SPLETNI PROGRAM ZA ZANOSITEV, NOSEČNOST IN POROD

Otroci so naš največji zaklad. In ženska je največja zakladnica.

Magnetični PrePorod je spletni program za vsako žensko, ki si želi lepotne obnove skozi zanositev, nosečnost in rojstvo. Je program z dragocenimi znanji za preporod ženske, ki te bo še bolj povezala s tvojim telesom.

Ta program je zate, če si želiš zanositi, si že nosečka ali pa potrebuješ okrevanje po porodu. Mojstrici obrazne joge, Darja in Savina, sva ti pripravili spletni program, ki zajema: 9 video posnetkov z vajami, 9 meditacij in kot BONUS še celoten učbenik na skoraj 200 straneh, kjer najdeš meditacije, vaje joge obraza, pomlajevalni program, navodila za uporabo zdravilnih kamnov in zelišč ter mnogo drugih tehnik, s pomočjo katerih bodo tvoje priprave na materinstvo in pozdrav novemu bitjecu še prijetnejše.

SPLETNI PROGRAM ZA ZANOSITEV, NOSEČNOST IN POROD

Otroci so naš največji zaklad. In ženska je največja zakladnica.

Magnetični PrePorod je spletni program za vsako žensko, ki si želi lepotne obnove skozi zanositev, nosečnost in rojstvo. Je program z dragocenimi znanji za preporod ženske, ki te bo še bolj povezala s tvojim telesom.

Ta program je zate, če si želiš zanositi, si že nosečka ali pa potrebuješ okrevanje po porodu. Mojstrici obrazne joge, Darja in Savina, sva ti pripravili spletni program, ki zajema: 9 video posnetkov z vajami, 9 meditacij in celoten učbenik na skoraj 200 straneh, kjer najdeš meditacije, vaje joge obraza, pomlajevalni program, navodila za uporabo zdravilnih kamnov in zelišč ter mnogo drugih tehnik, s pomočjo katerih bodo tvoje priprave na materinstvo in pozdrav novemu bitjecu še prijetnejše.

"Proces zanositve, nosečnosti in zgodnjega materinstva sem doživela kot najbolj učinkovit proces pomlajevanja do zdaj.
Vse kar je dobro za novo bitje, je odlično zate.
In kar je najlepše – naenkrat dobiš iz posebnih do takrat zapahnjenih soban srca titansko moč in vztrajnost za izvajanje res vsega najboljšega, kar podpre ustvarjanje in razvoj tvojega otročička."

KAJ VSE TE ČAKA V SPLETNEM PROGRAMU MAGNETIČNI PREPOROD?

 

ZANOSITEV

Darja je zanosila pri 40-ih letih. Na zdravega otročka se je pripravila vnaprej in vse znanje, vaje in rituale, ki jih je izvajala sama, deli s teboj v programu PrePorod. Vodila te bo skozi celoten proces priprave telesa in misli, ki so okrepili njeno telo in ji pomagali, da je v življenje pritegnila novo bitjece.

 

MEDITACIJE

 

✨Čiščenje maternice z vodo

Meditacija z vodo je čudovit način za pripravo na zanositev, saj prinaša občutek ustvarjanja praznega, čistega prostora, ki čaka na novo življenje.

✨Manifestacija otročička

Skozi proces zanositve se z meditacijo povežeš s celotnim vesoljem in skupaj sodelujeta pri ljubeči kreaciji otročička. 

✨Mavrična meditacija

Barve mavrice so barve energijskih centrov – čaker v tvojem telesu. Vsak odtenek z vdihom poneseš v svoje telo in do bitjeca v trebuščku.

 

VIDEO

✨Prižig spolne energije

✨Aktivacija obraznih stikal

✨Sproščanje blokad

 

V prvih treh videih 'Zanositev' boš prižgala in predihala področja, ki so odgovorna za živahen pretok spolne energije, aktivirala akupresurne točke, ki negujejo spolne hormone in preko joge obraza premasirala žleze v glavi, ki podpirajo proces zanositve.

 

UČBENIK

Prvi del knjige ti bo pomagal razumeti celoten proces zanositve. Dobila boš znanje, kako telo pripraviti na novo bitjece in kako si lahko pomagaš, če imaš težave z zanositvijo.

 

 

NOSEČNOST

Čas nosečnosti je čudovit proces učenja potrpežljivosti. Tvoje telo, tvoje misli, tvoja čustva predstavljajo celo otročkovo vesolje. V tem delu programa boš spoznala vajino skupno potovanje in dobila znanje o akupresurnih točkah, pomembnih med nosečnostjo; se naučila okrepiti mišice medeničnega dna, razvila notranji smehljaj in nasploh izvedela vse, kar potrebuješ za prijetno nosečnost.

