojo žensko naravo in esenco, ki se posledično izraža v neravnovesju zdravja, čustev in odnosov.