 

MEDITACIJE

 

✨Nega spolne energije

Meditacijo lahko uporabiš tako v času zanositve kot tudi v poporodnem obdobju. Prižge tvoj magnetizem in okrepi spolno moč.

✨Notranji smehljaj otročičku

Potovanje notranjega smehljaja po notranjih trezorjih in prečiščevanje čustev in vrlin skozi meditacijo preneseš tudi na otročka v sebi. 

✨Povabilo duše v telo

Skozi preprost proces ozaveščanja glavnih centrov v telesu odpreš koridor, po katerem povabiš dušo, da se utelesi v tvojem telesu.

 

VIDEO

✨Mehčanje in povezovanje

✨Vzpostavljanje notranje harmonije

✨Potop vase

 

V trojčku 'Nosečnost' bova potovali skozi mehke vaje, ki umirijo, prizemljijo in te povežejo z otročičkom v trebuhu, ob tem pa ti prinesejo svežino, lep videz, dvignjen obraz in stik s svojo notranjo močjo.

 

UČBENIK

Drugi del programa in eknjige je posvečen nosečnosti, procesom, ki se dogajajo med njo in vajam joge ter joge obraza, ki bodo poskrbele za tvojo lepoto in dobro počutje.

 

 

ROJSTVO

V trenutku, ko rodiš, se tvoje srce razdeli na dva dela. En ostane v tebi, drug počiva v tvojem naročju. Ker si zdaj mamica je pomembno, da poskrbiš za svoje dobro počutje, ker boš tako lahko poskrbela tudi za svojega otročka. Zato je ta del programa namenjen tvoji obnovi in pripravi telesa na vse, kar tvoj otroček potrebuje. Podučila se boš o pomembnosti spanca, se spoznala z dojenjem, ponovno okrepila mišice medeničnega dna in telovadila skupaj s svojim malčkom.

 

MEDITACIJE

 

✨Prižiganje pomladi v telesu

Tvoji jajčniki so tvoja pomlad. Meditacija je lahko čudovito potovanje v času zanositve, prav tako pa tudi v poporodnem obdobju.

✨Sproščanje hrbtenice

V kateremkoli obdobju ti bo meditacija potovanja po vretencih pomagala do prožnosti, sproščenosti in lajšanja bolečin v hrbtenici. 

✨Darilo otročičku

Čas nosečnosti je čas nizanja daril otročičku. Skozi meditacijo povabiš v ta proces tudi mogočne sile planetov in njihovih najlepših kvalitet.

 

VIDEO

✨Dobrodošla, mamica

✨Joga obraza z dojenčkom v naročju

✨Migice z dojenčkom v naročju

 

Serija zadnjih treh 'Poporodno obdobje' te popelje skozi praktične vaje za krepitev telesa, trening obraza z dojenčkom v naročju ter migice za vrnitev v najboljšo formo ne da bi svojega otročička odložila iz rok.

 

UČBENIK

Tretji del te bo pripravil na rojstvo tvojega otročka in na prve mesece življenja z novo rojenim bitjecem.

 

Dostop do spletne učilnice, kjer te čaka program Magnetični PrePorod, z vsemi devetimi videi, meditacijami in skoraj 200 stranmi dolgim učbenikom vaj, ti je na voljo za 85,80€  57,90€.

KAJ VSE TE ČAKA V PROGRAMU MAGNETIČNI PREPOROD?

Meditacije z vizualizacijami ti bodo v veliko oporo v celotnem procesu, od zanositve, nosečnosti pa do rojstva tvojega otročka.

Če se da, meditacije izvajaj v zgodnjih jutranjih urah, pred sončnim
vzhodom.

V knjigi/učbeniku "PrePorod" te čakajo sledeče meditacije:

 • Lunina meditacija za zanositev
 • Meditacija čiščenje maternice
 • Pomlajevalna meditacija: Prižiganje pomladi v rodilih
 • Večerna meditacija: Povabilo duše v telo
 • Manifestacija otročička
 • Meditacija na rožnatem oblačku
 • Hodeča meditacija v šestih barvah

Prvi del programa je v celoti posvečen zanositvi in vsemu, kar lahko storiš, da boš zanosila v miru in povezana s svojo milino, ženstvenostjo in mehkobo.

V prvem delu programa (zanositev) boš spoznala:

 • Najboljše ure za spanje, ki bodo poskrbele za obnovo tvojega telesa in te pripravile na zanositev
 • Vaje, ki jih boš izvajala ob sončnem vzhodu in te bodo napolnile za cel dan
 • Kako skočiti nazaj v mladost in kako sem s to vajo zanosila v 30.dneh
 • Zlati ritual trebušnega dihanja, joge obraza in slapa
 • Vaje joge obraza
 • Pomlajevalni program
 • Uporabo žadastega jajčka

V vsakem poglavju so navedene vaje joge obraza, ki prižigajo glavne žleze v možganih in preko njih uravnavajo celoten hormonski sistem. S treningom obraznih mišic neposredno krepiš izbrana področja telesa, ki so povezana z določenim delom obraza.

Joga obraza je osnovni vzvod, ki vzpostavi hormonsko ravnovesje, prebudi epifizo in hipofizo ter dvigne nivo energije, vse to pa je predpogoj za zanositev.

Za vsak del procesa (zanositev, nosečnost in rojstvo) dobiš nove vaje joge obraza, glede na različne namene in počutje.

Spoznaj celoten pomlajevalni program, sestavljen iz vaj joge obraza in meditacije. Magnetični PrePorod je namreč program, ki ti bo poleg zanositve pomagal tudi do popolnega preporoda, pomlajevanja in vračanja vase.

Drugi del programa je namenjen devetim mesecem nosečnosti, povezovanju z otročkom in vajam, ki te bodo ohranile v telesni prožnosti in mentalni mirnosti.

V drugem delu programa (nosečnost) boš spoznala:

 • Vaje joge obraza za čas nosečnosti
 • Akupresurne točke in kako jih stimulirati med nosečnostjo za mirnost in dobro počutje tebe in otročka
 • Mudro za zaščito srca
 • Tehniko, kako se znebiti slabih navad
 • Štiri zaveznike, ki naj te spremljajo vsak dan
 • Vaje za prožno hrbtenico in razvoj ter ohranjanje ravnotežja
 • Vaje za krepitev mišic medeničnega dna
 • Skupno potovanje vseh devet mesecev in pogovore z otročkom

Tretji del programa ti bo pomagal v prvih mesecih po rojstvu otročka. Z uporabo vaj in sledenjem napotkom ne boš utrujena in tvoje telo se bo hitreje regeneriralo po porodu.

V tretjem delu programa (rojstvo) boš spoznala:

 • Spanje ob pravih urah, da bosta oba z malčkom naspana
 • Kako spodbuditi proizvodnjo mleka, da ga boš imela vedno dovolj
 • Vaje za vsak teden po rojstvu, ki bodo počasi prebudile tvoje telo, te zacelile in ti pomagale, da se vrneš v prvotno stanje
 • Predloge, kaj jesti, da se boš počutila dobro in da bo tudi tvoje mleko kar se da najboljše za tvojega otročka
 • Kako okrepiti vaginalno mišico po porodu, kako se spopasti z inkotinenco in kako v času po porodu uporabljati žadasti jajček
 • Vaje, ki jih lahko izvajaš z dojenčkom v rokah (tako boš v formi tudi, če moraš ves čas skrbeti za otročka)
 • Vaje joge obraza

Zdravilni kamni nosijo modrost in zdravilno moč, ki sta se zbirali nepredstavljivo število let. Kamni čutijo in komunicirajo. Sprejemajo in dajejo. Od tebe pa je odvisno, na kakšen način boš delala z izbranim kamnom.

V knjigi boš seznanjena s različnimi zdravilnimi kamni, ki imajo vsak svoj namen in jih lahko uporabljaš v določenem obdobju in glede na cilj (zanositev, nosečnost, rojstvo).

Obenem boš spoznala tudi zelišča in začimbe, katera uživati v določeni fazi nosečnosti in katere ti odsvetujem, ko si v procesu zanositve in nosečnosti.

Pritiski na izbrane akupresurne točke bodo poskrbeli, da se boš v času nosečnosti sprostila in umirila hormonska nihanja. V knjigi so točke predstavljene skupaj s fotografijami, kje se nahajajo in kako izvajati pritiske nanje.

IZBIRAJ SVOJ PAKETEK PROGRAMA MAGNETIČNI PREPOROD

UČBENIK/E-KNJIGA PREPOROD
37,90€
POMLAJEVALNI PROGRAM
MEDITACIJE
JOGA OBRAZA & AKUPRESURNE TOČKE
ZDRAVILNI KAMNI IN ZELIŠČA
NAROČAM
VIDEO VAJE IN AVDIO MEDITACIJE
47,90€
9 VIDEO VAJ ZA TRENING OBRAZA IN TELESA
9 AVDIO MEDITACIJA ZA VSA 3 OBDOBJA MATERINSTVA
NAROČAM

Dostop do spletne učilnice, kjer te čaka program Magnetični PrePorod, z vsemi devetimi videi, meditacijami in skoraj 200 stranmi dolgim učbenikom vaj, ti je na voljo za 85,80€  57,90€.